4K

AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor

FDR-AX33
Billede af AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor

Vejl. Udsalgspris

kr 6.500,00

(VAT)
Billeder af AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
Billeder af AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
Billeder af AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor
Billeder af AX33 4K Handycam® med Exmor R® CMOS-sensor

Funktioner

4K-billedkvalitet

Optag 4K-optagelser, der indeholder cirka fire gange flere detaljer end Full HD-optagelser (3840 x 2160 pixel vs. 1920 x 1080), og indfang flere af de utrolige detaljer, der gør billeder levende.

Ekstra let og kompakt hus

FDR-AX33 er over 30 % mindre og over 20 % lettere end modellen FDR-AX100, hvilket gør det til det mest mobile 4K-videokamera på markedet.

Afbalanceret optisk SteadyShot™

Vores avancerede billedstabilisering giver optagelser uden slør, også selvom optagelsesforholdene forårsager rystelser eller stød.

Avancerede optagelsesfunktioner

Nyd total tilpasning med ergonomiske manuelle kontroller. Brug den intuitive manuelle betjeningsring med flere funktioner til at justere zoom, fokus, eksponering, IRIS, lukkerhastighed, AE Shift- eller hvidbalanceskift-tilstanden, når du har brugt den manuelle knap til at vælge tilstanden. Den elektroniske søger giver en præcis forhåndsvisning af billedet.

Supersamplet Full HD-afspilning

Forøg visningsoplevelsen, selv uden et 4K-TV. Ved brug af supersampling nedkonverterer FDR-AX33 automatisk 4K-optagelser til utroligt detaljeret Full HD.

Beskæring af afspilning

Du kan vælge en bestemt del af billedet og afspille det i Full HD takket være den høje 4K-opløsning. Du kan også ændre beskæringsstørrelsen med zoomknappen eller ikonet på skærmen.

4K-fotooptagelse fra film

Styring af flere kameraer

Flere billeder giver flere redigeringsmuligheder. Du kan nemt optage fra en lang række vinkler, uanset om du bruger kameraer, som er monteret direkte på FDR-AX33, eller som udløses trådløst. Betjening af flere kameraer gør det nemt at synkronisere optagelsesindstillingerne på alle enheder.

Live-streaming via Ustream (aktuelt IBM Cloud Video)

Fra optrædener til sportsarrangementer - visse ting skal bare ses i realtid. Del scener, mens de sker, med høj billed- og lydkvalitet.

Fremhæv Movie Maker

Highlight Movie Maker er en alsidig funktion til effektiv filmredigering og tilbyder adskillige tidsbesparende funktioner. Markér højdepunkter i vigtige øjeblikke, mens du optager, og lad videokameraet synkronisere dine overgange automatisk til det valgte lydspor.

Exmor R® CMOS-sensor

Denne banebrydende sensor forbedrer billedskarpheden, reducerer støjen i mørke omgivelser og giver mulighed for blød sløring af baggrunden.

BIONZ X™-billedprocessor

Den avancerede BIONZ-X-billedbehandlingsprocessor gør det nemmere at opnå en mere naturligt levende og naturtro billedkvalitet samt hurtigere billedbehandlingsevne.

ZEISS Vario-Sonnar T*-vidvinkelobjektiv

Dette 29,8 mm ZEISS®-vidvinkelobjektiv giver 10x optisk zoom og er ikke blot ideelt til at indfange storslåede landskaber, blandt mange andre motiver - det er fint afstemt specifikt til 4K.

Enestående billedkvalitet

Kombinationen af XAVC S-formatet, som er udviklet fra XAVC-format til professionel anvendelse, 4K Ultra HD og optagelse med høj bithastighed giver optagelser i fremragende kvalitet. XAVC S-data er endda komprimerede, så de er nemmere at håndtere for almindelige forbrugere.

Stillbilledoptagelse med 20,6 megapixel

Nogle gange har behøver du ikke - eller ønsker ikke - video. Sæt dit videokamera i stillbilledtilstand, og tag fantastiske stillbilleder i høj kvalitet lige så nemt, som du gør det med et stillbilledkamera.

Fremragende natoptagelse

Denne funktion bruger infrarødt lys til at tage billeder, selv i totalt mørke. Ved hjælp af NIGHTSHOT kan forældre nemt tage billeder af børnenes søde ansigter, når de sover.

