Gå til indhold
TV

BRAVIA 152 cm (60") TV

Alt sammen i vores 152 cm (60") TV. Innovativt design, uovertruffen lyd og imponerende billedkvalitet åbner døren til et nyt spændingsniveau. 

Netop på den måde, du ønsker det

Med vores bedste 152 cm (60") TV kan du vælge blandt en række spændende funktioner og skabe en brugertilpasset TV-oplevelse. Skru op for lydstyrken med kraftfuld lyd, der giver musik, spil og film nyt liv. Lad dine øjne frydes af en Full HD-skærm, eller opret forbindelse til vennerne via Fotodeling og Social Viewing - valget er dit.

Et par, der nyder 152 cm (60 tommer) LED-TV fra Sony
Skarpe billeder på Sony 152 cm (60 tommer) TV

Hent biografen hjem i stuen

Egenskaber som en Full HD-skærm og surroundlyd omdanner en filmaften til en intim fremvisningsfest med venner og familie. Den imponerende størrelse på vores 152 cm (60") Smart TV genskaber biograffornemmelsen i din stue og gør dem ideelle til stjernebehandlingen af dine yndlingsprogrammer, film og spil.

Lyst og klart

Alt ser lysere ud med vores 152 cm (60") LED-TV. Varm belysning bag skærmen lyser hver centimeter op og danner en enestående kontrast. Detaljer, du aldrig har set før, springer ud fra skyggerne, og alt synes forstærket, levende og virkelighedstro.

Tydelige billeder på de bedste 152 cm (60 tommer) TV fra Sony
3D-funktionalitet i Sony 152 cm (60 tommer) Smart LED-TV

Kast dig ind i 3D

Træd ind i en ny dimension af underholdning med vores 152 cm (60") 3D Smart TV. Brug de medfølgende briller, og oplev spændingen ved 3D Blu-ray™-diske, internetvideoer og TV-udsendelser med en realistisk dybdeskarphed. Du kan også bruge internettet for at dele indhold, streame video og besøge dine foretrukne websteder.

HD er bedre end nogensinde før

Med X-Reality PRO™ på vores bedste 152 cm (60") TV er en fantastisk billedkvalitet standard. Denne kraftfulde billedbehandlingsprocessor analyserer hvert billede på skærmen, reducerer støj og raffinerer svaghederne, så der opstår et imponerende slutprodukt på din Full HD-skærm.

Fantastisk grafik i videospil med vores bedste 152 cm (60 tommer) TV
Futuristisk design af Sonys 152 cm (60 tommer) TV

Moderne design møder en verden af medier

Form og funktion smelter sammen med det unikke, kileformede design af vores 152 cm (60") LED-TV. De er slanke og stabile og har et kraftfuldt højttalersystem, der sikrer en fyldig lyd. Brug One-Flick Entertainment-fjernbetjeningen, og find film og programmer, og søg på internettet.