Sonys nye trådløse in ear-hovedtelefoner - WF-C700N - giver maksimal komfort

ucrOl6mCD
  • WF-C700N er små, lette in ear-hovedtelefoner, der sikrer høj komfort gennem hele dagen
  • Luk alle omgivelser ude med støjreduktion og nyd intet andet end den fordybende musikoplevelse
  • WH-1000XM5 bliver nu tilgængelig i ny farve

Sony har i dag lanceret et par nye in ear-hovedtelefoner: WF-C700N. De nye hovedtelefoner er ideelle til dem, der leder efter deres første par hovedtelefoner med aktiv støjreduktion.

Komfort og kvalitet i lommeformat

De nye WF-C700N kommer i et lille, let design og er skabt med komfort og stabilitet i tankerne, så de passer til enhver ørestørrelse. Siden lanceringen af verdens første in ear-hovedtelefoner i 1982 har Sony indsamlet omfattende data om øreforme og evalueret følsomheden af forskellige typer ører. Det har resulteret i WF-C700N, der kombinerer en form, der passer perfekt til øret med et ergonomisk overfladedesign, som giver en mere stabil pasform, så brugeren kan lytte i længere perioder, uden at øret får brug for en pause.

Mere musik, mindre støj

Med WF-C700N bliver baggrundsstøj elimineret med aktiv støjreduktion, men det er også nemt at holde forbindelsen til omverden med Ambient Sound-funktionen, der lader brugeren lytte til de naturlige omgivelser. Når hovedtelefonerne anvender Ambient Sound-funktionen, fanger feedforward-mikrofonerne mere af den omgivende lyd omkring én, hvilket giver en naturlig lytteoplevelse, alt imens man kan høre alt, der sker omkring én. Det er muligt at tilpasse indstillingerne i Sony | Headphones Connect-appen eller bruge Focus on Voice-indstillingen til at kunne tale med andre omkring én, helt uden at fjerne hovedtelefonerne. Det gør det nemt at navigere i hverdagen, alt imens man hurtigt kan vende tilbage til yndlingsunderholdningen uden afbrydelser.

WF-C700N har også Adaptive Sound Control, der er en intelligent funktion, som opfanger de omgivende lydindstillinger afhængigt af, hvor man er, og hvad man foretager sig. Funktionen justerer derefter indstillingerne i forhold til lyden omkring én, så lytteoplevelsen bliver optimeret. Funktionen vil over tid genkende steder, man ofte besøger, som arbejdspladsen, fitnesscenteret eller en café og skræddersyr lyden, så den passer til situationen.

Oplev hver tone i høj kvalitet

WF-C700N leverer lyd i høj kvalitet med DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Og med hjælp fra Sonys originale 5 mm driverenheder, gengiver WF-C700N kraftfuld bas og klare vokaler på trods af den lille størrelse. Det er også muligt at ændre lydindstillingerne, så den passer til ens egen smag med Equalizer-indstillingerne i Sony | Headphones Connect-appen.

En ubesværet lytteoplevelse

De nye WF-C700N er skabt til hverdagen. Derfor kommer de med en batterilevetid på helt op til 15 timer, IPX4-klassificering mod vandstænk og en lang række smarte funktioner, heriblandt Multipoint-forbindelse, så de kan tilsluttes to Bluetooth®-enheder samtidig. Desuden leverer WF-C700N en pålidelig opkaldskvalitet, takket være Wind Noise Reduction Structure-funktionen, der gengiver stemmen klart og tydeligt, selv på en blæsende dag.

Det lille cylindriske opladningsetui, der følger med til WF-C700N, har en perfekt størrelse, der gør det nemt at have med i enten lommen eller tasken. Etuiet har desuden en geometrisk mønstret tekstur, der giver et stilfuldt udseende. Både tekstur, kvalitet og farver på WF-C700N er designet med stil og komfort i fokus.

Nu bliver WH-1000XM5 også tilgængelig i farven Midnight Blue

Siden lanceringen i sommeren 2022 har WH-1000XM5 modtaget adskillige priser og anmelderros for brancheførende støjreduktion og overlegen lydkvalitet. Nu bliver WH-1000XM5 også tilgængelig i en helt ny stilfuld blå farve.

Designet med fokus på bæredygtighed
Både WF-C700N og WH-1000XM5 i Midnight Blue er designet med bæredygtighed i tankerne. Derfor er ingen plastik inkluderet i emballagen, hvilket afspejler Sonys forpligtelse til at reducere miljøpåvirkningen af både produkter og praksis.

Pris og tilgængelighed

  • WF-C700N bliver tilgængelig fra april til en vejledende udsalgspris på 1.000 kr.
  • WH-1000XM5 Midnight Blue bliver ligeledes tilgængelig fra april til en vejledende udsalgspris på 3.200 kr.

Gælder med opladning med det medfølgende etui er nødvendig. 7.5 timer (hovedtelefoner) + 7.5 timer (fra opladningsetui), i alt 15 timer ved brug af støjreduktion og Bluetooth-forbindelse. 10 timer (hovedtelefoner) + 10 timer (fra opladningsetuiet) giver i alt 20 timer ved brug af Bluetooth-forbindelse når støjreduktion er slået fra. Brugstimer kan afvige afhængigt af indstillingen for hovedtelefonernes funktioner og brugsbetingelser.

Beskyttelse sikret mod vandstænk fra enhver vinkel, undtagen lydudgangen på hovedtelefonerne. Det medfølgende etui er ikke IPX4-klassificeret.

Kræver firmwareopdatering der bliver tilgængelig i sommeren 2023

Pr. 1. januar 2022. Ifølge forskning foretaget af Sony Corporation, målt ved hjælp af JEITA-kompatible retningslinjer ved hovedtelefoner med hovedbånd på markedet for trådløse støjreducerende hovedtelefoner.

Afhængig af region. Belægning og klæbende materialer er undtaget.

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.