DIKTAFONER

UX570 digital diktafon UX-serien

ICD-UX570 SERIES
Billede af UX570 digital diktafon UX-serien

goldsilverblack

4 GB 

ICD-UX570

Vejl. Udsalgspris

kr 1.200,00

(VAT)
Billeder af UX570 digital diktafon UX-serien
Billeder af UX570 digital diktafon UX-serien
Billeder af UX570 digital diktafon UX-serien
Billeder af UX570 digital diktafon UX-serien
Billeder af UX570 digital diktafon UX-serien
Billeder af UX570 digital diktafon UX-serien
Billeder af UX570 digital diktafon UX-serien
Billeder af UX570 digital diktafon UX-serien

Funktioner

Reducer baggrundsstøj med automatisk stemmeoptagelse 

Optagelse af folk, der taler? Aktiver automatisk stemmeoptagelse for at optimere lydoptagelsesindstillingerne til stemmefrekvenser. Resultatet er en renere optagelse med mindre baggrundsstøj og mindre risiko for tab af lyd forårsaget af forkerte mikrofonindstillinger.

Få en bedre lyd med automatisk musikoptagelse 

Auto Music Recording optimimerer lydoptagelsesindstillingerne til musikfrekvenser. Det reducerer påvirkningen af optagelsesfejl forårsaget af forkert indstilling af mikrofonfølsomhed og leverer klar lyd i høj kvalitet. 

Indfang fjerne eller stille lyde med S-mikrofon

Nu kan du optage svage lydkilder uden at få for meget baggrundsstøj med, takket være den meget følsomme S-mikrofon med lav støj. Selv lyden af fugle, der kvidrer langt væk, kan optages naturligt og klart.

Større, klarere optagelse LED

Med UX570-serien behøver du ikke bekymre dig om, om du optager eller ej, når du har behov for det. Den større og klarere LED gør det nemt at se, når du optager.

Kom til sagen med Time Jump

Lange overspring er også enkelt. Du kan nemt finde de vigtige dele af dine møder, seminarer eller forelæsninger ved at bruge Time Jump til at springe over hver 10 % af den totale afspilningstid af en optagelse.

Find det, du har brug for med et minimum af besvær

UX570-serien gør det nemt at lokalisere det afspilningspunkt, du har behov for. Korte overspring er nemt med Easy Search, der gør dig i stand til at gå 3 sekunder tilbage eller 10 sekunder frem med et klik på en knap.

Skru op med Playback Normalisation

Takket være Playback Normalisation får du klar lyd, selv når du uventet optager lav lyd. Det booster din amplitude til det højeste uden at gå på kompromis med lydkvalitet. 

Se klart med et større OLED-Display

Det er endnu nemmere at begynde, gennemlytte eller administrere dine optagelser med mere klarhed på den store skærm.

Direkte USB-forbindelse sikrer hurtig filoverførsel

Overførsel af filer til eller fra din computer går hurtigt og nemt. Bare tilslut UX570-serien direkte til en ledig USB-port for øjeblikkelig forbindelse – der er ikke behov for et USB-kabel.

Tyndt, let og nemt at bære  

Med en størrelse på 102,8 mm x 36,6 mm x 12,2 mm og en vægt på ca. 48 g er den slanke UX570-serie både let og tynd, hvilket betyder, at den kan være i lommen og følge med dig overalt.

Udvid din hukommelse med Micro SD-kortstikket

Med 4 GB indbygget lager kan UX570-serien optage op til 59 timers Mp3 128 kbps (STEREO). Derudover kan du booste dit lager med kompatible hukommelseskort. MicroSDHC-kortet giver dig op til hele 32 GB lager, eller et microSDXC-kort vil give dig imponerende 64 GB eller mere.

Specifikationer

Med en mikrofon med høj følsomhed, brugervenlig afspilning og over 159 timers lager er UX570-serien en bærbar og alsidig digital diktafon, der lader dig optage forelæsninger, møder og musik i fantastisk kvalitet.
  • Optag i mp3/LPCM med S-mikrofon med høj følsomhed

  • Op til 4 GB indbygget hukommelse, kan udvides med MicroSD-kort (SDHC/SDXC)

  • Automatisk stemmeoptagelse reducerer baggrundsstøj

  • Indbygget direkte USB for nem tilslutning til PC

  • Indbygget litiumbatteri med 3 minutters lynopladning til 1 times optagelse

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger