Action

Bestem selv, hvordan du laver din film. Sonys avancerede Action Cam forvandler cykeleventyr til spektakulære actionkamera-videoer med dig som instruktør og stjerne.

Optag superrealistiske cykelfilm

Vis spektakulær cykling. Nervepirrende hop, saltoer, tricks på ét hjul. Vælg Action Cam-tilbehør til sikker montering, stabile optagelser, multikamera-visninger, fjernbetjening m.m., så du får de bedste PO-optagelser, når du kører. Fang alle bevægelser med den stærk realisme i Sonys 4K- og HD-billeder og -stereolyd. Få dine fans til at føle, at de sidder i sadlen.

Missing Video data!

Avanceret teknologi til fantastiske mountainbike-optagelser

Få mest muligt ud af Action Cam og tilbehøret, og gør cykeloplevelser til flotte film. Hold dine hænder fri, og hold fokus på cykelturen med Live-View-fjernbetjeningen. Brug den til at styre optagelsen, kontrollere vinkler og betjene op til fem kameraer på samme tid. Hold styr på din kurs og hastighed med den indbyggede GPS. Du kan regne med, at billedstabiliseringen vil forvandle barske cykelture til flotte optagelser.

Basisudstyr til fantastiske optagelser

Kom op i gear med ekstra monteringsudstyr, og nyd fremragende cykelfilm. Bær Action Cam på hovedet som et hjelmkamera til unikke POV-optagelser, og bibehold et frit udsyn til ruten, så du får en optimal tur. Fastgør kameraet til et styrtbøjlebeslag eller et styrholder, så du kan tage en række forskellige optagelser, eller brug et armsæt til finjustering af vinklen.

Basisudstyr til fantastiske optagelser