3 Modeller
3 Modeller

Modelår

Modelår

139 cm (55")
XR-55X90K/P
139 cm (55") 
XR-55X90K/P

Modelår

  • Ø
164 cm (65")
XR-65X90K/P
164 cm (65") 
XR-65X90K/P

Modelår

  • Ø
189 cm (75”)
XR-75X90K/P
189 cm (75”) 
XR-75X90K/P

Modelår

  • Ø

Funktioner

Flerfarvede varmluftballoner på en mark om aftenen med træer i baggrunden

4K Full Array LED

Uanset hvad du ser, vil du se det opskaleret og tæt på 4K-kvalitet takket være vores unikke Cognitive Processor XR™. Vores Full Array LED er mesterligt styret af vores unikke teknologi og kontrollerer baggrundsbelysningen i zoner for at gengive realistisk kontrast i lyse og mørke områder samtidigt. Du vil nyde forbedrede billeder med virkelighedstro dybde og kontrast.

Billede af Cognitive Processor XR-chip på en sort og guld baggrund med stjerne

Cognitive Processor XR™

Tag både vision og lyd til det næste niveau med Cognitive Processor XR™. Vores revolutionerende processor i Sony BRAVIA XR™ TV reproducerer indhold på den måde, mennesker ser og hører på, så du får en utroligt virkelighedstro oplevelse. Billederne bliver krydsanalyseret og rengjort, især omkring fokuspunktet, for at give virkelighedstro dybde, ekstraordinær kontrast og smukke, levende farver. 

Nærbillede af frugt som bær, grapefrugt, melon og kiwi

XR Triluminos Pro

Vores Full Array LED-panel med unik ny LED-struktur og XR Triluminos Pro, understøttet af Cognitive Processor XR™, giver X90K mulighed for at tilgå over en milliard farver og gengive med fine virkelighedstro forskelle. Den kan registrere farver fra mætning, nuance og lysstyrke for at levere naturlige farver i alle detaljer, især i grønne og røde farver.

Billeder af ultra-detaljerede bjergblomster med XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Dette TV kan med XR HDR Remaster registrere hvert objekt på skærmen, analysere dets farve og justere kontrasten, så du får endnu mere realistiske billeder. Objektbaseret behandling ved hjælp af BRAVIA® XR tager præcision til et helt nyt niveau med tilføjelse af farvetone, farvemætning, lysstyrke, bevægelsesvektor, båndbredde og meget mere. Resultatet er meget realistiske scener med større dybde, naturtro teksturer og naturlige farver.

Billede, der viser effekten af XR Contrast Booster på en varmluftballon

XR Contrast Booster 10

Ved at afbalancere lysoutputtet nøjagtigt over hele skærmen, dæmpe nogle områder og styrke andre justerer XR Contrast Booster lysstyrken til kraftigere højlys i blænding og dybere sort i skygge. Scener ser mere virkelige ud med ekstra dybde og detaljer, fordi lyse områder er lysere og mørke områder mørkere.

Nærbillede af fjer på en fugl

XR 4K-opskalering

Med XR 4K-opskalering får du underholdning tæt på 4K-kvalitet, uanset indhold eller kilde. Vores Cognitive Processor XR har adgang til en enorm mængde data og genskaber intelligent manglende teksturer og detaljer for at give dig billeder som i den virkelige verden.

Billede af blad, som viser detaljer med 4K XR Super Resolution

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution registrerer individuelle objekter i et billede og gengiver den virkelige verdens teksturer på skærmen meget realistisk. Vores BRAVIA® XR-processor analyserer og behandler data nøjagtigt for at skabe 4K-billeder med en opløsning, der er fire gange større i forhold til Full HD, så scener gengives med den virkelige verdens detaljer og tekstur.

Billede af solnedgang og hav med 4K XR Smoothing

4K XR Smoothing

XR Smoothing skaber ensartet, naturlig billedkvalitet, mens du ser det, og uden synlige overgange, som kan forekomme på andre fjernsyn. Scener gengives med tusindvis af toner, nuancer og overgange, der får dem til at se utroligt ægte ud.

Billede af surfer med sløringsfri detaljer i bølgen

XR Motion Clarity 

At se sport og film i hurtig bevægelse er nu blevet endnu bedre. Den kognitive processor XR™ og XR Motion Clarity™ analyserer bevægelser på tværs af flere rammer, så action forbliver strømlinet, tydelig og klar.

Logo for 4K/120 fps

4K/120 fps

Kom foran i kampen med BRAVIA®. Med HDMI 2.1 får du en billedhastighed på op til 120 fps på kompatible spil, så du kan imødekomme enhver udfordring inden for skyde-, sports- og højpræsentationsspil med øjeblikkelig handling på skærmen. Du kan også opleve ultrajævn gaming med reduceret inputforsinkelse på mindre end 8,5 ms med 4K/120 fps og dedikeret spiltilstand.

Opdelt skærmbillede af gul sportsbil i et racerspil, der viser en mere reaktionsstærk spiloplevelse med ALLM

Low Latency Mode

Med Low Latency Mode i HDMI 2.1 registrerer BRAVIA, når en spillekonsol er tilsluttet og tændt, og sender et signal til tv’et, der automatisk aktivere denne funktion. Dette sikrer, at tv'et deaktiverer enhver grafik efterbehandling og viser spilindholdet med den mindst mulige forsinkelse, hvilket er vigtigt for spil med højt tempo.

Opdelt skærmbillede af kvindelig soldat i specialstyrkerne i et krigsspil, der viser en mere jævn spiloplevelse med VRR

Variabel opdateringsfrekvens

Med variabel opdateringsfrekvens i HDMI 2.1 undgår BRAVIA forsinkelser og screen tearing-effekt. Dette TV justerer dynamisk skærmens opdateringsfrekvens, så den passer til spilenhedens variable billedhastighed.

Delt skærm i et kørespil, der viser optimeret spil med Auto HDR Tone Mapping

Auto HDR Tone Mapping

Med Auto HDR Tone Mapping optimeres HDR-indstillingerne med det samme under den oprindelige opsætning af PS5™-konsollen. Din PS5™ genkender automatisk individuelle BRAVIA TV-modeller og vælger den bedste HDR-indstilling til dit TV. Så selv i scener med høj kontrast ser du de vigtigste detaljer og farver mellem de lyseste og mørkeste punkter på skærmen.

To skærme, der viser Auto Genre Picture Mode slået til og fra med PS5-konsollen mellem dem

Auto Genre Picture Mode

BRAVIA skifter automatisk til Spiltilstand for at minimere input-lag og gøre handlingen mere flydende. Når du ser film på PlayStation5®-konsoller, skifter den tilbage til Standardtilstand for at fokusere på billedbehandling for mere udtryksfulde scener.

Billede af lydbølger fra TV med Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™ 

Vores Acoustic Multi-Audio™-teknologi omfatter lydpositionerede diskantenheder for at sikre, at højfrekvente lyde kommer fra det helt rigtige sted i scenen, lige præcis der hvor tingene sker. Med X-Balanced-højttalerne får du klar lyd i høj kvalitet.

Billede af en stue med multi-dimensional lyd med 3D Surround Upscaling

3D Surround Upscaling

Med BRAVIA XR™ får alt på skærmen ægte surroundlydbehandling. XR Surround skaber surroundlyd fra siderne og lodret, så du kan opleve 3D-lyd uden behov for højttalere i loftet, eller som peger opad. Vores BRAVIA XR™ TV er også kompatible med Dolby Atmos®.

Skærmbillede af kvinde på gaden, der taler i mobiltelefon

Voice Zoom 2

Hør tydeligere TV-dialog uden at skrue op for lydstyrken. Selv hvis det er vanskeligt at høre noget, registrerer Voice Zoom 2 hvilken type stemme det er, analyserer den og forbedrer klarheden. 

Billede af par i stuen, der ser BRAVIA TV med Acoustic Center Sync

Acoustic Center Sync

Når du slutter et BRAVIA XR TV til en soundbar fra Sony, forstærker soundbaren centerhøjttalerkanalen for at levere tydeligere og mere fyldige vokaler. Det sikrer, at lyden matcher nøjagtigt det, der vises på skærmen, så du får en virkelig fantastisk oplevelse.

Billede af mand i en stue, der ser BRAVIA TV med 360 Spatial Sound

Kompatibel med 360 Spatial Sound

Skræddersy din Dolby Atmos®-oplevelse ved at kombinere vores bærbare SRS-NS7-højttaler med BRAVIA XR™ for at få en rummelig surroundlyd. Med udvalgte hovedtelefoner fra Sony kan du også nyde 360 Spatial Sound via den trådløse WLA-NS7-sender (sælges separat).

Logo for BLUETOOTH®

Bluetooth-tilslutningsmulighed

Tilslut Bluetooth®-kompatible enheder til dit TV, og få nem, ledningsfri underholdning. Par dine Bluetooth-hovedtelefoner eller øretelefoner med BRAVIA, og nyd TV-serier og musik, hvor du ønsker det – uden forstyrrelser eller afbrydelser.

BRAVIA TV på en væg over en hylde med en lampe og pyntegenstande

Ambient Optimization

Læn dig tilbage, og nyd en fortryllende visningsoplevelse. Vores enestående Ambient Optimisation Technology med lyssensor tilpasser automatisk billedet og lyden til dit miljø.

Billede af par på sofa, som ser TV, med skærmbillede af båd på en flod, der understreger fordelene ved lyssensor

Lyssensor

På konventionelle fjernsyn forbliver lysstyrken den samme uanset lyset i et rum, og det giver billeder, der er for mørke eller for lyse. Dette TV har en lyssensor, der optimerer billedets lysstyrke alt efter forholdene i rummet – lysstyrken øges i lyse rum og reduceres i mørke rum, så du får den perfekte visning.

Logo for Acoustic Auto Calibration

Acoustic Auto Calibration

Uanset hvor du sidder, registrerer dette TV din position og optimerer lyden, så du får den samme lydkvalitet, som hvis du sidder lige foran TV'et. Lyd kan ændre sig afhængigt af dine omgivelser i rummet. Gardiner absorberer f.eks. lyd, mens genstande foran TV'et kan forstyrre lydens passage og går ud over kvaliteten af det, du hører. Dette TV registrerer genstande og gengiver lyd, der er forbedret og optimeret til dit rum.

Nærbillede af BRAVIA CAM monteret på stellet af et BRAVIA TV

Fungerer med BRAVIA CAM

Tilslut dit BRAVIA XR TV til BRAVIA CAM, sælges separat, for en endnu mere medrivende seeroplevelse. BRAVIA CAM registrerer, hvor du er i rummet og din afstand til TV'et, og justerer derefter lyd- og billedindstillingerne, så de er helt rigtige. Du kan også nyde et udvalg af underholdende, nye TV-oplevelser med BRAVIA CAM, herunder bevægelsesstyring og meget mere.

Logo for Google™ TV

Google TV

Søg blandt mere end 700.000 film og TV-episoder på tværs af dine streamingtjenester – alt på ét sted og organiseret i emner og genrer baseret på det, der interesserer dig.

Nærbillede af kvinde med fjernbetjening, der styrer sit TV med stemmen

Stemmesøgning

Find dit yndlingsindhold hurtigere end nogensinde før med stemmen. Med stemmesøgning undgår du kompliceret navigation eller omstændig indtastning – du skal bare sige til.

Billede af filmskærm med smartphone

Fungerer med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til dit TV direkte fra din iPhone, iPad eller Mac. Se film og serier fra Apple TV-appen, dine yndlingsapps eller endda Safari. Del dine billeder med alle i lokalet.

Logo for Chromecast built-in

Chromecast built-in™

Gå fra din telefon, tablet eller bærbare computer til dit TV på et øjeblik. Med Chromecast built-in kan du caste alle dine foretrukne film, serier, apps, spil og meget mere direkte til dit TV.

Billede af tilsluttede enheder, kontrolleret af smart-fjernbetjening

Smart fjernbetjening

Du kan betjene alle dine tilsluttede enheder med vores smart-fjernbetjening. Adgang til streamingtjenester med en dedikeret knap giver dig adgang til serier og film på få sekunder.

Billede af fleksibel trevejsholder

Trevejsholder til flere positioner

En fleksibel trevejsholder giver dig mulighed for en standardopsætning, der fokuserer dig mere på billedet, en smal opsætning til mindre hylder og soundbar-opsætning til den perfekte placering af dit lydsystem.

Nærbillede af Flush Surface-design

Plan overflade

Da kanten er ekstremt smal, fokuserer dine øjne naturligt på billedet, i stedet for det der er omkring det.

Billede af et stuemiljø, der viser Living Decor-konceptet

Hjemmedekoration

Vores Living Decor forvandler dit TV til en vigtig del af dit hjem med billeder på skærmen, personlige fotos, pauseskærmtemaer og urfunktioner.

BRAVIA TV med stjerner bagved viser filmen VENOM, fås i BRAVIA CORE

BRAVIA CORE

Der ligger masser af film klar, der kun venter på dig. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced bliver alt, hvad du ser, leveret med flotte billeder og imponerende lydkvalitet. Med kalibreret tilstand i BRAVIA CORE kan du justere billedindstillingerne og se filmen derhjemme, som det var tiltænkt af filmskaberne.

Logoer for Dolby Vision® og Dolby Atmos®

Dolby Vision® og Dolby Atmos® 

Nyd spændende biografoplevelser derhjemme. Dolby Vision® giver filmscener liv, så du får en autentisk oplevelse, mens Dolby Atmos® fylder rummet med omsluttende surroundlyd.

Logo for Creator Calibrated Mode

Creator Calibrated Mode

Creator Calibrated Mode på BRAVIA XR TV'er kan optimere billedindstillingerne, når du ser indhold på Netflix og BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode optimerer yderligere din Netflix-oplevelse i henhold til lysforholdene i rummet, så du kan nyde indhold fra Netflix i spektakulær studiekvalitet, præcis som skaberen havde tænkt sig det.