UBP-X800M2

Ægte biografoplevelser derhjemme

Få den ægte biografoplevelse med denne 4K Ultra HD Blu-ray-afspiller. 4K UHD-opløsninger giver dig det store billede, mens Dolby Atmos® og DTS:X skaber den autentiske biografstemning.

Ikon for 4K HDR
4K-forbedring i realtid

Få den bedste billedkvalitet i 4K Ultra HD Blu-ray og 4K-detaljer til alt det, du ser, takket være 4K-opskalering.

Frame & Beam-kabinet
Bygget til ren lyd

Oplev den totale lydklarhed med lyd i høj opløsning og DSEE HX-opskalering.

HDMI, USB, digital koaksial udgang, Wi-Fi, LAN.
Fleksible tilslutningsmuligheder

Tilslut med dobbelt HDMI for separat lyd/videoudgang, USB, digital koaksialudgang, Wi-Fi, LAN.

Hi-Res Audio-ikon
Som kunstnerne havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Kom tættere på virkeligheden

4K Ultra HD Blu-ray

Træd ind i centrum af enhver film eller serie. 4K Ultra HD Blu-ray viser alting i finere detaljer end nogensinde før, så du føler det, som om du ser det i virkeligheden.

Søg efter Inferno på 4K Ultra HD

HDR-ikon
HDR10

Et HDR10-signal indeholder op til 100x så meget lysstyrke som et standard (SDR) signal, hvilket i meget høj grad øger den maksimale lysstyrke, mens dybe og meget detaljerede sorte toner bevares for en helt ny visningsoplevelse.

DOLBY VISION-ikon
DOLBY VISION™

Se scener blive levende med imponerende lyse områder, dybere sort og levende farver. Dolby Vision™ er en HDR-opløsning, der skaber en medrivende biografagtig oplevelse hjemme hos dig. 

Hybrid log gamma
Hybrid-Log Gamma

Billeder med standard dynamisk område og højt dynamisk område er kombineret til ét videosignal, som kan afspilles som SDR på SDR-skærme eller HDR på HLG HDR-kompatible skærme.

Alle naturens farver

Understøttelse af nye BT.2020-farveområder betyder et langt større udvalg af farver end i konventionelle TV-signaler. Dette ultrabrede farveområde betyder, at der kan skabes langt mere mættede og realistiske farver fra dybe havblå nuancer til naturlige grønne og livlige røde farver.

BT.2020-farveområde
BT.2020-FARVEOMRÅDE
REC.709-farveområde
REC.709 FARVEOMRÅDE
Et mere fyldigt billede på enhver skærm

Se 4K HDR-film, også på ikke-HDR-TV, og nyd ekstra skyggedetaljer og fremhævede detaljer. Vores HDR-SDR-konvertering skalerer intelligent HDR's ultrabrede lysstyrkeområde til et SDR-billede, der sikrer fremragende billedkvalitet selv med konventionelle SDR-TV.

1: Generel SDR-konverter | 2: SDR-konverter fra Sony

Lyd, der tager dig med til
et andet sted

Få den ægte biograflyd med Dolby Atmos® og DTS:X

Lyt, når lynene slår ned, sirenerne hyler og bilhorn larmer overalt omkring dig i forbløffende klarhed med Dolby Atmos® og DTS:X, de førende lyd-codecs, der foretrækkes af biografer overalt. 

Ghostbusters fås nu på 4K Ultra HD

Dolby Atmos®-logo
Dolby Atmos

Dolby Atmos behandler lyde som separate objekter, frigør dem fra typiske kanaler, så de kan bevæge sig frit rundt omkring og endda over dig, hvilket giver en meget medrivende surroundlyd.

DTS:X-logo
DTS:X

DTS:X kan skabe et ubegrænset antal lydobjekter, som tilpasser sig dine højttalere i realtid, for at få størst mulig effekt ud af hvert filmsoundtrack.

Illustrativ graf for lyd i høj opløsning

3,2x mere data overføres

Få mest muligt ud af hvert nummer

Ligesom ved springet fra HD-video til 4K har lyd i høj opløsning en langt højere kvalitet end mp3'er og CD'er, så du kan høre hvert åndedrag, hvert trommeslag og hver tone.

DSEE HX-opskalering

Opskaler frekvens og dynamisk område for mp3'er og anden komprimeret musik – selv dine CD'er – til nær højopløsningskvalitet, så du kan nyde den fulde oplevelse ved den originale optagelse.

