AV-MODTAGERE

7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf | STR-DH790

STR-DH790
Billede af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf | STR-DH790

Vejl. Udsalgspris

kr 4.500,00

(VAT)
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf | STR-DH790
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf | STR-DH790
Billeder af 7.2-kanals AV-receiver til hjemmebiograf | STR-DH790
Få biografværdig Dolby Atmos®- og DTS:X™-lyd derhjemme     

Giv dit hjemmeunderholdningssystem en filmisk opgradering med STR-DH790 7.2-kanals AV-receiver. Oplev den samme altomfattende surroundlyd, du får i biograferne, hjemme hos dig selv med Dolby Atmos og DTS:X-understøttelse. Samt overlegen billedkvalitet, der matcher med 4K HDR-gennemgang.

Dolby Atmos®-/DTS:X™-logoer
Dolby Atmos®/DTS:X™ 

Få imponerende surroundlyd som i de nyeste biografer.  

4K High Dynamic Range-logo
4K High Dynamic Range pass-through

Nyd uovertruffen billedkvalitet med bedre kontrast, farver og lysstyrke.

Logo for avanceret D.C.A.C
Avanceret D.C.A.C

Jævn, automatisk kalibrering optimerer og ensretter dine højttalere til den optimale opsætning. 

Surroundlyd på et højere niveau

Med understøttelse af Dolby Atmos og DTS:X får du den surroundlyd, du kender fra biografen. Fyldig, virkelighedstro og altomsluttende. 

Dolby Atmos®-logo
Fortab dig selv i handlingen med Dolby Atmos

Dolby Atmos leverer betagende realisme med 360° surroundlyd vha. nøjagtig lydpositionering fra alle vinkler i dit miljø – selv ovenfra. Resultatet er en fyldig lyd, der omslutter dig helt.

DTS:X-logo
Virkelighedstro lyd uanset opsætning med DTS:X

DTS:X-afkodning leverer multidimensional surroundlyd, der tilpasser sig din højttalerkonfiguration i realtid. Lyde placeres præcist omkring og over dig takket være objektbaseret lydafkodning.

En fleksibel opsætning, der passer til ethvert hjem 

Uanset hvilket rum eller hvilken opsætning, du skal håndtere, samarbejder den fleksible STR-DH790 med dine højttalere for at sikre, at du får imponerende lyd fra alle vinkler.

Overlegen lyd med avanceret D.C.A.C

Hvis du har forskellige kombinationer af højttalere, sikrer vores problemfrie, automatiske kalibreringsteknologi, at de alle leverer den samme høje lydkvalitet. Automatic Phase Matching justerer faseegenskaberne for dine højttalere til de forreste venstre og højre højttalerkanaler, så alle kanaler fungerer perfekt sammen og giver en mere effektiv surroundlydoplevelse.

Et klarere billede med High Dynamic Range

Med understøttelse af High Dynamic Range (HDR) signalgennemgang kan du nyde det store spring i kontrast og lysstyrke, som det giver – og de ekstra skyggedetaljer og højlys forbedrer billedet yderligere og gør farverne levende. De nyeste HDR-standarder som f.eks. HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) og Dolby Vision™ understøttes. 

Stærk kontrast med High Dynamic Range
HDR
Billedkvalitet uden High Dynamic Range
SDR
Imponerende 4K-billedkvalitet
Konsekvent fantastisk 4K-kvalitet 

Bevar 4K-kvaliteten fra kilden til skærmen. 4K pass-through lader signalet passere gennem receiveren uden at gå på kompromis med billedkvaliteten og er HDCP 2.2-kompatibel.

Smartere Bluetooth®-tilslutning 

Du kan ikke blot oprette forbindelse til STR-DH790 via Bluetooth® og streame alle dine foretrukne numre – med Bluetooth® Standby kan du tænde din modtager direkte fra din parrede smartphone eller tablet.

Smart Bluetooth®-tilslutning
Passer perfekt til hjemmeunderholdningen  

STR-DH790 er designet til at passe perfekt ind i din eksisterende hjemmeunderholdning. Den har en slankere profil med masser af ind- og udgange, så du blot kan tilslutte den og nyde biografkvalitet direkte fra sofaen.

Specifikationer og funktioner

Giv dit hjemmeunderholdningssystem en filmisk opgradering med STR-DH790 7.2-kanals AV-receiver. Oplev den samme altomfattende surroundlyd, du får i biograferne, hjemme hos dig selv med Dolby Atmos og DTS:X-understøttelse. eARC giver dig mulighed for at nyde de seneste lydformater med HDMI-tilslutning med ét kabel fra dit kompatible tv. Samt overlegen billedkvalitet, der matcher med 4K HDR-gennemgang.
  • Kvalitets-surroundlyd med Dolby Atmos og DTS:X-understøttelse

  • 4 indgange/1 udgange HDMI-tilslutning med 4K/60p (4:4:4) gennemgang, HDCP 2.2-understøttelse samt HDR-understøttelse

  • Nem Bluetooth®-tilslutning

  • Pladsbesparende design, som passer til medieenheder

  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger