4K HDR-TV

Gør visningsoplevelsen større med vores 4K HDR-TV, og nyd mere end fire gange så mange detaljer som Full HD. Læs videre for at få mere at vide om 4K-teknologi og købe 4K HDR-TV.

Få detaljerne frem med 4K HDR

4K High Dynamic Range

For at opnå den ultimative billedkvalitet parrer dette TV den smukke 4K-klarhed med lysstyrken, farverne og detaljerne med High Dynamic Range (HDR). Tidligere skjulte områder med sort skygge og sollys er nu fulde af klarhed og detaljer.

4K HDR
Gå videre end Full HD
4K-teknologi: Overgå Full HD

Sony 4K-TV får alt til at se bedre ud. Film, serier, fotos, indhold fra din smartphone - det hele opskaleres til 4K-kvalitet, takket være banebrydende 4K X-Reality™ PRO, X-Tended Dynamic Range™ PRO og TRILUMINOS™. Fremtidige 4K-formateringsændringer er heller ikke noget problem, da vores Ultra HD-TV understøtter HEVC-codec.

4K HDR-kompatible modeller

Sig, hvad du vil se

Find dit foretrukne indhold hurtigere end nogensinde før ved at bruge din stemme. Med stemmesøgning bliver du fri for kompliceret navigation og trættende tastning – du skal bare spørge.

Stemmesøgning
Indholdslinje
Se det hele med det samme

Oplev næste generation af underholdning, hvor traditionelle udsendelseskanaler og internetindhold er perfekt integreret i en simpel brugergrænseflade. En hurtigknap hjælper dit med at se alting med det samme.

Skabt til at lytte

ClearAudio+

Gør lytteoplevelsen lige så virkelighedstro som det, du ser. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en medrivende oplevelse, som føles, som om den er hele vejen rundt om dig. Hør musik og dialog med større klarhed og adskillelse, uanset hvad du ser.

ClearAudio+