Gå til indhold
Fjernsyn

4K-TV

Gør oplevelsen større med vores 4K-TV, og nyd mere end fire gange så mange detaljer som Full HD. Læs videre for at få mere at vide om 4K-teknologi og købe 4K-TV.

Se forskellen med et 4K-TV

Giv dine yndlingsfilm og programmer et nyt udseende med kraften fra vores 4K-TV. Med over 8 millioner pixel og forbedret forarbejdning tilbyder Sony 4K-TV intense detaljer og enestående billedkvalitet.

4K-TV med fire gange så mange detaljer som Full HD
Par, der ser 4K-TV

4K-teknologi: Overgå Full HD

Sony 4K-TV får alt til at se bedre ud. Film, programmer, fotos, indhold fra din smartphone - det hele opskaleres til 4K-kvalitet, takket være vores banebrydende teknologier 4K X-Reality PRO, X-Tended Dynamic Range™ PRO og TRILUMINOS.

Det er dig, der bestemmer

Med One-Flick Entertainment har du kraften til at udforske indhold i din hule hånd. Gennemse musik og fotos, surf på internettet, eller stream film i imponerende detaljer med denne elegante grænseflade, der findes på de bedste 4K-TV.

Fjernbetjening til 4K-TV
Par, der nyder Ultra HD-TV med Sony ClearAudio

Medrivende, biograflignende lyd

Hver sætning i dialogen, hver lydeffekt og hver tone lyder imponerende virkelighedstro på vores 4K-TV. Indbygget teknologi – bl.a. ClearAudio+, Voice Zoom og Clear Phase – forbedrer adskillelse og klarhed for at bringe det allerbedste frem i din lyd.

Stream, del og opret forbindelse til et 4K-TV

Opret forbindelse til en verden af spændende indhold på Sony 4K-TV. Gå på internettet for at streame film, musik og programmer, der støttes af kraften og detaljerne i 4K-teknologi, som overgår kvaliteten af selv Full HD-TV.

Delingsfunktion på Sony 4K-TV
Ultra HD-TV med billeder, der er fire gange så detaljerede som Full HD

Levende farver, jævnere billeder

Åbn døren til en ny oplevelse med vores 4K-TV. TRILUMINOS™-farveteknologien gør enhver nuance mere naturlig og levende, mens Motionflow holder handlingen på skærmen jævnt glidende ved enhver hastighed.