Trådløse højttalere og hovedtelefoner

ULT POWER SOUND-SERIEN

Den ultimative lyd, hvis du er vild med bas. ULT-højttalere og hovedtelefoner leverer ustoppelig energi, bas med enorm resonans og krystalklare detaljer – selv ved maksimal lydstyrke. Mærk lydtrykket og vokalens klarhed, som om du står ved DJ-pulten.

 • ULT TOWER 10

  Ultimativ Bluetooth-party
  Højttaler

 • ULT FIELD 1

  Trådløs Bluetooth Bærbar
  Højttaler

 • ULT FIELD 7

  Trådløs Bluetooth Bærbar
  Højttaler

 • ULT WEAR

  Trådløs Bluetooth
  Hovedtelefoner

ULT TOWER 10

Ultimativ Bluetooth-partyhøjttaler

Med lydtryk, der kan mærkes, og kraftfuld, dyb lyd er det den ultimative højttaler til dem, der er besat af god lyd

Massiv lyd, ultimativ bas

Den gigantiske X-Balanced Speaker Unit er formet specifikt til kraftfuld lyd, vokal klarhed og tung bas, mens vores diskantenheder i høj kvalitet spreder lyden til alle hjørner af festen.

Tryk på knappen.
Mærk bassen

Fra det øjeblik musikken begynder at spille, lyder ULT TOWER 10 detaljeret, kraftfuld og fuld af energi. Men for at opleve dens sande kraft skal du bare trykke på ULT-knappen for at få adgang til to ekstra lydtilstande: Dyb bas og attack-bas.

Hold gang i festen

360-graders, flerfarvet LED-belysning synkroniserer automatisk til rytmen for at sætte stemningen.

ULT FIELD 7

Trådløs, bærbar Bluetooth-højttaler

En bærbar, meget holdbar ULT POWER SOUND-højttaler, der leverer fremragende lydtryk, dyb bas og krystalklare detaljer, derhjemme eller på farten.

Kraftfuld lyd, ultimativ bas

Med to, kraftfulde X-Balanced Speaker Units leverer ULT FIELD 7 kompromisløs Sony lydkvalitet med overlegent lydtryk, dyb bas og vokal klarhed, selv ved maksimal lydstyrke. ULT FIELD 7 har to ULT-lydtilstande, der er tilgængelige ved et tryk på en knap, så du kan mærke dens sande kraft: Dyb bas og attack-bas.

Ultimativ lyd, hele dagen og natten

Hold musikken i gang hele dagen og natten med det langtidsholdbare 30-timers batteri. Den kan også placeres lodret eller vandret.

Hvor som helst i al slags vejr

Den bærbare højttaler er vandtæt/støvtæt (IP67) og rustfri. Den har to bærehåndtag for nem transport.

ULT FIELD 1

Trådløs, bærbar Bluetooth-højttaler

Den mindste, mest bærbare højttaler i ULT POWER SOUND-serien.

Tung lyd, lav vægt

ULT FIELD 1 trækker på årtiers lydekspertise fra Sony og leverer kraftfuld lyd med imponerende bas og enestående detaljer, og den holder i op til 12 timer. Alt dette fra et utroligt lille og meget kompakt design. Tryk på ULT-knappen for at opleve ULT FIELD 1-højttalerens sande væsen.

Fås i forskellige farver

Hvor som helst i al slags vejr

Den bærbare højttaler er vandtæt og støvtæt (IP67) og klar til stort set alt. Tag den med til stranden, i parken... mulighederne er ubegrænsede.

Beskyttet mod det uventede

ULT FIELD 1 er stødsikker og designet til at modstå de uundgåelige stød, slag og skrammer, der følger med hverdagsbrug.

ULT WEAR

Wireless Bluetooth Headphones

Med enorm, kraftfuld bas, klarhed på næste niveau og seriøst imponerende støjreduktion, kan du tage ULT POWER SOUND-oplevelsen med overalt.

Designet til power

ULT-knappen aktiverer to nye lydtilstande – Dyb bas tilføjer mere tyngde til de lavere frekvenser, mens Attack-bas øger energien. Ved at bruge den integrerede processor V1, den samme processor, som findes i Sonys prisvindende hovedtelefoner i 1000X-serien, gengiver ULT WEAR en utrolig autentisk lyd.

Fås i forskellige farver

Kraftfuld lyd i perfekt stilhed

Hold distraktioner ude, og fokuser fuldt ud på din musik med de støjreducerende hovedtelefoner med den samme integrerede processor V1 som vores brancheførende 1000X-serie. Ambient Sound-indstilling er tilgængelig, når du skal være opmærksom på dine omgivelser.

Lyt i komfort og stil

De bløde ørepuder lægger sig forsigtigt rundt om dine ører (ikke mod dem), og de glatte hovedbøjler kan justeres til den perfekte pasform. Over ear-hovedtelefonerne fås i tre forskellige farver, og de har et lækkert design, der kan klappes sammen. De leveres med et holdbart opbevaringsetui.

ULT POWER SOUND-SERIEN

 • ULT TOWER 10

  Ultimativ Bluetooth-party
  Højttaler

 • ULT FIELD 1

  Trådløs Bluetooth Bærbar
  Højttaler

 • ULT FIELD 7

  Trådløs Bluetooth Bærbar
  Højttaler

 • ULT WEAR

  Trådløs Bluetooth
  Hovedtelefoner