Gå til indhold
Fjernsyn

4K-TV

Gør oplevelsen større med vores 4K-TV, og nyd mere end fire gange så mange detaljer som Full HD. Læs videre for at få mere at vide om 4K-teknologi og købe 4K-TV.

Par, der ser 4K-TV

4K-teknologi: Overgå Full HD

Sony 4K-TV får alt til at se bedre ud. Film, programmer, fotos, indhold fra din smartphone - det hele opskaleres til 4K-kvalitet, takket være vores banebrydende teknologier 4K X-Reality PRO, X-Tended Dynamic Range™ PRO og TRILUMINOS. Fremtidige 4K-formateringsændringer er heller ikke noget problem, da vores Ultra HD-TV understøtter HEVC-codec.

Det er dig, der bestemmer

Med One-Flick Entertainment har du kraften til at udforske indhold i din hule hånd. Gennemse musik og fotos, surf på internettet, eller stream film i imponerende detaljer med denne elegante grænseflade, der findes på de bedste 4K-TV. Har du travlt? Brug Hurtig start-funktionen på vores 4K-TV, og kom direkte til handlingen.

Fjernbetjening til 4K-TV
Par, der nyder Ultra HD-TV med Sony ClearAudio

Medrivende, biograflignende lyd

Hver sætning i dialogen, hver lydeffekt og hver tone lyder imponerende virkelighedstro på vores 4K-TV. Indbygget teknologi – bl.a. ClearAudio+, Voice Zoom og Clear Phase – forbedrer adskillelse og klarhed for at bringe det allerbedste frem i din lyd. Vores bedste 4K-TV har også Long Duct-højttalere for en mere kraftfuld baslyd.

Stream, del og opret forbindelse til et 4K-TV

Opret forbindelse til en verden af spændende indhold på Sony 4K-TV. Gå på internettet for at streame film, musik og programmer, der støttes af kraften og detaljerne i 4K-teknologi, som overgår kvaliteten af selv Full HD-TV. Ring til familie og venner via Skype™, og se den store kamp sammen, eller del statusopdateringer om dit yndlingsprogram.

Delingsfunktion på Sony 4K-TV
Ultra HD-TV med billeder, der er fire gange så detaljerede som Full HD

Levende farver, jævnere billeder

Åbn døren til en ny oplevelse med vores 4K-TV. TRILUMINOS™-farveteknologien gør enhver nuance mere naturlig og levende, mens Motionflow holder handlingen på skærmen jævnt glidende ved enhver hastighed. Og for hvert billede, der forbedres af vores 4K X-Reality PRO-teknologi, får du billedkvalitet, som selv Full HD-TV ikke kan tilbyde.