Verdens bedste støjreduktion er blevet endnu bedre – Sony lancerer WF-1000XM5 ”For The Music”

WF-1000XM5 "For The Music"
WF-1000XM5 "For The Music"
  • Oplev den bedste støjreduktion med WF-1000XM51 – luk resten af verden ude og fokusér kun på musikken
  • WF-1000XM5 tager lytteoplevelsen til et nyt niveau med fordybende, rig og detaljeret lyd
  • Nyd Sonys bedste opkaldskvalitet2 nogensinde takket være spritny mikrofonteknologi
  • Sammen med kunstneren Miguel viser Sony, hvordan WF-1000XM5 er skabt For The Music

Sony har i dag lanceret WF-1000XM5, der er den nyeste udgave i den prisvindende 1000X-serie. De nye in-ear hovedtelefoner byder på den bedste støjreduktion nogensinde og fordybende lyd på et helt nyt niveau, alt imens de kommer med Sonys hidtil bedste opkaldskvalitet.

Partnerskab med musikeren Miguel

I forbindelse med lanceringen af WF-1000XM5 har Sony samarbejdet med sangeren, sangskriveren, skuespilleren og Sony Music Entertainment-kunstneren Miguel for at vise, hvordan WF-1000XM5 er skabt for musikken.

”Som musikelsker og musiker overraskede WF-1000XM5 mig virkelig både i forhold til bas, klarhed og det overordnede dynamiske område. Noget der tiltaler mig, er muligheden for at personliggøre og skabe min egen lyd – og disse in-ear hovedtelefoner leverer en autentisk musikoplevelse, alt imens støjreduktionen udelukker alt uønsket støj,” fortæller Miguel.

Skabt til musikken

Med lanceringen af WF-1000XM5 har Sony skabt varemærket ”For The Music”. Under dette slogan slår Sony en streg under at være den førende virksomhed inden for lyd, der både forbinder indholdsskabere og musikelskere samtidig med, at der sigtes mod at skabe autentiske musikoplevelser for fans ved at støtte skabernes vision.

Bedste støjreducerende ydeevne hidtil

WF-1000XM5 hæver barren for at lytte til indhold helt uden distraktioner, så brugeren får den ultimative musikoplevelse. Med banebrydende teknologi leverer WF-1000XM5 førsteklasses lydkvalitet og den bedste støjreducerende ydeevne3 på markedet. Hovedtelefonerne kommer med lydprocessorer, der arbejder i realtid samt højtydende mikrofoner, som sammen med den specialdesignede driverenhed Dynamic Driver X resulterer i bred gengivelse af frekvenser, dyb bas og klar vokal. De nye WF-1000XM5 er dermed skabt til at gengive en fordybende oplevelse, så det føles præcis som kunstneren havde tiltænkt det.

Hovedtelefonerne kommer nu med tre mikrofoner på hver hovedtelefon, herunder dual feedback-mikrofoner, der forbedrer reduktionen af lavfrekvente lyde. Dette er Sonys største fremskridt inden for støjreduktion hidtil, hvilket resulterer i, at den omgivende lyd fanges mere præcist end ved tidligere modeller.

Den nyudviklede Integrated Processor V2 indfrier potentialet for HD Noise Cancelling Processor QN2e. Den unikke kombination af disse teknologier styrer de seks mikrofoner på tværs af begge ører for at levere en hidtil uset støjreducerende kvalitet, der kan tilpasses, så der leveres den bedste ydeevne til alle omgivelser.

Hovedtelefonerne kan også gengive lavere frekvenser takket være den nye Dynamic Driver X. Desuden kommer hovedtelefonerne med et unikt skummateriale i polyurethan, der reducerer støj i højfrekvensområdet.

WF-1000XM5
WF-1000XM5

Skabt af eksperter for at skabe forbløffende lydkvalitet

WF-1000XM5 tilbyder den bedste lyd – uanset om det er dyb bas eller fine vokaler. Takket være den specialudviklede Dynamic Driver X, der gengiver et bredt spektrum af frekvenser, leverer WF-1000XM5 rige og detaljerede vokaler. Membranstrukturen kombinerer flere forskellige materialer i hele enheden, hvilket resulterer i klare høje toner og dyb, rig bas med lav forvrængning.

Ved at kombinere Sonys nyudviklede HD Noise Cancelling Processer QN2e med Integrated Processer V2 tilbyder WF-1000XM5 en nøjagtig 24-bit lydbehandling og højtydende analog forstærkning. Resultatet er lav forvrængning og krystalklar lydgengivelse.

Lydkvalitet i førsteklasseskvalitet er fortsat kernen i WF-1000XM5, og derfor understøtter hovedtelefonerne også trådløs lyd i høj opløsning takket være LDAC, alt imens DSEE Extreme™ opskalerer komprimerede digitale musikfiler i realtid. WF-1000XM5 kommer også med 360 Reality Audio, der skaber en fordybende lydoplevelse4.

WF-1000XM5 er udstyret med hovedsporingsteknologi, der sikrer en realistisk og betagende lytteoplevelse, når brugeren ser indhold, ved automatisk at justere lydfelterne for at kompensere, når brugeren bevæger hovedet. Lydene bliver nøjagtigt justeret takket være brugerens smartphoneskærm, selv under bevægelse, for at gøre visningen mere nøjagtig5.

Den bedste opkaldskvalitet nogensinde

WF-1000XM5 kommer med Sonys hidtil bedste opkaldskvalitet6 og gengiver brugerens stemme tydeligt i enhver situation, uanset om det er på kontoret, i et offentligt rum eller et støjfyldt sted. Det sker takket være en AI-baseret støjreduktionsalgoritme baseret på Deep Neutral Network-behandling (DNN) og knoglesensorer, så stemmer leveres krystalklart og naturligt, selv i støjende miljøer. Desuden er hovedtelefonerne designet med en helt bestemt struktur, der reducerer vindstøj.

Komfort der ikke går på kompromis med design

De nye WF-1000XM5 er skabt med komfort i højsædet. Teksturen er blevet forbedret og kommer nu også med en blank finish, der giver et premium udseende, alt imens de er en fornøjelse at have på. Formen er skabt ud fra det menneskelige øre med et ergonomisk design, der sikrer en sikker og stabil pasform. Derudover er hovedtelefonerne 25 % mindre og cirka 20 % lettere end deres forgænger, WF-1000XM4, hvilket gør dem behagelige at have på, selv i længere perioder.

Hovedtelefonernes dele, der går ind i øregangen, er desuden designet med et eksklusivt materiale og i en ny form, der ikke kun forbedrer pasformen, men også øger komforten, da trykket i øret reduceres. Derudover kommer WF-1000XM5 i fire forskellige størrelser, inklusiv en ekstra lille størrelse kaldet SS, så brugeren nemt kan finde den helt rette pasform til øret.

Problemfri lytteoplevelse

WF-1000XM5 kommer med Auto Play, der sikrer en betjeningsfri lytteoplevelse. Det er muligt at tilpasse indstillingerne, så de passer til ens personlige præferencer7. F.eks. at musikken pauser, når hovedtelefonerne ikke er i øret, eller at musikken starter, når der registreres gang. Derudover kan man sørge for, at notifikationer bliver læst op, så telefonen kan blive i lommen. Ved at forbinde din afspiller med f.eks. Spotify eller Apple Music, kan du let tilgå din yndlingsmusik og lyd, hvilket giver en helt unik lytteoplevelse89. Ligesom WF-1000XM5, understøtter WH-1000XM5 nu også Auto Play-funktionen.

De nye hovedtelefoner kommer også med nye sensorer og rumlig lydteknologi, der leverer fordybende lyd til Augmented Reality-spil som f.eks. Ingress fra Niantic10. Ved hjælp af hovedsporingsteknologi formidles lyden fra forskellige retninger, så den passer perfekt til handlingen på skærmen11.

WF-1000XM5 kommer også med de populære funktioner Adaptive Sound Control og Speak-to-Chat samt Multipoint Connect, der gør det muligt at tilslutte to Bluetooth-enheder samtidig. Sidstnævnte gør, at hovedtelefonerne automatisk ved, hvilken enhed, der ringer ved opkald og forbinder til den rette.

Det har aldrig været nemmere at forblive forbundet end med Fast Pair og Swift Pair. Derudover er det muligt at anvende stemmestyring med den foretrukne stemmeassistent.

Hovedtelefonerne kommer med op til otte timers batterilevetid12, alt imens tre minutters hurtigopladning giver op til 60 minutters spilletid. WF-1000XM5 tilbyder også nem trådløs opladning takket være Qi-teknologi13 og kommer med en IPX4-klassificering14 15, så hverken vandstænk eller sved er en forhindring.

Skabt med tanke på miljøet

WF-1000XM5 er skabt med brug af genbrugsplastik16 og anvender Sonys egenudviklede Original Blended Material til emballagen, der er et papirmateriale fremstillet af bambus, sukkerrørsfibre og genbrugspapir17.

Pris og tilgængelighed

WF-1000XM5 bliver tilgængelig fra august 2023 til en vejledende udsalgspris på 2500 kr.

Website preview
WF-1000XM5 | Trådløs støjreduktion | Hovedtelefoner | Sony Danmark
Se nærmere på WF-1000XM5 fra Sony.WF-1000XM5 har avanceret teknologi til at levere førsteklasses lydkvalitet og den bedste støjreduktion på markedet. Lydprocessorer i realtid og højtydende mikrofoner driver den specialdesignede driverenhed til bred frekvensgengivelse, dyb bas og klar vokal. De er designet, så du kan fordybe dig i en lyd, der er så god, at det føles, som om du er i studiet med dine yndlingskunstnere. WF-1000XM5-hovedtelefonerne hæver barren for lytning uden forstyrrelser og klarhed.
Sony Danmark

 

1 Pr. den 10. april 2023. Ifølge forskning fra Sony målt ved hjælp af JEITA-kompatible retningslinjer på markedet for støjreducerende hovedtelefoner i True Wireless-stil.

2 Pr. den 26. juni 2023 for hovedtelefoner i True Wireless-stil.

3 Pr. den 10. april 2023 for reducering af omgivende støj og er ifølge forskning fra Sony Corporation. Målt ved hjælp af JEITA-kompatible retningslinjer for de 10 bedste mærker (ud fra markedsandel) på markedet for støjreducerende hovedtelefoner i True Wireless-stil.

4 Sony | Headphones Connect-app er påkrævet og kan kræve et abonnement på en musikstreamingtjeneste, hvoraf der kan opkræves gebyrer. Nogle tjenester er muligvis ikke tilgængelige i visse lande og/eller områder.

5 Du kan opleve rumligt indhold. Fungerer ved at oprette forbindelse til kompatible smartphones og ved brug af kompatible tjenester. Det er muligt at opleve rumligt lydindhold (fx fra Netflix, YouTube) med Android 13-smartphones, der kommer med hovedsporingsfunktion. Afhængigt af smartphonen vil apps, der kan anvende rumlig afspilning af lydindhold og hovedsporing variere. Det er også muligt at opleve 360 Reality Audio-indhold med Xperia 1 V på 360 Reality Audio Live-appen, nugs.net eller TIDAL. Nogle tjenester er muligvis ikke tilgængelige i visse lande og/eller områder. Det er planlagt at udvide antallet af kompatible enheder.

6 Pr. den 26. juni 2023 i True Wireless-hovedtelefoner.

7 Installér Auto Play-appen og tilslut med Sony | Headphones Connect-appen. Vilkår og betingelser for tilgængelige partnertjenester og deres indhold samt relateret software (inklusive styresystemer) gælder. Indholdet i denne app kan ændres uden varsel og kan blive opdateret eller afsluttet uden varsel.

8 Denne funktion er kun tilgængelig på iOS-enheder.

9 Installér Spotify, Endel eller Apple Music-appen og opsæt den med Auto Play-appen. Auto Play, Spotify, Endel og Apple Music er muligvis ikke tilgængelig i visse lande og/eller områder.

10 Tjenesten er muligvis ikke tilgængelig i visse lande og/eller områder.

11 Funktioner bliver tilgængelige sommeren 2023.

12 Otte timer (hovedtelefoner) + 16 timer (opladningsetui), i alt 24 timer ved brug af støjreduktion og Bluetooth®-forbindelse. 12 timer (hovedtelefoner) + 24 timer (opladningsetui), i alt 36 timer ved brug af Bluetooth®-forbindelse med støjreduktion slået fra.

13 Den trådløse oplader sælges separat. Opladningsetuiet understøtter trådløs opladning, der opfylder Qi-standarden. Opfylder den ikke Qi-standarden kan den muligvis ikke oplades korrekt.

14 Gælder ikke enhedens lydkanal (lydudgangsrør) samt ventilations- og mikrofonhuller.

15 Opladningsetuiet er ikke vandtæt.

16 Genbrugsplast anvendes i flere dele af hovedtelefonerne og det medfølgende etui. Med forbehold for ændringer.

17 Afhængig af geografisk region. Gælder ikke hverken belægning eller klæbende materialer.

 

 

 

 

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.