Gå til indhold
Billeder af DVD-afspiller med billedforbedrende teknologi
Billeder af DVD-afspiller med billedforbedrende teknologi

Et nyt syn på dine yndlingsfilm

Det perfekte valg til dem med en stor DVD-samling eller film, der er gemt på PC eller memory stick. Denne afspiller opskalerer standardopløsning til spillefilm for en helt fantastisk TV-oplevelse. Resultatet er et jævnere billede og en kvalitet, der minder om HD.

Kom tættere på High Definition

Se gamle favoritter i et nyt lys, eller moderne film klarere, skarpere og med mere passion. Opskaler DVD'er i standardopløsning til nærmere 1080p Full High Definition for en intens oplevelse, der virkelig suger dig ind i handlingen.

Sæt dine digitale film og musiknumre fri

Dyk ned i dine film- og musikbiblioteker, og nyd gamle favoritter på den store skærm og med surroundlyd via en USB-forbindelse. Tilslut din bærbare computer, eller overfør til en Memory Stick™ for at få hurtig adgang til dit filmbibliotek.

Gør dine omgivelser mere ryddelige

Skær ned på antallet af ledninger, og nyd billede og lyd i høj kvalitet gennem et enkelt kabel med HDMI®-tilslutning. Afspillerens kompakte størrelse og rene linjer sikrer også optimal udnyttelse af begrænset plads.

Funktioner
  • Nyd klarere og skarpere billede og lydDVD'er ser bedre ud og lyder bedre med HDMI®-udgang, der bringer billede og lyd tættere på High Definition.

  • Afspil mange forskellige formaterAfspil fra flere kilder, herunder CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, mp3, MPEG-4WMA, AAC, Lineær PCM og Xvid.

  • Vælg hurtig eller langsom afspilning med lydDu kan både afspille film med lyd og billede til ca. 1,5x normalhastigheden. Eller sætte hastigheden ned for at se en sportsoptagelse.

  • Husk hvor du er nået til i op til seks DVD-diskeSe videre fra lige præcis det sted, hvor du slap - denne afspiller kan huske resume-punkter på op til seks tidligere afspillede diske.

  • Se dit eget diasshow med musikSe dine billeder i et diasshow med baggrundsmusik efter eget valg.

  • Betjen din afspiller og dit TV med en fjernbetjeningAfspil eller juster indstillingerne til dit system med din fjernbetjening, herunder strøm, kanal og lydstyrke.

  • Pladsbesparende og kompakt designSelvom afspilleren kun er 270 mm tyk, har den mange funktioner i en kompakt og stilfuld pakke.

Få oplysninger om energibesparende funktioner og vores engagement i en mere bæredygtig fremtid. Besøg vores øko-websted

Anmeldelser

Brugerne siger