Gå til indhold
TV

81 til 94 cm (32 til 37 tommer) TV

Gode ting fås i små pakker med 81 til 94 cm (32" til 37") TV fra Sony. De er perfekte til trange rum og leverer en fantastisk lyd, masser af farver og effekten fra Full HD i en kompakt størrelse.

HD fås nu til den lille skærm 

Der er ingen grund til at gå på kompromis med billedkvaliteten med et kompakt fjernsyn. Vores 81 cm (32") Smart TV har Full HD- og HD Ready-skærme sammen med den skarpe, rene lyd fra ClearAudio+ m.m. Og det at finde film, programmer og internetindhold blevet hurtigt og nemt med One Flick Entertainment-fjernbetjeningen.

Actionfilm på 81 cm (32") LED-TV fra Sony
Sony 81 cm (32") TV

Lille af størrelse, stor i funktioner 

Bring underholdningen ud i køkkenet, i kollegieværelset eller i den lille lejlighed med vores 81 cm (32") LED TV. Du vil opleve en Full HD- eller HD Ready-skærm, fantastisk lyd og spændende funktioner som Social Viewing og Live Football-tilstand, alt sammen til en overkommelig pris. Selv spil antager en ny intensitet.

Lyst og klart

Hvide LED-lys bag skærmene på vores 81 cm (32") TV sender lyset ud i alle hjørner af skærmen og skaber en slående kontrast. Billederne er mere naturtro og detaljerede. Clear Resolution Enhancer mindsker billedstøjen og giver et skarpt, klart billede med en forbedret fornemmelse for dybden.

Lyst og klart billede på 81 cm (32") Smart TV fra Sony
Streaming-funktion på 81 cm (32") LED-TV fra Sony

Tag TV'et med online

Vores 81 cm (32") Smart TV gør det nemt at oprette forbindelse til internettet. Brug Fotodeling til at dele, se FIFA-videoer med Live Football-tilstand, eller se indhold fra din smartphone via Wi-Fi. Kan du lide Twitter? Indtast et søgeord om det, du ser, så streamer Social Viewing relaterede tweets på skærmen.

Gør dig klar til virkeligheden 

Lige fra nyhederne til storfilm i Blu-ray™ fremstår alt flottere med X-Reality Pro™. En kraftfuld processor i vores 81 cm (32") LED-TV, der reducerer støj og raffinerer hele billedet ned til den sidste pixel og skaber den ultimative billedkvalitet. Selv streaming af video og fotos fra din smartphone er forbedret ned i de mindste detaljer.

Naturtro billeder på 81 cm (32") TV fra Sony
Fjernbetjening til Sony 81 cm (32") Smart TV

Kun ét svip

Det er nemt at få overtaget med One Flick Entertainment-fjernbetjeningen til vores 81 cm (32") TV. Denne kraftige fjernbetjening, der er styret af BRAVIAs intuitive brugergrænseflade, gør det nemt at søge gennem kanaler, fotos, videoer og internetindhold. Du kan også bruge Quick Start-funktionen.