Vlog-kamera ZV-1

Created for Creation

*Vist med optagegreb GP-VPT2BT (ekstraudstyr)

Illustration
Ny software er nu tilgængelig.

Denne softwareopdatering aktiverer live-streaming og onlinekommunikation i høj kvalitet.

EISA VLOGGING-KAMERA 2020-2021
Designet, så skabere vil elske det
Genskab verden i dit billede
Optag og del nemt
Bygget til vlog
Optag som en professionel
Værd at vide om indholdsskabelse
Designet, så skabere vil elske det

Du behøver ingen erfaring for at optage fantastisk flotte videoer. ZV-1 er designet til at optage fremragende videoer af dig og din verden, uden besværlig opsætning.

Smukke og naturlige hudfarver til alle

ZV-1 giver alle hudfarver et mere levende, naturligt og sundt udseende. Det har også en Glattekstureffekt-tilstand (ekstraudstyr), som giver et mere glat udseende.

Baggrundsbokeh med et professionelt touch
Baggrundsbokeh med et professionelt touch

Den store 1.0-type CMOS-sensor og objektivet med den brede blændeåbning giver billeder med professionel baggrundsbokeh samt tydelige detaljer selv i udfordrende mørke omgivelser.

Lad kameraet fange din interesse
Lad kameraet fange din interesse

Med AI-teknologi kan du sætte din lid til, at autofokus fastholder dit ansigt og dine øjne uden at panorere til andre motiver. Når du vil fokusere på et andet motiv, skal du blot berøre det på skærmen og lade kameraet tage sig af fokuseringen.

Hurtige og præcise fokusovergange

Med ZV-1's Fast Hybrid AF-system kan du nemt og hurtigt skifte fokus fra et ansigt til baggrunden for at få mere stilistiske og seværdige videoer.

Bokeh-styring i professionel kvalitet med en enkelt berøring

Ved blot at trykke på Bokeh-kontakten kan du slå baggrundsbokeh til og fra – uden behov for komplekse manuelle justeringer. Nu er det nemt blot at vælge en professionelt udseende, defokuseret baggrund eller bevare hele scenen i fokus med blot et tryk på en knap.

Produktfremvisning er ideel til videoanmeldelser

Med indstillingen Produktfremvisning kan du ved blot et enkelt tryk på en knap skifte til indstillinger, der er perfekte til produktanmeldelser. Den udvider synsvinklen og skifter fokus til motivet med det samme, så du ikke behøver at vente på, at fokus skifter, eller at sætte hånden bag produktet for at skifte fokus til det.

Optag fantastiske videoer, uanset hvor du befinder dig
Optag fantastiske videoer, uanset hvor du befinder dig

ZV-1 er bygget til dynamiske optagelser. Med fantastisk billedstabilisering kan du optage flotte videoer, mens du går, og når lysforholdene skifter fra skygge til sol, eller fra udendørs til indendørs, registrerer den automatiske eksponering (AE) ansigter, så de fremstår klart.

Nem videostreaming

Med et enkelt kabel kan ZV-1 bruges som et værktøj til onlinekommunikation. Brug ZV-1 som et eksternt kamera ved at tilslutte det til en PC eller Sony Xperia™-smartphone med et USB Type-C®-kabel.

Billeder af personer, der kommunikerer online ved at tilslutte ZV-1 til en PC/smartphone
Videostreaming af høj kvalitet

Du kan bruge ZV-1 til live-streaming af høj kvalitet. Takket være 1,0-type-sensoren får du skarpe optagelser selv på steder med svag belysning. Du kan også bruge den retningsbestemte mikrofon med tre kapsler til at optage klar lyd, mens du streamer.

Designet til endnu bedre lyd
Designet til endnu bedre lyd

Du kan optage tydelige stemmer, selv når du optager i en menneskemængde. Kameraets unikke retningsbestemte, 3-kapslede mikrofon samler tydelig lyd inde foran kameraet, hvilket er ideelt til filmoptagelse. 

Vindskærm til udendørsoptagelser
Vindskærm til udendørsoptagelser

Den medfølgende vindskærm mindsker vindstøjen og giver problemfri udendørsoptagelse. Desuden opnås en førsteklasses lydkvalitet, som også betyder, at du bruger mindre tid på genoptagelser og redigering af optagelser som følge af vindstøj.

Få den ønskede lyd med din yndlingsmikrofon
Få den ønskede lyd med din yndlingsmikrofon

Med et mikrofonstik og en MI-tilbehørssko kan du vælge frit blandt mikrofoner, så du opnår nøjagtigt den lyd, du ønsker.

Genskab verden i dit billede

ZV-1 er designet til at samle enkelhed og styrke og åbne op for kreative muligheder så vidtrækkende som din fantasi.

Dynamisk video gennem slowmotion
Dynamisk video gennem slowmotion

Gør hvert eneste øjeblik mere biografagtigt med video i superslowmotion, som indfanger de mest flygte øjeblikke til afspilning op til 40x langsommere end realtid.

Time-lapse for den biografagtige virkning
Time-lapse for den biografagtige virkning

Intervaloptagelsestilstand indfanger automatisk individuelle billedsekvenser fra 1-60 sekunder, ud fra hvilke der kan skabes biografagtige Time-lapse-videoer på en PC, hvor skyer svæver forbi som vand og hele dage forløber på få sekunder.

Tag fantastiske billeder og video
Tag fantastiske billeder og video

ZV-1 har alt, du behøver for at tage billeder, som virkelig slår igennem på dine tidslinje- og videominiaturer. Det knivskarpe ZEISS® 24-70 mm-objektiv fokuserer lyset på en stor 1.0-type Exmor RS™ CMOS-billedsensor og samler det hele i den kraftfulde BIONZ X™-billedprocessor.

Udtryk dig selv med kreative effekter
Udtryk dig selv med kreative effekter

Billedeffekter og kreative stilarter giver mulighed for næsten ubegrænsede, visuelle muligheder – fra enkle monokrome og delvist farvede effekter direkte til komplekse miniatureeffekter.

Optag og del nemt

Der er ikke længere behov for at gå på kompromis med billederne fra dit smartphonekamera for blot at dele indhold hurtigt. ZV-1 giver både fantastiske billeder og problemfri tilslutning og således bedre og nemmere opslag.

Overfør film med det samme til din smartphone
Overfør film med det samme til din smartphone

Med den gratis Imaging EdgeTM-mobilapp til iOS og Android kan du blot overføre, redigere og uploade billeder på ZV-1 med det samme til sociale medieplatforme, uanset hvor du befinder dig.

Et perfekt match til enhver platform
Et perfekt match til enhver platform

Brug Movie Edit-tilføjelsesprogrammet til at tilføre forbedret stabilisering til særligt rystede billeder eller til at genindramme og beskære videoer, så de passer til formatet på populære sociale medier.

Optag nemt film i lodret format til mobilenheden
Optag nemt film i lodret format til mobilenheden

Med automatisk tagging på lodret optagne videoer kan du uploade indhold, der er specialtilpasset smartphoneskærme.

Bygget til vlog

ZV-1's design gør skabelsen af enestående selfie- og vlog-indhold nem. Helt ned i de mindste detaljer handler det for ZV-1 om at gøre dig i stand til at skabe inspirerende indhold. 

Se dig selv fra din bedste side

LCD-berøringsskærmen kan indstilles i forskellige vinkler, vippes ud og er perfekt til selfies og vlogging. Uden forstyrrende porte, mikrofoner og monteringssko giver den præcis indramning og ubesværet betjening, selv når du står foran kameraet.

Se med det samme, om du optager
Se med det samme, om du optager

Med den tydelige optagelseslampe foran på kameraet er det nemt at se, hvornår du optager – og den er nem at slå fra, hvis du ønsker det. Du glemmer aldrig ved et uheld at trykke på optageknappen igen.

Greb optimeret til selfies
Greb optimeret til selfies

Det dybere, formede greb er mere behageligt til traditionelle optagelser og giver en stabil fastholdelse, som mindsker trætheden ved vlogging- og selfieoptagelser.

Passer til greb med trådløs betjening
Passer til greb med trådløs betjening

ZV-1 er kompatibelt med det trådløse Bluetooth®-optagegreb GP-VPT2BT fra Sony, som har ledningsfri betjening af zoom, optagelse og meget mere og kan trækkes ud til et ministativ, som giver stabile, håndfri optagelser.

Optag som en professionel

Tag video i professionel kvalitet med i lommen, med enestående 4K HDR-detaljer og kraftfulde eksponeringsværktøjer til indhold, der helt sikkert vil imponere de fleste.

Professionelle 4K HDR-filmfunktioner
Professionelle 4K HDR-filmfunktioner

ZV-1 optager utroligt detaljeret 4K HDR-video vha. 1,7x gensampling af pixel, så du kan optage virkeligheden uden at gå på kompromis.

S-Log-gamma til professionelle workflows
S-Log-gamma til professionelle workflows

S-Log2 og S-Log3-gamma-betjeningselementer til kameramatching og fleksibilitet i farveinddeling samt en række billedprofilindstillinger, så du kan skabe den perfekte æstetik.

Indbygget ND-filter.
Indbygget ND-filter.

Et filter med neutral densitet (ND) åbner op for kreative muligheder via videoeksponeringsstyring, der forbedrer dybdeskarpheden og muliggør magisk portrættering af vand, lys og bevægelse med langsom lukker.

Grundlæggende oplysninger om kamerafunktioner og skabelse af indhold

Se ZV-1's funktioner til vlogging og skabelse af indhold

ZV-1-funktionsfremvisning

Se denne dybdegående filmfremvisning af funktioner på ZV-1.

Imaging Edge til stationær PC
Imaging Edge™ til stationær PC

Løft din fotografering med Imaging Edge. Brug "Remote" til at styre og holde øje med optagelserne på PC-skærmen, "Viewer" til hurtigt at gennemse, klassificere og udvælge fotos fra store samlinger og "Edit" til at fremkalde RAW-data til fotos i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af RAW-filer fra Sony, og administrer dine produktioner mere effektivt.

Capture One til Sony
Capture One til Sony

Capture One Express (til Sony) er gratis prisbelønnet software til behandling af RAW-filer, nem filhåndtering og stærke redigeringsværktøjer. Capture One Pro (til Sony) fås til endnu flere redigeringsværktøjer og netdelt optagemulighed.

Illustration
Imaging Edge™-webcam

Imaging Edge-webcamprogrammet gør det nemt at bruge dit Sony-kamera som et webcam i høj kvalitet med stor kompatibilitet til imponerende live-streaming og -møder.

Specifikationer og funktioner

ZV-1 er designet til skabelse af indhold med en selfie-venlig LCD-skærm med justerbar vinkel, kabinetsgreb og en optagelseslampe. En retningsbestemt, 3-kapslet mikrofon med vindskærm opfanger din stemme klart med mindre vindstøj, og bokeh-kontakten og indstillingen Produktfremvisning gør videoer mere interessante med mindre besvær.
  • Stor 1.0-type Exmor RS CMOS-billedsensor

  • BIONZ XTM-billedgenerator

  • 4K-filmoptagelse

  • Retningsbestemt, 3-kapslet mikrofon med vindskærm

  • LCD-skærm med justerbar vinkel, kabinetgreb og optagelseslampe

Sensortype
Exmor® RS CMOS-sensor af type 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), billedformat 3:2
Antal pixel (effektive)
Ca. 20,1 megapixel
ISO-følsomhed (stillbillede)(Recommended Exposure Index)
Auto (ISO 100-12800, kan vælges med øvre/nedre grænse), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (kan udvides til ISO 64/80) Multi-frame støjreduktion: Auto (ISO 100-12800), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger