AVANCEREDE KOMPAKTKAMERAER

RX100 IV - En mester i hurtighed med hukommelsestilknyttet 1,0 CMOS-sensor

DSC-RX100M4
Billede af RX100 IV - En mester i hurtighed med hukommelsestilknyttet 1,0 CMOS-sensor

Vejl. Udsalgspris

kr 7.500,00

(VAT)
Billeder af RX100 IV - En mester i hurtighed med hukommelsestilknyttet 1,0 CMOS-sensor
Billeder af RX100 IV - En mester i hurtighed med hukommelsestilknyttet 1,0 CMOS-sensor
Billeder af RX100 IV - En mester i hurtighed med hukommelsestilknyttet 1,0 CMOS-sensor
Billeder af RX100 IV - En mester i hurtighed med hukommelsestilknyttet 1,0 CMOS-sensor
Billeder af RX100 IV - En mester i hurtighed med hukommelsestilknyttet 1,0 CMOS-sensor
Billeder af RX100 IV - En mester i hurtighed med hukommelsestilknyttet 1,0 CMOS-sensor

Funktioner

ZEISS® Vario-Sonnar T*-objektiv for høj afbildning

ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70 mm F 1,8-2,8-objektiv med stor diameter, der muliggør vidvinkeloptagelse ud til 24 mm. Maksimal blændeåbning på lysstyrke F 2,8 ved telefoto muliggør optagelse af billeder uden kamerarystelser og slør fra motivets bevægelser samt optagelse af billeder (f.eks. portrætter) med smuk defokusering af baggrunden. ZEISS T*-belægning, der reducerer overstråling og skyggebilleder.

20,1 MP (effektivt) 1.0-type Exmor® RS CMOS-sensor

Verdens første stablede CMOS-billedsensor af type 1.0 med DRAM-chip muliggør super-slowmotion på op til 40x og en superhøj lukkerhastighed på op til 1/32000, hvilket er udover den menneskelige opfattelsesevne. Det udvidede kredsløb har højere signalbehandlingskapacitet og mere end fem gange hurtigere højhastighedsudlæsning end traditionelle modeller.

BIONZ X™ for enestående detaljer og struktur

Digitalkameraer konverterer lys, der opfanges af sensoren, til digitale billeder. Da maskinen, som driver konvertering, er lige så vigtig som objektivet og sensoren, er RX100 IV udstyret med højhastighedsprocessoren BIONZ X for mere naturlige detaljer, mere realistiske billeder, fyldigere farveovergange og mindre støj under optagelse af både fotos og film.

Super-slowmotion på maksimalt 40x

Med tilstandsvælgeren til at vælge HFR er det nemt at lave super-slowmotion-film med handlinger, der sker på et splitsekund. Vælg en billedoptagelseshastighed på 960/1000 fps, 480/500 fps, eller 240/250 bps (NTSC/PAL) til hastigheden på et motiv i bevægelse. Billedkvaliteten er næsten Full HD ved 240/250 fps og HD ved 480/500 fps i tilstanden Kvalitetsprioritering. Med tilstanden Slutudløser er det muligt at optage 2 eller 4 sekunder, før knappen FILM trykkes ned, så du kan optage det afgørende øjeblik.

1/32000 sek. lukker uden forvrængning

Op til 1/32000 sek. lukker uden forvrængning arbejder med at minimere billedforvrængning, der forårsages af fænomenet rullende lukker. Den ekstremt hurtige lukkertid gør, at det også er muligt at skabe fotos med defokusering af baggrunden ved hjælp af en indstilling for stor blændeåbning, også under meget lysstærke forhold, med et maksimum på EV19 .

Kontinuerlig optagelse med op til 16 fps med reduceret blackout

Takket være den nye superhurtige billedsensor - og på trods af sit pixeltal på 20,1 MP - har kameraet accelereret udlæsningshastighed, som gør det nemmere at opnå kontinuerlig optagelse med op til 16 fps . Med det kan du indfange øjeblikke af flygtig skønhed eller ansigtsudtryk.

Lysstærk XGA OLED Tru-Finder™ til inspireret optagelse

Forskydelig elektronisk søger (EVF) med høj kontrast leverer høj opløsning, der svarer til 2359k punkter. Forbløffende opløsning og egenbelysning muliggør visning af selv de fineste detaljer for præcis komposition. EVF-okularoptikken er behandlet med ZEISS T*-belægning for at reducere uønskede refleksioner, så du får klar synlighed fra hjørne til hjørne.

Kontrolring til avanceret fotografering

Praktisk objektivmonteret kontrolring, som gør, at du kan betjene den manuelle styring i professionel stil, f.eks. valg af lukkerhastighed, blændeåbning og mere, for ekstra kreativ kontrol - endnu en egenskab, som gør dette kamera til det perfekte valg til seriøse fotografer.

LCD-skærm med 180 graders vippefunktion for fleksibel komposition

Skærm af type 3.0 med høj opløsning med vippefunktion, som er perfekt til selfies og komposition af ellers umulige motiver. Du kan bruge det i høje/lave optagelsespositioner, så du får større fleksibilitet til at indfange kreative kompositioner.

Hurtig AF-respons til at indfange afgørende øjeblikke

Kameraet bruger Hurtig intelligent AF med hurtig og yderst præcis autofokus med kontrastdetektering. Kameraet er forbedret i forhold til det AF-system, der anvendes i α7 serien, og finder fokus ved at minimere spildte objektivbevægelser, forudsige AF-området og accelerere objektivfremføring, hvilket giver bedre respons, så du kan indfange endnu flere flygtige øjeblikke.

Direkte 4K-filmoptagelse via kameraet alene

RX100 IV kan optage 4K-filmdata med høj præcision . Hertil kommer, at forbløffende 4K-billeder med høj præcision samt undertrykt moiré og hakkede kanter kan leveres via dataudlæsning uden pixelsortering og lineoverspring.

Opret forbindelse til smartphones og tablets med et enkelt tryk

Øjeblikkelig overførsel af et foto eller en film til din Android™-smartphone eller -tablet ved blot at røre ved den med kameraet - ved hjælp af Imaging Edge Mobile , der kan downloades, og indbygget Wi-Fi® samt NFC™ (Near Field Communication). Ét tryk kan også aktivere Smart Remote Embedded, til fjernbetjening af kameraet fra en mobil enhed og start/stop af filmoptagelse.

Få mere at vide

Understøttelse af PlayMemories-kamera-apps (PMCA)

Nyd et kamera, der bliver mere funktionelt med tiden. Vælg blandt det voksende udvalg af PlayMemories-kamera-apps til fjernbetjening, billed- og videoeffekter og meget mere. Installationen er nem, når du bruger din computer eller kameraets egen Wi-Fi®-forbindelse.

Se detaljer

Tag billeder overalt med omfattende ISO-følsomhed

Følsomheden går helt op til ISO 12800, så du får skarpere billeder ved ekstremt svag belysning. Lad tilstanden Auto ISO fastlægge den bedst egnede indstilling automatisk, eller udvid manuelt følsomheden til så lidt som ISO 80. Kameraet giver dig også mulighed for at konfigurere lavere lukkerhastighed på tidspunktet for indstilling af Auto ISO.

Brugertilpasset knap giver kreativ fordel

Herudover giver den brugertilpassede (C) knap dig mulighed for at programmere over 40 mulige funktioner, så du kan optimere kameraets funktioner til din optagelsesstil. Hvis du tildeler en hyppigt anvendt funktion eller en foretrukken indstilling til knappen, er funktionaliteten altid lige ved hånden. Du får praktisk direkte adgang til dit valg - for en hurtigere og mere intuitiv betjening af kameraet.

Dual Rec-optagelse af stillbilleder under filmoptagelse

Optag stillbilleder med 17 MP , mens du optager en film. Kameraet gør det muligt at tage stillbilleder i imponerende høj kvalitet, selvom der er tale om filmoptagelse. Ny Auto Dual Rec-udløsningsfunktion gør det muligt for kameraet automatisk at tage fotos under filmoptagelse. Vælg frekvens for Auto Dual Rec-udløsning: Høj/Standard/Lav.

Nu med diverse forbedrede lukkerfunktioner

Lukkerrelaterede funktioner er blevet forbedret. Selvudløserfunktionen understøtter nu f.eks. bracketoptagelse, så du også kan bruge denne nyttige funktion i situationer, hvor du ikke selv kan aktivere lukkeren. Antallet af eksponeringsbracketoptagelser er udvidet til ni.

Klar overvågning

Denne funktion, der øger billedets lysstyrke, kan f.eks. tildeles til en brugerdefinerbar knap med henblik på nem adgang ved optagelse af en stjernehimmel eller andre mørke motiver.

Funktionerne MF Assist og Peaking til finjustering af fokus

Med disse funktioner kan du finjustere fokus, som du vil. Manuel fokus-hjælp (MF) forstørrer det område, du fokuserer på, for at give en mere præcis justering, mens Peaking fremhæver det skarpeste område eller det område, der er mest i fokus, med din valgte farve som hjælp til at afgøre, om yderligere fokusjustering er påkrævet.

AF med fastlåsning for endnu bedre fotomuligheder

Tryk ganske enkelt lukkerknappen halvt ned for at aktivere autofokus med fastlåsning . Kameraet tilpasser automatisk AF-målbilledstørrelsen, så den passer til motivets størrelse, forbedrer sporingsydeevnen og udnytter alle fotomuligheder fuldt ud.

Vælg filmoptagelse i professionel kvalitet med XAVC S eller AVCHD

XAVC S-formatet , som er særligt rettet mod seriøse videofotografer, giver lav kompression med henblik på filmudtryk af høj kvalitet samt minimal støj selv i scener, der er fyldt med bevægelse. Du har også AVCHD-formatet til nem redigering og deling. Kameraet benytter 4K-codec, der understøtter filmoptagelse i 4K på op til 100 Mbps og desuden aktiverer Full HD-billedoptagelse.

Diverse filmfunktioner, der understøtter professionel brug

De forskellige tilgængelige filmfunktioner omfatter Billedprofil (som bestemmer karakteren af film ved at ændre visse grundlæggende parametre, f.eks. kromogene effekter og gradueringsjustering), S-Log2 gamma (som udvider det dynamiske område for optagelse for at reducere forekomsten af modvirke blændende lysstærke områder og sort knusning), TC/UB, Optagekontrol, Dobbelt videooptagelse m.v.

Fjernstyring af kameraet understøttes

Når kameraet er forbundet til en computer, kan du bruge Fjernstyring af kamera til at tage billeder eller ændre indstillinger i kameraet fra den computer, der er tilsluttet via USB-porten. Det eneste, du skal gøre, er at downloade en version af Fjernstyring af kamera-app'en, der understøtter din computer.

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produkt er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Imaging Edge™ Remote, Viewer og Edit

Løft din fotografering op på et højere niveau med Imaging Edge-computerprogrammer. Brug "Remote" til fjernbetjent optagelse; "Viewer" til at få en hurtig forhåndsvisning, klassificere og vælge fotos fra store fotobiblioteker og "Edit" til at bearbejde RAW-data til billeder i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af Sony RAW-filer, og få bedre styr på dine produktioner.

Få mere at vide

Specifikationer

RX100 IV er udviklet til seriøse fotografer på farten, takket være den nye hukommelsesknyttede stablede CMOS-sensor, der giver banebrydende super-slowmotion, superhøj lukkerhastighed på 1/32000, 4K og meget mere. Den unikke kombination af funktioner gør det også ideelt til professionelle på udkig efter kamera nr. 2 til at supplere deres kameramodeller med udskifteligt objektiv.
 • 20,1 MP8 stablet CMOS-billedsensor af type 1.0 med DRAM-chip

 • ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-70 mm objektiv med F1,8-2,8 blænde

 • BIONZ X-billedgenerator fremragende detaljer og støjreduktion

 • Op til 40x super-slowmotion

 • Lukker uden forvrængning - lukker med superhøj hastighed på 1/32000

Sensortype
Exmor® RS CMOS-sensor af type 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), billedformat 3:2
Antal pixel (effektive)
20,1 MP
ISO-følsomhed (stillbillede)(Recommended Exposure Index)
Auto (ISO 125-12800, valgbar med øvre/nedre grænse), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800 (kan udvides til ISO80/100), Multi-frame støjreduktion: Auto (ISO 125-12800), 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 / 12800 / 25600
ISO-følsomhed (film)
Auto (ISO 125-ISO 12800, valgbar med øvre/nedre grænse), 125 / 160 / 200 / 250 / 320 / 400 / 500 / 640 / 800 / 1000 / 1250 / 1600 / 2000 / 2500 / 3200 / 4000 / 5000 / 6400 / 8000 / 10000 / 12800

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke NP-BX1, AC-adapter AC-UB10C/UB10D, Mikro-USB-kabel, Håndledsrem, Brugervejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger