Velkommen til The ZONE

Er du klar til at skærpe dine sanser og reagere hurtigere for at blive en uovervindelig gamer? Læs, hvordan du konfigurerer og bruger dit nye INZONE-gamingheadset for at få de maksimale fordele ud af det.

Opdag alt det, dit headset har at byde på

Navigationsmenu

Sådan kommer du i gang

Lad os komme i gang

Uanset om dit INZONE-gamingheadset er trådløst eller kabelforbundet, er det nemt at oprette forbindelse til din gamingenhed. Og takket være Low Latency med nøjagtig synkronisering af billede og lyd får du en fremragende spiloplevelse.


Tilslutning til din PC, PS5 eller smartphone
Tilslutning til Bluetooth-enheder
Funktioner og tilpasning

Se nærmere på 360 Spatial Sound til gaming

Vores 360 Spatial Sound for Gaming, der aktiveres ved hjælp af INZONE Hub PC-software, gengiver rumlig lyd ud fra multikanalslydsignaler – nøjagtigt som spilskaberne havde til hensigt. Og med smartphone-appen 360 Spatial Sound Personalizer får du også rumlig lyd optimeret til din øreform for et virkelig personligt gameplay.

Gør dit gameplay personligt

Vores INZONE Hub PC-software giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på din INZONE-oplevelse ved at tilpasse en bred vifte af funktioner, herunder forskellige lyd- og hardwareindstillinger. Finjuster lydfrekvenser ved hjælp af EQ-funktionen for at få klar og medrivende gaming.


Tilpasning af lydfelt

Du kan oprette en personlig lytteprofil ved at tage billeder af dine ører ved hjælp af smartphone-appen – 360 Spatial Sound Personalizer – for at få den perfekte lyd til din øreform.

360 Spatial Sound Personalizer
Tilpasning af lydtone for INZONE Buds

Nyd lyd, der er optimeret til din øregang. INZONE Buds afspiller testlyde fra driverenheder og bruger feedback-mikrofoner til at måle, hvordan lyden fylder din øregang. Derefter bruger INZONE Hub PC-programmet denne akustiske analyse til at tilpasse din rumlige lydoplevelse.

Betjening af INZONE Buds

Berøringssensorer på vores INZONE Buds tilbyder intuitiv betjening med fingerspidserne til en række funktioner.

Betjening af INZONE-headsets

Vores INZONE H9, INZONE H5 og INZONE H3 har ergonomisk designede kontrolknapper og drejeknapper, så du nemt kan ændre funktioner på dit headset og justere indstillinger, når du gamer. 

Support og ofte stillede spørgsmål

Firmwareopdateringer

Installer den nyeste headsetsoftware ved hjælp af INZONE Hub for at nyde de nye funktioner eller løse eventuelle problemer.

Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål til dit INZONE-headset? Tag et kig på de oftest stillede spørgsmål fra andre brugere af INZONE-headset. Du finder måske svaret, du leder efter.

Illustreret logo af en person, der bærer hovedtelefoner
Support og nyheder

Få de seneste oplysninger om firmwareopdateringer, nyheder og advarsler.