DIGITALE DIKTAFONER

PX470 Digital diktafon PX-serien

ICD-PX470
Billede af PX470 Digital diktafon PX-serien

4 GB

ICD-PX470

Vejl. Udsalgspris

kr 750,00

(VAT)
Billeder af PX470 Digital diktafon PX-serien
Billeder af PX470 Digital diktafon PX-serien
Billeder af PX470 Digital diktafon PX-serien
Billeder af PX470 Digital diktafon PX-serien
Billeder af PX470 Digital diktafon PX-serien

Funktioner

Direkte USB-forbindelse sikrer hurtig filoverførsel

Overførsel af filer til eller fra din computer går hurtigt og nemt. Bare tilslut ICD-PX470 direkte til en ledig USB-port for øjeblikkelig forbindelse – der er ikke behov for et USB-kabel.

Udvid din hukommelse med Micro SD-kortstikket

ICD-PX470 leveres med 4 GB indbygget hukommelse, hvilket giver dig en maksimal optagetid på 59 timer og 35 minutter, når du optager i stereo ved mp3 128 kbps. Du kan udvide hukommelseskapaciteten med et Micro SD-kort og få op til 32 GB yderligere hukommelse – svarende til over 536 timer (Micro SD 32 GB 、mp3 128 kbps) optagetid.

Kalendersøgning finder nemt den rigtige fil

Optagelser markeres efter dato, så du nemt kan finde dem, der er lavet på en bestemt dag. Åbn kalenderen for at gennemse dage, og find den optagelse, du leder efter.

Transskriberingsafspilning hjælper dig med at gennemgå optagelser

Det er nemt at skrive samtaler ned med tilstanden til transskriberingsafspilning. Du kan nemt spole frem og tilbage i afspilningen eller oprette markeringspunkter, så du hurtigt kan finde dit sted. Digital pitch-styring gør det endda muligt at sænke afspilningshastigheden, så du bedre kan høre, hvad der bliver sagt.

Low cut-filter fjerner uønsket støj

Filtrer lavfrekvent baggrundsstøj væk, når du optager, ved at aktivere low cut-filteret. Kilder til uønsket støj som f.eks. projektorer, trafik eller vind kan filtreres ud af din optagelse, så det er nemt at høre stemmer, når du lytter til optagelsen.

Optag og lyt i lineær PCM- eller mp3-format

Vælg mellem to populære filformater, når du optager. Lineære PCM-filer er større men indfanger flere detaljer – ideelt til optagelse af musik. Mp3-filer er komprimerede men kræver mindre hukommelse, hvilket gør dem bedre til at optage lange foredrag eller møder. ICD-PX470 kan også afspille mp3- og PCM-filer, så du kan lytte til dine yndlingssange i musikafspillertilstand.

Automatisk stemmeoptagelse reducerer baggrundsstøj

Vil du optage en person, der taler? Aktiver automatisk stemmeoptagelse, så optimerer ICD-PX470 lydoptagelsesindstillingerne til stemmefrekvenser. Resultatet er en mere tydelig optagelse med mindsket baggrundsstøj. Og når du lytter til optagelsen, renser Clear Voice-teknologi signalet yderligere for endnu bedre klarhed.

S-mikrofonsystem indfanger fjerne eller svage lyde

Nu kan du optage svage lydkilder uden at få for meget baggrundsstøj med, takket være den meget følsomme S-mikrofon med lav støj. Selv lyden af fugle, der kvidrer langt væk, kan optages naturligt og klart.

Ekstra lang batterilevetid giver længere tids optagelse

Ved optagelse med den indbyggede mikrofon ved mp3 192/128 kbps holder det medfølgende AAA-batteri i op til 55 timer. Det er mere end to hele dages uafbrudt optagelse, uden at skulle skifte batteri – perfekt til optagelser ved lange konferencer og begivenheder.

Justerbar mikrofonrækkevidde for mere klare stemmer

Justerbare mikrofonindstillinger fanger lyden, præcis som du ønsker det. Når du optager en enkelt stemme, indfanger Focus-tilstand et smalt lydfelt fra én retning. Når du er til møder, åbner tilstanden Wide Stereo for at større område for at optage alle i rummet. Vælg mellem fire "scene"-forudindstillinger (musik, møde, interview, diktat) for yderligere at optimere lydindstillingerne.

Specifikationer

Optag lyde og stemmer med suveræn klarhed. ICD-PX470 har Focus/Wide Stereo-optagelse, så du kan stille ind på præcis den lydkilde, du vil optage. Og med 4 GB intern hukommelse, der kan udvides til 32 GB via Micro SD-stikket, kan du optage i dagevis.
  • 4 GB intern hukommelse, som kan udvides til 32 GB med Micro SD

  • S-mikrofonsystem optager fjerne eller svage lyde helt klart

  • Focus/Wide Stereo-optagelse fanger de stemmer, du ønsker at høre

  • Automatisk stemmeoptagelse reducerer baggrundsstøj

  • Indbygget USB-stik gør det nemt at overføre filer

Indbygget hukommelse
4 GB
Indgangs- og udgangsterminal
[PC I/F] højhastigheds-USB [Indgang] Stereomikrofonstik [Udgang] Stereohovedtelefonstik
Vægt
74 g

Hvad er der i kassen

LR04 (størrelse AAA) alkalinebatterier, PC-programsoftware (Sound Organizer), Indbygget hukommelse

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet