Nul til uendelig

Med masser af legendariske kvaliteter i en minimalistisk form skubber vi grænserne for at nå ind til opfindsomhedens kerne.
Den evige udfordring med at finde den uendelige forestillingsevne og få den med i billedet starter ved nul.
Se verden på en helt ny måde. Du holder alt, du har brug for, i dine hænder.
Intet kan forhindre dig i at virkeliggøre din vision.

Uendelige billedmuligheder 

Dette er formen på fremtidens kameraer, som koncentrerer kvaliteterne ved ubegrænset kreativt udtryk i en minimalistisk form. Optag frit. Se resultaterne, som du vil.
RX0 har fleksibiliteten til at blive en del af et omfattende system, der åbner op for uendelige billedmuligheder.

Gå ind i en dimension, hvor du er fri til at få den helt rigtige stemning, timing og alt andet i dit billede, fra dit unikke perspektiv. En ny verden af billedmuligheder venter på, at du skal udforske den, uanset optagesituationen.

Afgørende teknologi giver uendelige billedmuligheder

RX0 integrerer sømløst et førsteklasses objektiv med en avanceret billedsensor og billedprocessor inden for ekstraordinært kompakte dimensioner.
Fantastisk kvalitet under alle forhold. Maksimal ydeevne og fleksibilitet med minimalt besvær.
Fremmer alle aspekter af det, der gør hvert eneste skud til noget helt særligt.

Omhyggeligt udført med en detaljeringsgrad på 0,1 mm

Slip fantasien løs, og føl dig fri til at udforske nye perspektiver.
Med indre mekanismer, der er designet med mellemrum på helt ned til 0,1 mm, er de avancerede funktioner pakket tæt og effektivt i det ultrakompakte RX0, der passer perfekt til mere fleksible optagelser i alle omgivelser, enten alene eller som del af et kamerasystem med flere kameraer.

Stiv struktur for mere fleksibel optagelse

Den høje stivhed i Extra Super Duralumin-huset forbedrer pålideligheden ved RX0, især under barske forhold. Kameraet har gennemgået strenge, gentagne tests for at sikre, at dets suveræne ydelse er ensartet, især ved optagelse af scener med land, hav og luft, der ideelt skal afsløre, hvordan ægte frihed ser ud og føles.

Systemer i mere fuld skala på den nemme måde

Husets minimalistiske design gør det nemt at bruge RX0 alene eller som del af et integreret system kombineret med tilbehør og endda flere kameraer. Uanset hvordan du vælger at optage med det, er dette et kamera, der kan give dig al den fleksibilitet, du har brug for i din jagt på perfekte billeder.