Vores største bilstereo-oplevelse

Vores nyeste produkter er omhyggeligt udviklet til at få det bedste ud af musikken og puste nyt liv og følelse i hvert eneste nummer.

Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Find den perfekte opsætning

Kombiner vores kvalitetskomponenter for uovertruffen akustik

Den nye 2015 GS-lydserie er udviklet til at overvinde de akustiske udfordringer ved lydoplevelser i bilen og arbejder sammen for at sikre, at du får den bedst mulige lydoplevelse. Se de anbefalede konfigurationsindstillinger herunder.

Se lyd i høj opløsning

Se vores video for at blive klogere på de tekniske nyskabelser og førsteklasses komponenter, der indgår i udvalget af produkter med lyd i høj opløsning.

Udviklet til fremragende akustik

Kvalitetskomponenterne bag vores fremragende lyd

Ethvert aspekt af vores nyeste produkter i bilen er udviklet mhp. ren lydpræcision, lige fra verdens første mediemodtager med tabsfri DSD-lydafspilning til vores revolutionerende superdiskantenheder med stor spredningsevne. Få flere oplysninger om hvert enkelt produkt nedenfor.

RSX-GS9 mediemodtager

Den nye RSX-GS9 parrer enestående lyd med smukt design for en virkelig underholdende lydoplevelse i bilen.

Oplev vores højeste afspilningskvalitet

Få det bedste ud af din musik med RSX-GS9-modtageren

RSX-GS9 forener førsteklasses komponenter med enestående lydteknologier - herunder verdens første ukomprimerede DSD-afspilningsfunktion – så du kan nyde den bedste lydoplevelse i bilen.

XM-GS4 4-kanals forstærker

Giv dine yndlingssange et boost med vores helt nye XM-GS4 4-kanals stereoforstærker.

Kraften bag hvert nummer

Giv dine yndlingssange ekstra effekt med XM-GS4

Udvid din lyd i bilen med vores XM-GS4-forstærker. Dens ultrabrede frekvensområde strækker sig op til 100 kHz, hvilket gør den perfekt til enhver musikkilde – herunder lydfiler i høj opløsning.

XS-GS1 superdiskantenheder

Vores fantastiske nye XS-GS1 superdiskantenheder giver dig mulighed for at fylde hele din bil med fremragende lyd med deres revolutionerende design af holderen på instrumentbrættet.

Én samlet oplevelse

Bring lyd i høj opløsning til alle dele af dit liv

Nu vil du for første gang kunne nyde den samme, enestående lydkvalitet i alle dele af dit liv. Uanset om du er i bilen, på farten eller slapper af derhjemme kan du altid høre musikken præcis, som kunstnerne havde tænkt sig det.