EKSTERNT SSD

Eksternt SSD, hurtigt og hårdført

SL-M SERIES
Billede af Eksternt SSD, hurtigt og hårdført

500 GB

SL-MG5

Pris ikke tilgængelig

1 TB

SL-M1

Pris ikke tilgængelig

2 TB

SL-M2

Pris ikke tilgængelig

Billeder af Eksternt SSD, hurtigt og hårdført
Billeder af Eksternt SSD, hurtigt og hårdført
Billeder af Eksternt SSD, hurtigt og hårdført
Billeder af Eksternt SSD, hurtigt og hårdført
Professionel hastighed og hårdførhed, der ikke går på kompromis

Opdag førende ny ydeevne med vores SSD-drev i SL-M-serien

Vores SL-M-serie er utroligt hurtig og robust, og den egner sig perfekt til at opbevare fotosamlinger i høj opløsninger, High Definition-videoer og andet multimedieindhold med store mængder data. Læse- og skrivehastighed op til 1000 MB/s ved hjælp af NVMe-teknologi gennem SuperSpeed USB 10Gbps (USB 3.2 Gen 2)-brugergrænsefladen gør hele dit professionelle workflow hurtigere for mere effektiv sikkerhedskopiering, kopiering og redigering. Den er også robust med IP67-holdbarhed og kan modstå fald på 3 meter, så du kan koncentrere dig om dit projekt i stedet for at bekymre dig om dine dyrebare data.

Lynende hurtige arbejdsgange, hele vejen

Du kan hurtigt lagre, redigere og tage backup af professionelt indhold i studiet eller på farten

Illustration, der viser en mand, som overfører data
Gør arbejdsgange hurtigere

Få mere gjort på mindre tid. Ultrahurtig forbindelse og ekstremt høje dataoverførselshastigheder tillader hurtig backup, hurtige tjek, redigering og retouchering af indhold i studiet eller på lokationen. Ideel, når du arbejder på store filer eller under udfordrende tidspres.

Overfør data med utrolig fart

Med NVMe SSD-teknologi og en SuperSpeed USB 10Gbps (USB 3.2 Gen 2)-brugerflade opnår SL-M-serien læse- og skrivehastighed på op til 1000 MB/s – nok til meget effektive workflows. Hastigheden bevares også, når du kopierer store filer (graf 1: sammenlignet med 500 GB og 1000 GB) eller overskriver (graf 2: sammenlignet med 1 gang og gennemsnittet over 10 gange) takket være den nyeste SSD-controller.

Overfører data med utrolig fart
Ultrastærk, ultrasolid 

Holdbarhed, du kan stole på, uanset hvor du arbejder og under hvilke forhold

IP67-vandtæt
Vandtæt med IPx7-klassificering 

SL-M-serien er fremstillet med en række vandtætte komponenter, herunder en USB Type-C™-port, der er vandtæt selv uden en forsegling, og kan nedsænkes i op til 1 meter vand i op til 30 minutter.    

IP67-støvtæt
Støvtæt med IP6X-klassificering

Med komplet beskyttelse mod støv, sand og snavs kan du være sikker på, at dit dyrbare indhold er beskyttet under alle forhold og i alle omgivelser.   

Stødsikkert til 3 meter
Stødsikkert til 3 meter

Et innovativt aluminiumskabinet i ét stykke med en stødsikker konstruktion hele vejen rundt gør disse ultrahårdføre drev i stand til at modstå fald på op til 3 meter.

Tryksikker op til 6000 kgf
Tryksikker op til 6000 kgf

Vores SL-M-serie TOUGH-specifikationsdrev er designet til brug i den virkelige verden med et aluminiumskabinet, der kan modstå tryk op til 6000 kgf.

Modstandsdygtig over for bøjning op til 2000 kgf
Modstandsdygtig over for bøjning op til 2000 kgf

Det ultrastærke aluminiumskabinet gør disse drev i stand til at modstå bøjning op til 2000 kgf, hvilket giver dig den hårdhed, du har brug for, når du rejser eller er på fototur.

Ergonomisk design

Robust, kompakt og let for nem håndtering og betjening

Ultrastærk i glat aluminium 

Det innovative aluminiumskabinet i ét stykke med en stødsikker konstruktion hele vejen rundt er hårdført og giver ro og fuld beskyttelse, uanset hvor livet end fører dig hen. 

Bølget overflade for bedre udseende og fornemmelse
Bølget overflade for bedre udseende og fornemmelse

En slidstærk, bølget overflade sikrer et godt greb, mens du bærer og håndterer kabler, er fingeraftryksresistent og gør drevet let at finde ved berøring, når du leder efter det i din taske. 

Letlæselig LED-indikator
Letlæselig LED-indikator

LED-indikatoren er placeret, så den er let at se fra toppen eller fronten, hvilket tillader hurtig aflæsning af strømstatus. 

Alt leveres for ubesværet organisering
Alt leveres for ubesværet organisering

Med to gummibånd og et ark med klistermærker inkluderet har du alt, hvad du behøver til at organisere dit indhold.

Genskab mistede data
Genskab mistede data

Nogle gange kommer du til at slette filer og fotos ved en fejl. File Rescue til hukommelseskort er en app, der genskaber data. Kan downloades uden omkostninger for kunder, der har købt Sony External SSD SL-M-serien.

Lagring af op til 2 TB indhold 

Hold alle dine dyrebare filer sikret med et udvalg af 500 GB, 1 TB eller 2 TB bærbart lager – det er plads og hastighed nok til at lagre, redigere og organisere billedfiler i høj opløsning, 4K-videoer, projekter med digitalt indhold og mere.

Lagring af op til 2 TB indhold

Specifikationer og funktioner

Dette utroligt hurtige og hårdføre eksterne SSD er den perfekte løsning til krævende foto-/videografer og skabere af indhold. Op til 1000 MB/s overførselshastighed i et bølget aluminiumskabinet, som er vand- og støvtæt samt stødsikkert, bidrager til hurtigere og mere sikre professionelle arbejdsgange.
  • Ultrahurtig dataoverførsel op til 1000 MB/s (læse og skrive) via SuperSpeed USB 10Gbps (USB 3.2 Gen 2) (USB Type-C®)-grænseflade

  • Vand-/støvtæt (IP67) og stødsikkert

  • Elegant og hårdført aluminiumskabinet med bølget overflade

  • Op til 2 TB lagerkapacitet

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet