Vejl. Udsalgspris

kr 1.900,00

(VAT)
INZONE H7 set fra en vinkel med mikrofon trukket ud til venstre
INZONE H7 set forfra med mikrofon trukket ud til venstre
INZONE H7 set fra siden med mikrofon trukket ud til venstre
INZONE H7 set fra en vinkel med mikrofon trukket ud til venstre
Præcisionslyd. Bedre gaming. 

Det trådløse INZONE H7-headset er den perfekte partner til behagelig gaming i timevis med fremragende lydkvalitet, uanset hvad du spiller. Med 360 Spatial Sound til gaming får du rygdækning med mere præcis lyd, så du kan opdage mål og modstandere, når du har brug for det.

• Fremragende lydkvalitet

 • Fleksibel mikrofon med mute-funktion 

• Tilpasset 360 Spatial Sound til gaming

 • INZONE Hub-tilpassede indstillinger

• Behagelig gaming i timevis 

• Perfect for PlayStation®5

Se nærmere på INZONE H7-headsettet
Vær den første til at reagere med præcis målregistrering

Hør dem, før de ser dig. Med 360 Spatial Sound til gaming og vores gennemtestede hardwareteknologi kan du registrere, hvor dine modstandere er, og hvor langt væk de er. Selv spillere, der gemmer sig i skyggerne eller bag mure og forhindringer, kan ikke holde sig skjult længe.

Se nærmere på 360 Spatial Sound til gaming

Vores 360 Spatial Sound til gaming, der aktiveres af PC-softwaren INZONE Hub, har en nyudviklet virtualizer til gaming, der gengiver rumlig lyd ud fra multikanalslydsignaler, som spilskaberne havde tænkt det. Med smartphone-appen 360 Spatial Sound Personalizer får du også rumlig lyd optimeret til din øreform for et virkelig personligt gameplay.

Oplev 360 Spatial Sound til gaming

Vil du prøve vores Spatial Sound på dine yndlingsenheder? Tag dine hovedtelefoner på, og fordyb dig. Mærk din modstanders placering, bevægelser med mere.

Avanceret teknologi optimerer akustikken

Vi har designet vores INZONE H7-headset til at vække dit spilsoundtrack til live. En symmetrisk akustisk struktur, der er fleksibel nok til at passe til en række individuelle hovedformer og størrelser, forbedrer lydkvaliteten og den rumlige akustiske præcision.

Alle gaminglyde, autentisk gengivet

Membranen på INZONE H7 er udviklet baseret på vores ekspertise inden for musikhovedtelefoner og har en unik form, der gør det muligt at gengive højfrekvente lyde med høj nøjagtighed, såvel som autentiske lave frekvenser, for en fordybende spiloplevelse.

Kraftige basfrekvenser 

Kanaler på huset til INZONE H7 styrer og optimerer lavfrekvent lydgengivelse af kraftfuld baslyd, der får dybe lyde som eksplosioner og motorer til at virke utroligt ægte. Hør dramaet og intensiteten i din gamingverden overalt omkring dig.

Behagelig gaming i timevis

Vi har skabt INZONE H7 til at være ultrakomfortabel, så du kan blive ved med at spille gennem længere sessioner. Headsettet er designet til at være sikkert og stabilt under brug og med minimalt sidetryk, så det kan klare action i timevis.

Slutter sig perfekt om dit hoved

Den brede, bløde pude på hovedbøjlen fordeler vægten ensartet på dit hoved for langvarig komfort.

Sidder tæt omkring dine ører

Glatte nylonørepuder er formet til at minimere trykket på dine ører ved at optimere kontakten med siden af dit hoved. Det ekstremt komfortable ørepudemateriale er designet til stabilitet og lydisolering.

Led dit team til sejr med klar kommunikation

Koordiner missioner klart og beslutsomt. Med en fleksibel boommikrofon med mute-funktion kan du kommunikere ubesværet under spillet med dine medlemmer på holdet.

Boommikrofon, stemmefokuseret

Boommikrofonen af høj kvalitet er formet, så den kan placeres tættere på din mund og sikrer, at du altid bliver hørt tydeligt. Fordi mikrofonen er tovejs, registreres din stemme rent selv under de mest hektiske øjeblikke af et spil.

Nærbillede af INZONE H7, der viser ørepuder og bommikrofon trukket ud til venstre
Logo for Discord Certified
Discord Certified

Dit headset fungerer godt på stemme-, video- og tekstkommunikationstjenesten Discord for problemfri voice chat med venner, mens du spiller online.

Spil uden problemer – ingen ledninger, ingen forsinkelse

Vores trådløse INZONE H7-gamingheadset giver dig friheden til at spille, uden at irriterende kabler kommer i vejen. Og med lav forsinkelse går du aldrig glip af noget med stram lyd- og billedsynkronisering. 

Kæmp dig igennem en hel dag med missioner

Du kan spille hele dagen og natten med op til 40 timers uafbrudt spil fra én enkelt opladning. 

Enkelt ovalt design til nem betjening

Vores INZONE H7 har ergonomisk designede kontrolknapper og drejeknapper, så du nemt kan ændre funktioner og justere indstillinger, når du gamer. 

Kontrolfunktioner i venstre side

På venstre ørepude sidder de vigtigste betjeningsfunktioner, inklusive lydstyrkeknappen og mute af mikrofonen. Du skal bare vippe mikrofonen op for at mute. Du har også bommikrofonen og USB-porten med opladnings-LED. 

Venstre ørepude viser placeringen af lydstyrkeknappen, mute af mikrofon, boommikrofon og USB-port
Højre ørepude viser placeringen af knappen til spil-/chatbalance samt tænd/sluk-knappen og Bluetooth-knappen.
Kontrolfunktioner i højre side

På højre ørepude er knappen til spil-/chatbalance samt tænd/sluk-knappen og Bluetooth-knappen.

Gør dit gameplay personligt

Vores INZONE Hub PC-software giver dig mulighed for at sætte dit personlige præg på din INZONE H7-oplevelse ved at tilpasse en bred vifte af funktioner, herunder forskellige lyd- og hardwareindstillinger. Finjuster lydfrekvenserne til dit spil for mere klarhed og fordybelse ved hjælp af EQ-funktionen.

Perfekt til PlayStation 5®

INZONE H7 giver dig mulighed for at nyde den medrivende lyd fra PlayStation® 5's Tempest 3D AudioTech til gaming med et større rumligt udtryk. Fungerer problemfrit med PlayStation®5-konsoller og specielle PS5™-funktioner for forbedret ydelse.

Bæredygtigt design

Vores produkter er ikke bare stilfulde og elegante, de er også miljøvenlige. Pakkematerialet for INZONE H7 indeholder ingen plastik og anvender kun genanvendte materialer og ikke-vævet cellulose for at afspejle Sonys engagement i at reducere vores produkter og praksissers miljømæssige aftryk.

Tre tallerkener med et udvalg af bæredygtige materialer
Gruppebillede, der viser headset, USB-transceiver og ladekabel
Hvad er der i kassen?

Når du åbner emballagen til dit INZONE H7-headset finder du et USB-C-opladningskabel (1,5 m) og en USB-transceiver.

Skærp dine sanser med INZONE-gamingskærme

Vores INZONE-skærme løfter din spiloplevelse og hjælper dig med at yde dit allerbedste.Specifikationer og funktioner

Opdag dine rivaler med INZONE H7 trådløst gamingheadset fra Sony. Det er designet til komfort, og med 360 Spatial Sound til gaming er du klar til enhver mission.
  • 360 Spatial Sound til gaming for præcis registrering af dine rivaler

  • Blød polstret hovedbøjle og ørepuder i glat nylon for komfort

  • Boommikrofon for problemfri kommunikation med dit hold

  • Trådløs tilslutning med USB-transceiver og Bluetooth

  • Op til 40 timers batteritid

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger