Billeder af W810 kompaktkamera med 6x optisk zoom
Billeder af W810 kompaktkamera med 6x optisk zoom
Billeder af W810 kompaktkamera med 6x optisk zoom
Billeder af W810 kompaktkamera med 6x optisk zoom
Billeder af W810 kompaktkamera med 6x optisk zoom
Billeder af W810 kompaktkamera med 6x optisk zoom
Sjov, hurtig fotografering

Tag billeder af alt lige fra aftener i byen til naturskønne feriebilleder; W810 er fyldt med funktioner, der gør det let at filme sjove, tydelige fotos og HD-video. Tag detaljerede nærbilleder med en 6x optisk zoom, mens partytilstanden gør det nemt at tage flotte fotos på en aften i byen.

Det er detaljerne, der tæller

Indfang skønheden i alle motiver uden besvær. En 20,1 megapixel billedsensor med høj opløsning arbejder sammen med indbygget autofokus for at sikre skarpe, meget detaljerede resultater, selv når der fastlåses i fokus. Det kan din smartphone simpelthen ikke leve op til.

Kom tæt på, og gør det personligt med 6x zoom

Hvis dit motiv er langt væk, kan du bringe det tættere på med 6x optisk zoom, der indfanger scenen præcist i detaljer.

Festens midtpunkt

Partytilstanden er perfekt til en aften i byen. Den kombinerer en avanceret blitz, optimerede indstillinger til ISO, eksponering og kromatisk intensitet, så du får lyse og skarpe billeder - især når folk danser hele natten.

Optag og del HD-film

Tryk på filmknappen for at optage jævne 720p HD-videoklip og derefter afspille dem med det samme for at genopleve øjeblikket med vennerne.

Jævn og rolig

Nyd skarpe, klare fotos og film, selv når der zoomes. SteadyShot anvender et bufferområde rundt om kanten af sensoren for at kompensere for kamerarystelser.

Se det større billede med 360° Panoramaoptagelse

Kameraet sammensætter automatisk en serieoptagelse af billeder og danner komplette panoramabilleder, som indfanger hele motivet.

Specifikationer

  • Billedsensor på 20,1 MP

  • Indbygget autofokus

  • 6x optisk zoom

  • Party-funktion

  • 720p HD-film

Sensortype
1/2,3"-type (7,76 mm) Super HAD CCD
Antal pixel (effektive)
20,1 MP
Vandtæt
-
ISO-følsomhed (stillbillede)(Recommended Exposure Index)
ISO 100-3200

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke (NP-BN), Ekstern strømforsyning, Håndledsrem, Multi-USB-kabel, Brugervejledning, *Produkter kan variere efter land og model

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger