HI-FI-SYSTEMER

Hi-Fi-system med Wi-Fi/BLUETOOTH®-TEKNOLOGI

CMT-SX7 / CMT-SX7B
Billede af Hi-Fi-system med Wi-Fi/BLUETOOTH®-TEKNOLOGI

FM/AM

CMT-SX7

Vejl. Udsalgspris

kr 5.470,00

(VAT)

DAB/FM

CMT-SX7B

Vejl. Udsalgspris

kr 5.700,00

(VAT)
Billeder af Hi-Fi-system med Wi-Fi/BLUETOOTH®-TEKNOLOGI
Billeder af Hi-Fi-system med Wi-Fi/BLUETOOTH®-TEKNOLOGI
Billeder af Hi-Fi-system med Wi-Fi/BLUETOOTH®-TEKNOLOGI
Billeder af Hi-Fi-system med Wi-Fi/BLUETOOTH®-TEKNOLOGI
Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Alle elementer til en meningsfyldt musikoplevelse

Alt er lige her – nyd CD'er, lydfiler og musiktjenester i nær høj opløsning med DSEE HX. Læn dig tilbage, og hør radio, eller opret trådløs forbindelse til musik, der er gemt på en anden enhed med Wi-Fi-forbindelse og Bluetooth med LDAC-understøttelse. Du kan endda dele musik overalt i dit hjem med multirumskompatibilitet.

Klar med det samme

Alt, hvad du behøver, er i kassen. Sættet indeholder to højttalere af høj kvalitet, så du kan nyde en fantastisk musikoplevelse med det samme.

Cd-afspiller

Støv din CD-samling af, og nyd dine gamle favoritter i skarp og præcis lydkvalitet.

Digital DAB-radio

Vælg blandt en lang række DAB-radiostationer, og få ren lyd, eller stil ind på FM- og AM-radio.

USB-porte

Tilslut en smartphone, tablet, USB-stick, eller endda en PC for at nyde lyd i høj opløsning.

Nyd en imponerende lydkvalitet

Ligesom ved springet fra standardopløsning til HD-video har lyd i høj opløsning en langt højere kvalitet end mp3'er og CD'er, så du kan høre hvert åndedrag og hver tone. Desuden reducerer den fuldt digitale S-Master HX™-forstærker risikoen for forvrængning, så du altid får den fulde lydoplevelse, som den blev optaget i studiet.

Skab skøn musik sammen

Hvor hardware, software og passion mødes

Lad kombinationen af S-Master HX og DSEE HX leverer en øre-vækkende oplevelse med lyd i høj opløsning. Bliv underholdt, mens den samme fantastiske sang følger dig rundt i hjemmet med multirumslytning. Nyd lyd i høj opløsning via Wi-Fi og streamingkvalitet i nær høj opløsning med LDAC Bluetooth-streaming.

Nyd hver tone

Traditionelle forstærkere kræver flere digitale til analoge konverteringer. Sonys S-Master-forstærker er 100 % digital og giver større effekt uden forvrængning, forbedrer effektiviteten og reducerer størrelsen. Den digitale S-Master HX-forstærker reducerer støjniveauet med henblik på den præcision, der kræves med høje frekvensområder (over 40 kHz).

Gendan alle dine komprimerede filer

DSEE HX opskalerer digitale musikfiler (mp3, ACC, ATRAC og WMA) og bringer dem tættere på kvaliteten af lyd med høj opløsning. Ved at gendanne de høje frekvensområder, der går tabt ved komprimering, gengiver DSEE HX musik med fyldig, naturlig lyd.

Optimeret afspilning

ClearAudio+ samler flere lydbehandlingsteknologier, der er unikke for Sony, for at levere en konsekvent klar lyd af høj kvalitet, uanset hvilken musik du kan lide.

Nyd fantastisk lyd med trådløs komfort

Den høje kvalitet af trådløs streaming, der opnås med LDAC, kombineret med multirumslytning, betyder, at du kan lytte til din yndlingsmusik med dybt tilfredsstillende lyd – uden ledninger.

Trådløs lydstreaming af høj kvalitet

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony, som giver dig mulighed for at nyde trådløs lyd i høj kvalitet via Bluetooth®. Med tre gange så mange data overført giver LDAC en endnu bedre, trådløs lytteoplevelse til al din musik.

AirPlay-lyd
AirPlay

Afspil musik, der er gemt på dine foretrukne Apple-produkter. Bare par dine AirPlay-aktiverede enheder via en LAN-forbindelse, og begynd at streame dine yndlingsnumre.

NFC™ one touch og Bluetooth®
Trådløs streaming

Stream musik, der er gemt på udvalgte smartphones og tablets. Det er nemt at komme i gang – bare tilslut via Wi-Fi, NFC eller Bluetooth, så er du klar.

Wi-Fi-forbindelse
DLNA-tilslutning

Tilslut og stream musik fra DLNA-understøttede enheder – som f.eks. PC, TV og bærbare servere – til den trådløse højttaler via dit LAN-system derhjemme.

Lyt til musik i et andet rum

Lad den samme fantastiske sang følge dig rundt i huset med multirums-lytning, der styres via SongPal-app'en (version 3.0). Brug SongPal Link til at gruppere valgte Sony-soundbarer og -højttalere, og stream derefter musik fra forskellige musiktjenester, en computer eller dit DLNA-netværk i flere rum derhjemme.

Opret forbindelse til din musik

Problemfri streaming via DLNA, AirPlay eller indbygget Chromecast og Spotify

Connect Stream musik trådløst fra smartphone, tablet eller bærbar computer med DLNA, AirPlay eller indbygget Chromecast og Spotify Connect. Hent nye sange fra onlinemusiktjenester, eller lyt til musik fra din PC via ethernet. Par med Bluetooth® på et øjeblik takket være NFC One-touch, og betjen alt fra din smartphone med SongPal-appen.

Works with the Google Assistant

Med produkter med indbygget Google Assistant kan du via stemmestyring betjene dine lydprodukter fra Sony. Du kan skrue op for lyden, hoppe til næste nummer eller stoppe musikken, uden at løfte en finger.

Media Object

Se det i aktion

Nem adgang til din musik

Drag fordel af nem adgang til masser af musik med mere, takket være indbygget Chromecast (tidligere Google Cast™) og Spotify Connect.

Indbygget Chromecast
Indbygget Chromecast

Stream musik, internetradio og podcasts fra din smartphone, tablet eller bærbar computer til din lydenhed. Bare tryk på Cast-knappen.

Spotify
Spotify Connect

Afspil Spotify gennem din lydenhed med Spotify-appen som fjernbetjening.

Stream med indbygget Chromecast®

Stream musik, podcasts og radio fra mere end 100 apps, herunder YouTube Music og mange flere.

Foren din musik

Nem betjening af streaming med den nye SongPal-app

Med SongPal-app'en kan du nemt og intuitivt styre din lytteoplevelse. Installer blot SongPal-app'en på udvalgte smartphones for at betjene musikafspilning, enhedsindstillinger og meget mere - alt sammen via én app.

Med én berøring fyldes dit rum med musik

I det øjeblik du kommer hjem, skal du blot holde din smartphone hen mod konsollen for at skifte Bluetooth-forbindelse fra dine hovedtelefoner til dette lydsystem – nyd din musik uden problemer, og fyld rummet med kvalitetslyd.

Specifikationer

Det hele er lige her – nyd CD'er, lydfiler og musiktjenester i nær ved høj opløsning med DSEE HX. Læn dig tilbage, og lyt til radioen, eller opret trådløs forbindelse til musik, der er gemt på en anden enhed, med Wi-Fi-forbindelse og Bluetooth med LDAC-understøttelse. Du kan endda dele musik i hele dit hjem med multirumskompatibilitet.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • DSEE HX-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

  • Wi-Fi® med DLNA, AirPlay og indbygget Chromecast til musikstreaming

Højttalerstørrelse
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Udgangseffekt
100 watt
Wi-Fi®
Ja
AirPlay
Ja
Indbygget Chromecast
Ja
Spotify Connect
Ja
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger