OVERGÅ VIRKELIGHEDEN

Ægte skønhed fra 4K i hvert billede
Ikke bare 4K, men Sony 4K

Med TV fra Sony bliver alt, du ser, skarpere og mere raffineret med de nyeste teknologier til detaljeforbedring og støjreduktion for fantastisk realistiske billeder.

Almindelig
ALMINDELIG
4K Processor X1™/4K Processor X1™ Extreme
4K Processor X1™/4K Processor X1™ Extreme
Én chip ændrer det hele

4K Processor X1™

4K Processor X1™ er en nyskabende teknologi, der anvender avancerede algoritmer til at reducere støj og forbedre detaljer. Det virker sammen med 4K X-Reality PRO™ for at skabe billeder, der er skarpe, klare og utroligt virkelighedstro.

Missing Video data!

Bring hvert billede tættere på 4K

Som noget unikt for Sony opskalerer 4K X-Reality PRO-billedbehandling hver pixel for bemærkelsesværdig klarhed. Pixel over flere billeder analyseres, og billederne gøres skarpere og mere raffinerede i realtid.

X-Reality PRO
En ny definition af realisme

4K X-Reality PRO anvender en lang række støjreduktionsteknologier for at gøre billederne skarpere og mere raffinerede. Se, hvordan scenerne bliver klarere, mere jævne og mere naturlige.

Gør hver pixel livagtig

Med 4K X-Reality PRO sammenlignes mønstre i billeder med mønstre, der er gemt i en unik database, for at finde den bedste nuance, mætning og lysstyrke for hver pixel. Vi bruger viden, som er indsamlet fra udvikling og optagelse af storfilm og TV-serier, for at levere suverænt virkelighedstro detaljer i alt, hvad du ser.