Tag biografoplevelsen med hjem, og nyd film, der følger med BRAVIA XR™

Der ligger masser af film klar, der kun venter på dig. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced bliver alt, hvad du ser, leveret med flotte billeder og imponerende lydkvalitet.
BRAVIA CORE er tilgængelig på alle BRAVIA XR-modellerne Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

BRAVIA CORE

Udvalgte TV'er omfatter:

INDLØS 5 ELLER 10 FILM
12 ELLER 24 MÅNEDERS UBEGRÆNSET STREAMING

Indløs 5 film og 12 måneders ubegrænset streaming med A80J, X95J, X90J
Indløs 10 film og 24 måneders ubegrænset streaming med Z9J og A90J

Vælg mellem hundredvis af de nyeste film og klassiske blockbustere at se igen

Der er nye og klassiske blockbustere. Brug dine BRAVIA CORE-kreditter til at vælge, hvad du vil se, i op til 4K HDR-kvalitet.
 

Ubegrænset streaming af de bedste film

Med BRAVIA CORE har du abonnement på et fantastisk udvalg af film, du kan streame når som helst, og så mange gange du vil, i op til 4K HDR-kvalitet.

Se i Pure Stream™, den højeste billedkvalitet inden for streaming

BRAVIA CORE har Pure Stream™, der streamer ved op til 80 Mbps, og som leverer tabsfri 4K UHD-billedkvalitet for et stort udvalg af indhold. Det er nemt og enkelt at aktivere denne funktionalitet på BRAVIA CORE fra indstillingerne – når det er slået til, er det altid slået til med adaptiv streamingfunktionalitet.

Slip kraften fra IMAX® løs derhjemme med IMAX® Enhanced

Få ultralevende 4K HDR-billeder med IMAX®-teknologien Digital Media Remastering, der er optimeret til BRAVIA XR. Udvalgte titler har også udvidede formater, så du kan se hele billedets skala og omfang for at få en fantastisk filmoplevelse.
Kombineret med den intense DTS-lydteknologi får du virkelig mulighed for at tage biografoplevelsen med hjem med IMAX® Enhanced-film på BRAVIA CORE.

Få adgang til den største IMAX® Enhanced-samling via BRAVIA CORE

Med et evigt voksende bibliotek med IMAX® Enhanced-filmtitler kan du løfte din hjemmebiografoplevelse med BRAVIA CORE på dit BRAVIA XR TV. Nyd den største samling af IMAX Enhanced-titler med IMAX's velkendte billede og lyd, der er digitalt remastered og optimeret til at give den ultimative visningsoplevelse på BRAVIA XR TV*
*Titler og tilgængelighed varierer afhængigt af region/sprog

Dyk dybere ned i, hvordan dine yndlingsfilm bliver til, med Studio Access

Vil du have insiderviden om, hvad der skete bag kulisserne i dine yndlingsfilm? BRAVIA CORE giver dig flere ekstraoptagelser, interviews og meget mere.

Reklameplakat for Jumanji: The Next Level på en BRAVIA-skærm
Hør de førende inden for underholdning fortælle om inspirationen bag BRAVIA CORE

Få mere at vide om, hvorfor BRAVIA XR TV'er kan levere en exceptionel underholdningsoplevelse med BRAVIA CORE.

Vilkår og betingelser

BRAVIA CORE-programmet ("programmet") er tilgængeligt i Europa* på Sonys smart TV'er, der er en del af programmet. Følgende Sony smart TV-modeller er en del af programmet ("kompatible TV'er"): Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J og X94J.
Købsprisen for et kompatibelt TV inkluderer midlertidig adgang til BRAVIA Core-tjenesten i henhold til nedenstående vilkår og betingelser: i) begrænsede filmkreditter 10 filmkreditter til Z9J og A90J eller 5 filmkreditter til resten af de kompatible TV'er til brug med et udvalg af mindst 300 film (én filmkredit gælder til én film). Filmkreditterne udløber 12 måneder, efter de er blevet tilføjet til din BRAVIA CORE-konto ved registrering, men du kan se de film, du har indløst via BRAVIA CORE indtil den 23. februar 2026 i henhold til servicevilkår for BRAVIA Core; og ii) midlertidig adgang til abonnement på Video-on-Demand-indhold 24 måneders BRAVIA CORE-abonnement på Video-on-Demand til Z9J og A90J eller 12 måneder for resten af de kompatible TV'er. Abonnementsperioden begynder fra det tidspunkt, du opretter din BRAVIA CORE-konto. Ved udgangen af den midlertidige abonnementsperiode, der fulgte med dit kompatible TV, stopper din adgang til Video-On-Demand-indhold. Enhver fornyelse vil være underlagt aftale med udbyderen af BRAVIA CORE-tjenesten i henhold til de gældende vilkår og betingelser for den pågældende tjeneste.
Hvis du vil have adgang til programmet, skal du registrere en BRAVIA CORE-konto på dit kompatible TV inden den 23. februar 2024. Hvis du ikke har registreret en konto inden denne dato, udløber din adgang til BRAVIA CORE-tjenesten under programmet på det pågældende tidspunkt. Når du har registreret din konto, modtager du en e-mail med bekræftelse af din konto, og BRAVIA CORE-filmkreditter og abonnement til Video-on-Demand, der er beskrevet ovenfor, bliver tilføjet til din konto automatisk. BRAVIA COREs vilkår for anvendelse, servicevilkår og politik om beskyttelse af personlige oplysninger regulerer brugen af BRAVIA CORE. Hvis du vil registrere en BRAVIA CORE-konto, skal du være 18 år eller ældre og acceptere BRAVIA COREs vilkår for anvendelse, servicevilkår og politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Indløsning af dette program kræver, at versionen af BRAVIA CORE-appen er opdateret på det kompatible TV. Den nyeste version af BRAVIA CORE-appen er tilgængelig i Google Play Store.
Betalinger i BRAVIA CORE kræver kreditter i appen. Det er ikke muligt at fortage finansielle transaktioner i BRAVIA CORE eller købe flere kreditter som en del af dette program på nuværende tidspunkt. De filmtitler, der er tilgængelige, kan ændres uden varsel. Alle titler tilbydes i det højest tilgængelige format som Standardopløsning, High Definition, 4K, 4K HDR eller 4K IMAX® Enhanced. Tilgængelighed varierer fra marked til marked og titel til titel. IMAX® Enhanced-indhold muliggør den fulde IMAX® Enhanced-oplevelse – IMAX® Enhanced-titler er kun tilgængelige på IMAX® Enhanced-certificerede TV'er.
Du kan streame på op til fire kompatible TV'er pr. BRAVIA CORE-konto ad gangen. BRAVIA CORE er ikke tilgængelig eller understøttes muligvis ikke i alle lande og på alle sprog. Sony forbeholder sig retten til at foretage ændringer, suspendere adgang, og/eller afbryde BRAVIA CORE-platformen til enhver tid. BRAVIA CORE har Pure Stream™ som tilbyder streaming mellem 30 Mbps og 80 Mbps. For at få adgang til Pure Stream™ på 30 Mbps skal du have en internethastighed på mindst 43 Mbps. For at få adgang til den højest tilgængelige kvalitet af Pure Stream™ på 80 Mbps skal du have en internethastighed på mindst 115 Mbps. BRAVIA CORE er ikke ansvarlig for netværksrestriktioner eller tilgængelig båndbredde. Restriktioner for netværksudbydere og betingelser kan være gældende.
Sony refunderer eller krediterer ikke delvise abonnementer eller ubrugte kreditter og/eller ikke-anvendt BRAVIA CORE-indhold. Din adgang til BRAVIA CORE-tjenesten under programmet kan ikke overdrages eller refunderes. Filmkreditter har ingen kontant- eller refunderingsværdi og kan ikke sælges eller videresælges.
Sony Europe B.V. 

"SONY" er et registreret varemærke tilhørende Sony Corporation. "BRAVIA" og "BRAVIA CORE" er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sony Corporation. Google TV og relaterede logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Google Play Store er et varemærke tilhørende Google LLC. IMAX® er et registreret varemærke tilhørende IMAX Corporation. Andre produkt- og virksomhedsnavne nævnt heri kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere. Ikoner og billeder er simulerede og er udelukkende til illustrationsformål. Rettigheder, der ikke er udtrykkeligt givet heri, forbeholdes. Alle vilkår er underlagt ændring uden forudgående varsel.
*Dette program er tilgængelig i de følgende lande: Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien-Herzegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Holland, Irland, Island, Italien, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.