DSEE HX-opskaleringsgraf
UBP-X800M2's ramme- og bjælkekabinet
Kabinet, der er unikt for Sony

Vores unikke frame and beam-kabinet har en stiv struktur, som fjerner mikrovibrationer, samt effektiv elektrisk afskærmning, så alt, hvad du oplever, er af den højeste lyd- og billedkvalitet.

Kølelegeme og diskdrev

Kølelegemet og diskdrevet er fremstillet af kvalitetsmaterialer for forbedret lydkvalitet, og de holder diskene og UBP-X800M2-kabinettet kølige, så du kan se film i længere tid, bokssæt efter bokssæt. 

Kølelegeme og diskdrev
Afspil alt

Afspilningskraften i UBP-X700 går langt videre end 4K UHD Blu-ray-diske. Du kan se, lytte til og streame næsten alt – herunder de fleste video- og lydformater i høj opløsning samt en lang række populære streamingtjenester.

Kompatible diskformat-logoer
Det ultimative diskdrev

Vil du danse rundt til din Super Audio CD-samling? Intet problem. Så længe det er en disk, kan UBP-X800M2 næsten helt sikkert kunne afspille den.

Kompatible lydformat-logoer
En næsten grænseløs nydelse af lyd

UBP-X800M2 understøtter en række lydformater i 24-bit masterkvalitet, fra AAC og WAV til DSD 11,2 MHz og meget mere.

Kompatible streamingformat-logoer
Stream og afspil alt

Afspil film via USB og hjemmenetværk. Denne Blu-ray-afspiller understøtter alle de mest populære videofiltyper, så du altid kan se dine yndlingsfilm.

Det naturlige hjem for alt dit bedste udstyr

Fleksible tilslutningsmuligheder til alle dine højteknologiske enheder

Saml al din AV-teknologi, og slut den til UBP-X800M2. Den er ideel til hjemmevideoer og musik og har tilslutninger af høj kvalitet, der passer til enhver teknofil.

Al din underholdning på ét sted

Nyd hurtig, stabil streaming fra en lang række tjenester. UBP-X800M2 tilbyder op til 4K-videostreaming takket være trådløs tilslutning med Dual Band MIMO-teknologi, som giver et stærkere signal - selv i udkanten af dit trådløse netværks område.

Privat visning med hovedtelefoner

The 5th Wave fås nu på 4K Ultra HD

Dyk dybere ned i dine favoritter

Trådløs BLUETOOTH®-lyd for privat visning

Forstærk effekten af hvert filmisk øjeblik, når du ser det privat. UBP-X800M2 understøtter Bluetooth®-lydtransmission, så du kan bruge dine foretrukne Bluetooth®-hovedtelefoner til privat visning uden ledninger.

Hør dialog tydeligt

Samtidig HDMI- og Bluetooth®-lydtransmission

Nyd total klarhed i dialog og soundtracks, tæt på eller langt væk. UBP-X800M2 kan sende lyd til dit TV via HDMI og til en trådløs højttaler via Bluetooth® på samme tid.

Par ser på et TV, en tæt på, en langt væk

The Magnificent Seven fås nu i 4K Ultra HD

LDAC-logo
LDAC

LDAC sender 3 gange så mange data som normale Bluetooth®-forbindelser for lyd i høj kvalitet.

Opdateret privatlivspolitik og slutbrugerlicensaftale

Vi har opdateret slutbrugerlicensaftalen, der gælder for SONY Blu-ray enheder. Ændringerne af slutbrugerlicensaftalen består i, at følgende afsnit: ”the Sony software and the services may allow Sony, the third party providers, and/or other third parties to collect data from, control, and/or monitor the Sony product and other devices running or interacting with the Sony software.” er blevet slettet og erstattet af et link til vores privatlivspolitik. Privatlivspolitikken er tilgængelig via dette link


I tilfælde af, at vi har brug for dit samtykke til at behandle dine persondata til øvrige formål, vil vi indhente dette, før vi påbegynder behandlingen.

Specifikationer og funktioner

Få den ægte biografoplevelse med denne 4K Ultra HD Blu-ray-afspiller. 4K UHD-opløsninger giver dig det store billede, mens Dolby Atmos® og DTS:X skaber den autentiske biografstemning.
  • Se den uovertrufne visuelle klarhed i 4K UHD Blu-ray

  • Lyt til flere detaljer med lyd i høj opløsning og DSEE HX

  • Vibrationsdæmpende konstruktion, der giver en klarere lyd

  • Afspil næsten alle disk- og filformater

  • Fantastiske billeder med 4K-opskalering op til 60p

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger