5 DJs, du ikke må gå glip af

på musikfestivalen TomorrowWorld 2015

TomorrowWorld er en amerikansk aflægger af Belgiens Tomorrowland Music Festival, som finder sted den 25.-27. september i Atlanta, Georgia. Der er en grund til, at TomorrowWorld har modtaget en nominering for bedste musikarrangement på den internationale Dance Music Awards. Arrangementet byder på hundredvis af DJs (ja, hundredvis), luksuriøs camping og anses for at være USA's største musikfestival for over 21-årige. TomorrowWorld er berømt for sine spektakulære scener i overstørrelse. Hver scene har sit eget unikke udseende og kan prale af en "Disneyland-agtig" sans for detaljer. Så hvem er vi meget spændte på at se på dette års festival?

Tjek disse fem fænomenale DJs, der med garanti vil vække opsigt på dette års TomorrowWorld Music Festival.

1. Adventure Club

Denne elektroniske duo inden for dance music, der består af

Leighton James og Christian Srigley fra Montreal, laver bølger på størrelse med tsunamien i EDM-verdenen. Deres signaturlyd er en blanding af smuk melodisk dubstep med sjælfulde kvindestemmer. Tag dine hovedtelefoner på, og forkæl dig selv med nummeret "Gold", der helt klart giver dig gåsehud. Det er et samarbejde med malaysiske singer-songwriter Yuna og er helt klart guf for ørerne.

2. Ferry Corsten

Den hollandske DJ Ferry Corsten er en pioner inden for trance-producere.

Han har udgivet flere klassiske trance-numre helt tilbage til 90'erne under aliasser som bl.a. System F, Moonman og Gouryella. Siden da er han gået over til en mere generel elektronisk musikstil, hvor han spiller alt fra electro til melodisk trance. Tjek denne trailer fra hans seneste udgivelse "Reborn" – og vent på, at bassen går amok.

3. Flux Pavilion

Denne britiske DJ har spillet musik siden 2008.

Men han er ikke bare en mester inden for DJ-verdenen. Han spiller også trommer, guitar, saxofon og klaver. Det store vendepunkt i hans karriere var et besøg i en klub i London, der hedder Fabric:

"Jeg gik aldrig i klubber, fordi jeg ikke følte mig accepteret på den scene; det føltes alt for prangende, for velplejet. Men da jeg så Rusko spille på Fabric, ændrede det min opfattelse af alting. Han hoppede rundt iført en stor paphat formet som en fugl, og han spillede den vildeste musik, jeg nogensinde har hørt. Jeg elskede det."

5. Martin Garrix

Hvis du nogensinde har lyttet til det unægtelig iørefaldende nummer "Animals" (og hvem har ikke det?), så har du sikkert hørt om den 19-årige hollandske DJ og producer. "Animals" var et Top 10 hit i mere end 10 lande, og sangen har toppet på hitlisten som nr. 1 i Belgien og England. Garrix mener, at DJ Tiësto er den, der har haft den største indvirkning på hans karriere. Det at se Tiësto spille ved de Olympiske Lege i Athen i 2004 var faktisk det, der inspirerede Garrix til at blive DJ.

4. Tiësto

Han er en erfaren trance-producer og et velkendt navn

i musikverdenen inden for elektronisk dance-musik. Tiësto blev valgt som verdens bedste DJ af DJ Magazine i den årlige læserafstemning blandt de 100 bedste DJs tre år i træk fra 2002 til 2004. Han vandt en Grammy for sin remixede version af John Legend's "All of Me" ved de 57. årlige Grammy® Awards – og vi er sikre på, at det ikke bliver den sidste Grammy, han får.

Det er vores favoritter til de 5 bedste DJs, selvom der er masser af andre talenter på denne musikfestival. Hvem er du mest spændt på at se i år?