Motion Shot-video

Denne praktiske funktion gør det muligt at afspille en dramatisk sekvens af sammenføjede billeder, som følger hvert eneste splitsekund af begivenhederne, et kraftfuldt værktøj til analyse af sportsbevægelser på skærmen. Under afspilningen kan du justere intervallet mellem billederne eller sætte på pause for at oprette stillbilleder, du kan dele med vennerne.

Dobbelt videooptagelse

Optag to film på samme tid - den ene i maksimal kvalitet i XAVC S- eller AVCHD-format og den anden i mp4-format. På den måde har du en lille fil klar til øjeblikkelig deling samt en fil i professionel kvalitet til yderligere redigering.

Ansigtsregistrering og Smile Shutter

Brug ansigtsregistrering til at optimere fokus, eksponering og farve for de personer, som er de vigtigste motiver i optagelsen. Du kan prioritere en persons ansigt ved at trykke på ansigtet på LCD-skærmen. Og med Smile Shutter kan FDR-AX33 også automatisk optage stillbilleder af fantastiske (men flygtige) smil, selv under filmoptagelse.

Fastlåsnings-AF

Forbedrer sporingen af motiver i bevægelse ved altid at bruge det optimale AF-punkt og ved at justere rammestørrelsen, så den passer til dit motivs egenskaber. Takket være fremskridt inden for AF-faseregistrering er fastlåsningen nu mere præcis end nogensinde før - så lås den fast, og optag motiver i hurtig bevægelse med præcision.

5.1-kanals mikrofon

Optag krystalklar lyd, der præcist indfanger stemningen i scenen, og nyd surroundlydafspilning på dit hjemmebiografsystem. Niveaumålere på LCD-panelet giver visuel overvågning af hver enkelt kanals niveau.

Automatisk reduktion af vindstøj

Ved hjælp af en avanceret lydanalysealgoritme eliminerer denne funktion vindstøj - den største synder, når det gælder dårlig udendørs lyd.

My Voice Cancelling

Reducer intensiteten af lydene bag kameraet, uanset om du taler med eller hepper på dit motiv, mens du optager.

Golf Shot

Analyser dit sving uden behov for avanceret udstyr. Tilstanden Golf Shot giver dig mulighed for at optage videoer og stillbilleder af hver enkelt fase i dit sving.

Xtra Fine LCD med WhiteMagic™

Xtra Fine LCD-skærmen har høj præcision og indeholder et WhiteMagic-display, som bruger hvide pixel i tillæg til RGB-pixel for at forbedre skærmens lysstyrke, hvilket giver brugerne mulighed for at se fine detaljer og farvetoner på skærmen i alle optagelsesmiljøer, herunder også udendørs i stærkt sollys.

Indbygget USB-kabel

Det indbyggede USB-kabel, som er gemt i håndremmen, er meget praktisk til ekstra hurtig opladning og tilslutning til en PC, så der er ingen grund til at slæbe rundt på et klodset ekstra USB-kabel eller en AC-adapter. Til opladning uden en PC skal du bruge en kompakt AC-USB-adapter (ekstraudstyr).

Ny software er nu tilgængelig.

Opdater dit kamera, og få endnu nemmere optagelser.

Se Sonys supportwebsted mhp. download

Specifikationer

Gør minderne mere levende med 4K-videokameraet. Optagelse i 4K Ultra HD giver fire gange så mange detaljer som Full HD. Minimerer rystede håndteringseffekter med afbalanceret optisk SteadyShot. Opnå betagende resultater fra alle synsvinkler med et 29,8 mm ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv. Giver intuitiv kontrol over vigtige optagelsesparametre med en manuel betjeningsring. Det hele er indeholdt i et kompakt kabinet.
  • 4K Ultra HD-optagelse (3840 x 2160)

  • Afbalanceret optisk SteadyShot™

  • 29,8 mm ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv

  • 10x optisk zoom med 15x Clear Image Zoom (4K)

  • Fleksible, manuelle indstillinger

Sensortype
1/2,3-type (7,76 mm) bagbelyst Exmor R® CMOS-sensor
Effektive pixel (video)
ca. 8,29 megapixel (16:9)
Objektivtype
ZEISS Vario-Sonnar T*
Optisk zoom
10x
Zoom med skarp billedkvalitet
4K: 15x HD: 20x
Skærmtype
7,5 cm (3,0 type) Xtra Fine LCD™-skærm (921.600 punkter) bredformat (16:9)

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke (NP-FV70), Ekstern strømforsyning, Netledning, Betjeningsvejledning, HDMI-kabel (mikro), Kabel til USB-forbindelse

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger