KOMPAKT

HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom

DSC-HX400V
Billede af HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom

Vejl. Udsalgspris

kr 3.900,00

(VAT)
Billeder af HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Billeder af HX400V kompaktkamera med 50x optisk zoom
Zoom til toppen

Optag uforglemmelige begivenheder med et 50x optisk zoom (100x zoom med høj billedkvalitet) kompaktkamera, der parrer en 20,4 MP Exmor R™ CMOS-sensor med en BIONZ X™-billedprocessor for uovertruffen ydeevne, og samtidig er brugervenlig og kan udstyres som et DSLR-kamera. Tilføj alsidighed ved hjælp af den indbyggede Multi Interface-tilbehørssko, så du kan tilslutte ekstern blitz, lys, mikrofon osv.

ZEISS-objektiv
20,4 MP Exmor R™ CMOS-sensor

Gør detaljerne tydelige, selv ved svag belysning. En baggrundsbelyst Exmor R™ CMOS-sensor med 20,4 megapixel har brede receptive felter, der lukker mere lys ind og giver flere detaljer i hvert eneste billede.

Exmor R™ CMOS-sensor
BIONZ X™-billedprocessor

Forvent en mere realistisk farvegengivelse, bedre støjreduktion og hurtigere burst-optagelse med BIONZ X™-billedprocessoren – den er 3x stærkere end vores forrige BIONZ-processor og giver billeder af højeste kvalitet.

BIONZ X-billedprocessor
ZEISS®-objektiv

Førsteklasses 50x optisk zoom. ZEISS®-kvaliteten sikrer fremragende billeder med rige detaljer og kontrast. Stabiliseret med optisk SteadyShot™.

Klar zoom
50x optisk zoom
50x optisk zoom

Afstand er intet problem. Bring alting tættere på med en kæmpestor 50x optisk zoom – til knivskarp klarhed i hvert eneste billede.

Optisk SteadyShot
Optisk SteadyShot

Objektivet bevæger sig gyroskopisk og kompenserer for bevægelser, som opstår ved håndholdt optagelse, hvilket giver fantastisk skarpe billeder i hele fokusområdet.

Fastlåst autofokus
Følg med begivenhederne

Tab aldrig det perfekte billede af syne. Den fastlåste autofokus justerer automatisk billedstørrelsen baseret på motivets egenskaber og giver klare og veldefinerede resultater.

Professionel betjening

Få følelsen og udseendet fra et DLSR med brugervenlige kontroller og et ergonomisk greb. Knapperne og funktionerne er omhyggeligt placeret og nemme at nå ligesom på et professionelt kamera.

Funktionshjul
Funktionshjul

Med funktionshjulet kan du vælge blænde- eller lukkerprioritet. Et praktisk kontrolhjul til tommelfingeren giver dig hurtig og enkel kontrol over den tilstand, du har valgt.

7,5 cm LCD-skærm
LCD-skærm

Se billederne klart og tydeligt på en 7,5 cm (3") Xtra Fine LCD WhiteMagic™-skærm med 921k punkter.

Multi Interface-tilbehørssko
Multi Interface-tilbehørssko

Tilslut et bredt udvalg af tilbehør til kameraet som f.eks. en ekstern blitz, studiemikrofoner og meget mere. Kameraets hotshoe leverer strøm til disse monteringer for at forbedre dine optagelser.

Elektronisk søger

En elektronisk søger med 201k-punkts opløsning giver dig en klar visning i realtid med 100 % rammedækning – ideelt til komposition, fokusering og gennemsyn af optagelser. En indbygget øjesensor skifter automatisk mellem LCD-skærmen og søgeren.

Elektronisk søger
Slip din indre instruktør fri

Giv dine hjemmevideoer en biografbehandling. Du skal blot trykke på den dedikerede filmknap for at begynde at optage skarpe og klare Full HD-film. Optisk SteadyShot med Intelligent Active-tilstand sørger for, at dine videoer er stabile og uden rystelser, også selvom du går eller zoomer.

24p Full HD-optagelser
Full HD

Optag i Full HD for at få klare og jævne film – du kan optage med 24p-billedhastighed for at få en ægte biografopløsning.

AVCHD
AVCHD

Hvis du gerne vil lave mere seriøse optagelser, kan du prøve det progressive AVCHD-format, som giver skarpe optagelser med et professionelt udseende.

Se hvert eneste trick og alle overgange

En smart effekt til at fremvise hop, baner og meget mere med Motion Shot-Video. Optagelsen af motivet i bevægelse vises som en række sammenføjede billeder på én baggrund.

Motion Shot-video
PlayMemories-kamera-apps
Apps, der tager hver optagelse et skridt videre

Vær mere kreativ i dine optagelser. PlayMemories-kamera-apps tilføjer flere effekter og indstillinger til dit kamera, herunder også tidsforkortelse, lysindfald, flere eksponeringer og meget mere.

Skab, tilslut og del

Der er kun én ting, som er bedre end at tage et fantastisk foto, og det er at dele det. Med indbygget Wi-Fi og NFC kan du dele dine bedste billeder på et øjeblik. Og med fjernbetjenings-app'en til din smartphone har du altid kontrollen.

Wi-Fi og NFC
Del via Wi-Fi og NFC

Brug NFC til at oprette forbindelse med Wi-Fi for at dele dine billeder og videoer med venner og familie.

Fjernbetjenings-app til smartphone
Gør din smartphone til en fjernbetjening

Skift indstillinger, zoom ind, og, vigtigst af alt, tag et billede med fjernbetjenings-app'en til smartphone.

Billedeffekt

Giv et billede nyt liv ved at bruge den indbyggede billedeffektteknologi. Du kan vælge mellem en række tilstande – du behøver ikke engang at downloade software til billedbehandling.

Billedeffekt
Se dine billeder med 4K-detaljer

Tilslut kameraet til et 4K Ultra HD-TV for at se dine fotos med blændende klarhed på en stor skærm. Alle farvenuancer vil fremstå levende og virkelighedstro takket være TRILUMINOS™-farver.

Indbygget GPS
Registrer rejsen

Med HX400V kan du finde ud af, hvor du er – og hvor du har været. Den indbyggede GPS mærker alle dine fotos og videoer, når du er ude at rejse.

iMovie
Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produkt er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Specifikationer og funktioner

  • 20,4 MP Exmor R™ CMOS-sensor

  • BIONZ X-billedgenerator fremragende detaljer og støjreduktion

  • ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv med 50x optisk zoom

  • PlayMemories-kamera-apps øger kreativiteten

  • Optisk SteadyShot og optisk SteadyShot med Intelligent Active-tilstand

Sensortype
1/2,3-type (7,82 mm) Exmor R® CMOS-sensor
Antal pixel (effektive)
Ca. 20,4 megapixel
ISO-følsomhed (stillbillede)(Recommended Exposure Index)
ISO 80-12800

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke, Ekstern strømforsyning, Mikro-USB-kabel, Skulderrem, Tilbehørssko, Objektivdæksel, Brugervejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger