Tag biografoplevelsen med hjem, og nyd film, der følger med BRAVIA XR™

Der ligger masser af film klar til dig. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced bliver alt, hvad du ser, leveret med flotte billeder og imponerende lydkvalitet. Med BRAVIA CORE Calibrated Mode justeres din film automatisk til de optimale billedindstillinger, så du får en helt enestående seeroplevelse derhjemme.

Logo for CES Innovation Awards 2022 honoree
CES® 2022 Innovation Awards, pris til BRAVIA Core
BRAVIA CORE

Udvalgte TV'er omfatter:

INDLØS 5 ELLER 10 FILM
12 ELLER 24 MÅNEDERS UBEGRÆNSET STREAMING

Indløs 5 film og få 12 måneders ubegrænset streaming med
A80J, A83J, A84J, X90J, X92J, X93J, X94J, X95J, A75K, A80K, X82K, X89K, X90K, X90S, X95K
Indløs 10 film og få 24 måneders ubegrænset streaming med
A90J, Z9J, A83K, A84K, A90K, A95K, X92K, X93K, X94K, X94S, Z9K

Vælg op til 10 film, der kan indløses mellem hundredvis af de nyeste udgivelser og klassiske blockbuster-film

Her finder du nye og klassiske blockbusters. Brug dine BRAVIA CORE-kreditter til at vælge, hvad du vil se, i op til 4K HDR-kvalitet.

Få op til to års ubegrænset streaming af film

Med BRAVIA CORE har du abonnement på et fantastisk udvalg af film, du kan streame når som helst, og så ofte du vil, i op til 4K HDR-kvalitet.

Se i Pure Stream™, den højeste billedkvalitet inden for streaming

BRAVIA CORE har Pure Stream™, der kan streame en række HDR-film med op til 80 Mbps, svarende til 4K UHD Blu-ray. Med dette opnås betydeligt flere detaljer, flere farver og kontrast end det normale streamingindhold på 15-25 Mbps.

Spider-Man: Into the Spider-Verse på BRAVIA-skærm med Pure Stream™-logo og hastighedsgraf, der viser 80 mbps for Pure Stream™

1. Andre streamingtjenester 2. Pure Stream™

Billede af filmen SPIDER-MAN No Way Home på BRAVIA-skærm med IMAX ENHANCED-logo og BRAVIA CORE-logo nedenfor
Nyd den største tilgængelige samling af IMAX® Enhanced-film

Dette BRAVIA XR TV med IMAX® Enhanced er certificeret af IMAX og DTS®, da det imødekommer de høje standarder, som er nødvendige for den bedste IMAX-filmoplevelse med BRAVIA CORE-film. BRAVIA CORE Calibrated Mode optimerer automatisk billedindstillingerne, når du ser IMAX Enhanced-film.

Slip kraften fra IMAX® løs derhjemme med IMAX® Enhanced

Få ultralevende 4K HDR-billeder med IMAX®-teknologien Digital Media Remastering, der er optimeret til BRAVIA XR. Udvalgte titler har også udvidede formater, så du kan se hele billedets skala og omfang for at få et fantastisk billede.
Kombineret med den intense DTS-lydteknologi får du mulighed for at tage biografoplevelsen med hjem med IMAX® Enhanced-film på BRAVIA CORE.

Få adgang til den største IMAX® Enhanced-samling via BRAVIA CORE

Med et evigt voksende bibliotek med IMAX® Enhanced-filmtitler kan du løfte din hjemmebiografoplevelse med BRAVIA CORE på dit BRAVIA XR TV. Nyd den største samling af IMAX Enhanced-titler med IMAX's velkendte billede og lyd, der er digitalt remastered og optimeret til at give den ultimative visningsoplevelse på BRAVIA XR TV.
*Titler og tilgængelighed varierer afhængigt af region/sprog

Få et indblik i, hvordan dine yndlingsfilm blev til med Studio Access

Vil du have insiderviden om, hvad der skete bag kulisserne i dine yndlingsfilm? BRAVIA CORE giver dig flere ekstraoptagelser, interviews og meget mere.

BRAVIA-skærm, der viser Peter Kanin 2 med karakterer og filmudstyr omkring den
Se på farten med XPERIA, og derhjemme med BRAVIA

Nyd BRAVIA CORE for XPERIA når som helst og hvor som helst med en kompatibel XPERIA-smartphone.

BRAVIA XR TV ø. til venstre, Xperia smartphone n. til højre, begge med billeder fra SPIDER-MAN No Way Home og BRAVIA CORE-logo ø. til højre
Hør de førende inden for underholdning fortælle om inspirationen bag BRAVIA CORE

Få mere at vide om, hvorfor BRAVIA XR TV'er kan levere en exceptionel underholdningsoplevelse med BRAVIA CORE.

Vilkår og betingelser

Adgangsprogrammet BRAVIA CORE ("programmet") er tilgængelig i Europa*1 på smart-TV'er fra Sony, hvor programmet er tilgængeligt ("kvalificerede TV'er")*2.
Købsprisen for et kompatibelt TV inkluderer midlertidig adgang til BRAVIA Core-tjenesten i henhold til nedenstående vilkår og betingelser:
i) begrænsede filmkreditter 10 filmkreditter til Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, X94K, X93K, X92K, Z9J og A90J eller 5 filmkreditter til resten af de kompatible TV'er til brug med et udvalg af mindst 300 film (én filmkredit gælder til én film). Filmkreditterne udløber 12 måneder efter, de er blevet tilføjet til din BRAVIA CORE-konto ved registrering, men du kan se de film, du har indløst via BRAVIA CORE, indtil den 23. februar 2028, i henhold til servicevilkårene for BRAVIA CORE, og
ii) midlertidig adgang til abonnement på Video-on-Demand-indhold
24 måneders BRAVIA CORE-abonnement på Video-on-Demand for Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, X94K, X93K, X92K, Z9J og A90J eller 12 måneder for resten af de kompatible TV'er. Abonnementsperioden begynder fra det tidspunkt, du opretter din BRAVIA CORE-konto. Ved udgangen af den midlertidige abonnementsperiode, der fulgte med dit kompatible TV, stopper din adgang til Video-On-Demand-indhold. Enhver fornyelse vil være underlagt aftale med udbyderen af BRAVIA CORE-tjenesten i henhold til de gældende vilkår og betingelser for den pågældende tjeneste.
Hvis du vil have adgang til programmet, skal du registrere en BRAVIA CORE-konto på dit kompatible TV inden den 23. februar 2026. Hvis du ikke har registreret en konto inden denne dato, udløber din adgang til BRAVIA CORE-tjenesten under programmet på det pågældende tidspunkt. Når du har registreret din konto, modtager du en e-mail med bekræftelse af din konto, og BRAVIA CORE-filmkreditter og abonnement til Video-on-Demand, der er beskrevet ovenfor, bliver tilføjet til din konto automatisk. BRAVIA COREs vilkår for anvendelse, servicevilkår og politik om beskyttelse af personlige oplysninger regulerer brugen af BRAVIA CORE. Hvis du vil registrere en BRAVIA CORE-konto, skal du være 18 år eller ældre og acceptere BRAVIA COREs vilkår for anvendelse, servicevilkår og politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Indløsning af dette program kræver, at versionen af BRAVIA CORE-appen er opdateret på det kompatible TV. Den nyeste version af BRAVIA CORE-appen er tilgængelig i Google Play Store.
Betalinger i BRAVIA CORE kræver kreditter i appen. Det er ikke muligt at foretage finansielle transaktioner i BRAVIA CORE eller købe flere kreditter som en del af dette program på nuværende tidspunkt. De filmtitler, der er tilgængelige, kan ændres uden varsel. Alle titler tilbydes i det højest tilgængelige format som Standardopløsning, High Definition, 4K, 4K HDR eller 4K IMAX® Enhanced. Tilgængelighed varierer fra marked til marked og titel til titel. IMAX® Enhanced-indhold muliggør den fulde IMAX® Enhanced-oplevelse – IMAX® Enhanced-titler er kun tilgængelige på IMAX® Enhanced-certificerede TV'er.
Du kan streame på op til fire kvalificerede TV'er pr. BRAVIA CORE-konto ad gangen. BRAVIA CORE er ikke tilgængelig eller understøttes muligvis ikke i alle lande og på alle sprog. Sony forbeholder sig retten til at foretage ændringer, suspendere adgang, og/eller afbryde BRAVIA CORE-platformen til enhver tid. BRAVIA CORE har Pure Stream™ som tilbyder streaming mellem 30 MB/s og 80 MB/s. For at få adgang til Pure Stream™ på 30 MB/s skal du have en internethastighed på mindst 43 MB/s. For at få adgang til den højest tilgængelige kvalitet af Pure Stream™ på 80 MB/s skal du have en internethastighed på mindst 115 MB/s. For at få adgang til Pure Stream™ på 80 Mbps skal du oprette forbindelse til internettet via wi-fi (WLAN), der understøtter IEEE 802.11 n/ac. BRAVIA CORE er ikke ansvarlig for netværksrestriktioner eller tilgængelig båndbredde. Restriktioner for netværksudbydere og betingelser kan være gældende.
Sony refunderer eller krediterer ikke delvise abonnementer eller ubrugte kreditter og/eller ikke-anvendt BRAVIA CORE-indhold. Din adgang til BRAVIA CORE-tjenesten under programmet kan ikke overdrages eller refunderes. Filmkreditter har ingen kontant- eller refunderingsværdi og kan ikke sælges eller videresælges.
Sony Europe B.V.

"SONY", "BRAVIA" og "BRAVIA CORE" er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Sony Group Corporation eller associerede selskaber. Google TV og relaterede logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Google Play Store er et varemærke tilhørende Google LLC. IMAX ® er et registreret varemærke tilhørende IMAX Corporation. Andre produkt- og virksomhedsnavne nævnt heri kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere. Ikoner og billeder er simulerede og er udelukkende til illustrationsformål. Rettigheder, der ikke er udtrykkeligt givet heri, forbeholdes. Alle vilkår er underlagt ændring uden forudgående varsel."*1 Dette program er tilgængelig i de følgende lande: Albanien, Andorra, Belgien, Bosnien-Herzegovina, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Holland, Irland, Island, Italien, Kosovo, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonien, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig."*2 Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, A80K, A75K, X95K, X94K, X93K, X92K, X90K, X89K, X82K, X94S, X90S, Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J og X94J.