ALLE TV

A9 | MASTER Series | 48" OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

A9 Series
Billede af A9 | MASTER Series | 48" OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

121 cm (48”)

KD-48A9

Vejl. Udsalgspris

kr 14.000,00

(VAT)
A9 BRAVIA TV set forfra
A9 BRAVIA TV set fra en vinkel
A9 BRAVIA TV set bagfra fra siden
Smal kant på A9 BRAVIA TV
Central fod til A9 BRAVIA TV
A9 BRAVIA TV set oppefra
A9 BRAVIA TV set bagfra
A9 BRAVIA TV set fra siden
Vægmonteret A9 BRAVIA TV
A9 BRAVIA TV set bagfra med kabler

Funktioner

TRILUMINOS-skærm

Gengiver et bredere, mere præcist udvalg af farver

Ved at udvide farvespektret gengiver TRILUMINOS, der er drevet af vores X1-processorerer, flere farver end et almindeligt TV. Det analyserer og behandler data i hvert billede for at gøre farverne endnu mere naturlige og præcise, så billederne er tættere end nogensinde før på at ligne den virkelige verden.

4K X-Reality PRO

Uovertruffen opløsning, uanset hvad du ser

Alt indhold kan konverteres til virkelighedstro 4K-opløsning med unikke funktioner fra Sony. Vores X1™ Ultimate, dobbelt så hurtigt som X1™ Extreme, analyserer og behandler data for at berige 4K-billeder med virkelighedstro detaljer. Selv billeder filmet i 2K og Full HD opskaleres tæt på 4K af 4K X-Reality™ PRO ved hjælp af en unik 4K-database. Opløsningen af hvert motiv optimeres så af Object-based Super Resolution for at gengive nærmest virkelighedstro teksturer.

Pixel Contrast Booster

Forstærker lyd og kontrast for yderligere dybde og realisme

Se ægte farver, opdag detaljen i dybe skygger og lyse højdepunkter. Med Pixel Contrast Booster forstærkes farver og kontrast i lyse områder, så du kan se scener proppet med virkelighedstro skygger og nuancer, mere dybde, fin struktur og den rene sorte kontrast, som kun OLED kan levere. 

OLED-vidvinkel

Smukke farver fra alle vinkler

Nu er det lige så tilfredsstillende at se TV fra siden som forfra. Vores selvoplysende OLED-paneler holder farverne konstante og ægte, uanset hvor du ser fra.

X-Motion Clarity

Gør scener med hurtig bevægelse klare og tydelige

Med billeder skabt af millioner af individuelt kontrollerede pixels er alting skarpt og klart på OLED. Og med vores X-Motion Clarity™-teknologi forbliver selv hurtig action jævn og klar. Billeder med bevægelse styres præcist for at minimere sløring i scener med hurtig bevægelse.

Super Bit Mapping HDR

Super Bit Mapping HDR

Der findes tusindvis af farvetoner, -nuancer og -overgange af lys i en solnedgang. Super Bit Mapping HDR gengiver dem. Den skaber ensartet, naturlig billedkvalitet, mens du ser det, og uden synlige overgange, som kan forekomme på andre TV.

Dual database processing

Dual database processing

Én database anvendes til at gøre billedet tydeligere og reducere støj på skærmen. Den anden anvendes til at opskalere opløsningen og øge skarpheden. Disse to effektive databaser til forbedring af billedet arbejder sammen og forbedrer dynamisk pixel i realtid. Hver database har tusindvis af referencer, som vi har samlet fra vores erfaring med at skabe indhold til TV og film igennem årene.

Acoustic Surface Audio

Lyd fra skærmen, utroligt medrivende

Lyd på traditionelle TV'er med en højttaler placeret under skærmen synkroniseres ofte ikke med billedet. Med vores Acoustic Surface Audio er skærmen højttaleren. En innovativ aktuator bag skærmen vibrerer diskret og skaber lyd, så det, du hører, kommer fra det sted i scenen, hvor handlingen sker – dialog fra karakterer, motorstøj fra en bil. 

S-Force Front Surround

Nyd multidimensionel lyd med S-Force Front Surround

Hør lyd, som du ville gøre, fra en separat multi-surroundhøjttaler. Ved at opkonvertere indgange gengiver S-Force Front Surround virtuelt et multi-surroundhøjttalersystem inde i dit TV, så du kan nyde spændingen ved mere medrivende lyd.

Voice Zoom

Hør stemmer tydeligt

Med Voice Zoom kan du høre tale tydeligt uden at skulle skrue op for lydstyrken – ideelt til nyhedsudsendelser og dokumentarer.

Integreret subwoofer

Giv kraft til dine soundtrack

Med en subwoofer integreret bag på TV'et vil du kunne høre mere dynamisk, bastung lyd – ideelt til actionfilm og musik.

Omgivelsesoptimeringsteknologi

Enestående billede og lyd, uanset omgivelserne

Læn dig tilbage, og nyd den bedste visningsoplevelse. Den unikke teknologi fra Sony til omgivelsesoptimering justerer automatisk billede og lyd til dine omgivelser.

Smal kant af metal

Smal kant af metal 

Lader dig fokusere på billedet, ikke på TV'et. 

Central holder i aluminium

Central holder i aluminium

Smukt design, der passer til din stue.

Kabelrod minimeres

Kabelrod minimeres

Kabelholdere skjuler ledningerne, så dit fjernsyn er fri for rod og ser godt ud forfra, fra siderne og bagfra.

Familie bruger stemmestyring med et TV

Du skal blot tale for at udforske verdener på en sjov måde

Find al den underholdning, du drømmer om, lige så hurtigt, som du kan nå at sige det højt. Ved hjælp af avanceret stemmestyring lader dette Android Smart TV dig nyde film og serier fra apps eller udsendelser øjeblikkeligt.

Kæmpe udvalg af apps

Over 5000 apps, mere end på alle andre Smart TV

Android Smart TV fra Sony har et kæmpe udvalg af apps. Vælg dem, som gør livet sjovere og mere underholdende.

Ikke mere ventetid med apps

Ikke mere ventetid

Apps starter hurtigere op, og der er ikke længere ventetid, når du skifter mellem apps – Netflix starter tre gange hurtigere end tidligere.

Apple AirPlay bruges til at forbinde telefon og TV

Fungerer med Apple AirPlay/Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til dit TV direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se film og programmer fra Apple TV-appen, dine yndlings-apps eller endda Safari. Del dine billeder med alle i rummet.

Chromecast-logo

Send det til en større og bedre skærm med Chromecast

Chromecast lader dig caste dine foretrukne videoer, spil og apps fra din mobilenhed, i fuld kvalitet, op på dit TV. Blot et enkelt tryk på Cast-knappen på din Android- eller iOS-skærm er alt, hvad der skal til for at gengive de ting, du holder af, i superstørrelse. Cast dit indhold, og fortsæt derefter med at søge på din telefon eller tablet.

Sølvfarvet TV-fjernbetjening

Smukt design

Vores fjernbetjening i børstet aluminium og førsteklasses design med helt tyndt finish ligger godt i hånden og passer ind i din stue. Betjen dit TV med Bluetooth-tilslutningsmuligheder, selv når der står genstande i vejen, og brug et udvalg af enkle knapper til nemt at administrere de vigtigste funktioner med ét tryk.

Smart fjernbetjening tilsluttet til TV, Blu-ray-afspiller, PS4 og set-top-boks

Nem styring med smart fjernbetjening

Tilslut set-top-bokse og andre enheder via HDMI til dit TV, og betjen dem alle ved hjælp af én smart fjernbetjening. Et slankere og mere afrundet design med indbygget mikrofon til stemmestyring og forbedret knaplayout gør den utrolig nem at bruge.

Google Play-logo

Google Play™: en verden af indhold og apps

Oplev film og TV-programmer, spil og meget mere fra Google Play™. Nyd et stort og stadigt voksende udvalg af apps på dit TV på en helt ny måde.

Clear Phase-logo

Clear Phase for bløde, afbalancerede frekvenser

BRAVIA™ bruger en kraftfuld computermodel til at analysere og kompensere for unøjagtigheder i højttalerrespons. Det sker ved at "sample" højttalerfrekvensen med højere præcision. Disse oplysninger sendes tilbage for at udjævne toppe og dyk i højttalerens naturlige respons - hvilket resulterer i ren, naturlig lyd med jævn gengivelse af alle frekvenser.

Bluetooth®-logo

Bluetooth-tilslutningsmulighed

Tilslut BLUETOOTH®-kompatible enheder til dit TV, og få nem, ledningsfri underholdning. Par dine Bluetooth-hovedtelefoner eller -øretelefoner med BRAVIA, og nyd TV-programmer og musik, hvor du vil – uden forstyrrelser eller afbrydelser.

Logo for Creator Calibrated Mode

Nyd studiekvalitet med Netflix Calibrated Mode

Denne funktion er specielt udviklet til at nyde Netflix Originals og gengive den samme billedkvalitet som studiemastere til TV. Med Netflix Calibrated Mode bevares filmskaberens vision og hensigt.

Logo for Dolby Vision og Dolby Atmos

Lad dig opsluge af biograflignende spænding

Nyd biograflignende oplevelser derhjemme. Dolby Vision™ gør scenerne levende og giver en autentisk billedoplevelse, mens Dolby Atmos™ fylder rummet med medrivende surroundlyd.

Logo for Calman Ready

Bevarer filmskabernes begejstring

For at imødegå variationer i farven fra produktionsprocessen er dette TV klar til at anvende Portrait Displays' højtydende software Calman til automatisk kalibrering. Det giver en hidtil uset grad af kalibrering og en evne til at finjustere, der ikke er mulig med normale billedindstillinger. Den leverer en naturtro farvegengivelse, som stemmer overens med det originale TV-signal, og kan tilpasse sig de mindste ændringer i farven, som måtte opstå. Dette TV er Calman Ready, så kunder kan få fordel af software, der anvendes af filmskabere til kvalitetskontrol under postproduktionen, hvilket demonstrerer vores engagement i at levere billeder med farvekalibrering på professionelt niveau til hjemmet.

Objektbaseret HDR-diagram

Objektbaseret HDR-remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres farverne i de enkelte objekter på skærmen, og kontrasten tilpasses, i modsætning til de fleste andre TV'er, hvor kontrasten kun tilpasses i forhold til en sort-hvid-kontrastkurve. Idet objekter genskabes individuelt, kan dette TV gengive større dybde, mere detaljerede teksturer og mere realistiske billeder.

Specifikationer

Nyd den smukke kvalitet ved Sony OLED i en kompakt størrelse. Med dybe sorte nuancer, levende farver og forbedret kontrast – og lyd i harmoni med billedet – bliver du suget helt ind i handlingen. Der kommer snart flere oplysninger om dette produkt, så hold øje med denne side.

Designet med tanke på miljøet

FÅ MERE AT VIDE OM SONY OG MILJØET

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter.

Læs mere

MILJØVENLIGE EGENSKABER I DETTE PRODUKT

  • Dynamisk styring af baggrundsbelysning, eller lyskontrol på pixelniveau, bidrager til at forbedre energieffektiviteten ved at justere skærmens lysstyrke, når billedindholdet ændrer sig.

  • Strømsparetilstand bidrager til at spare energi ved at justere skærmens lysstyrke.

  • Tilstanden Slukket skærm bidrager til at spare energi ved at slukke for skærmen uden at sætte TV'et i fuld standbytilstand, så lyden stadig kan høres

Anmeldelser

Brugerne siger