Sonys nye kraftfulde højttaler SRS-XV800 sætter gang i festen

ucrkWdPoi
  • Nyd kraftfuld surroundlyd, der strømmer i alle retninger med SRS-XV800
  • Tag højttaleren med over alt takket være det bærbare design og lang batterilevetid
  • Optimér seeroplevelsen med TV Sound Booster-funktionen

Sony har i dag lanceret den nye højttaler SRS-XV800, der er skabt til at sætte gang i enhver fest med høj og klar lyd. Højttaleren producerer en kraftfuld lyd, der fylder hele rummet, uanset hvad der lyttes til, hvilket gør den perfekt til fester, men også til at nyde en film eller tv-serie.

Kraftfuld surroundlyd til alle fester
SRS-XV800 kommer med Omni-directional Party Sound-funktionen, der giver kraftfuld lyd til hvert hjørne i rummet. Takket være fem diskanthøjttalere gengiver SRS-XV800 klar lyd fra både for- og bagsiden af højttaleren . SRS-XV800 kommer også med X-Balanced Speaker Units, der sørger for en kraftfuld bas, man virkelig kan mærke.

Den innovative X-Balanced Speaker Unit har en næsten rektangulær membran, som ikke blot maksimerer området af højttalermembranen, men også øger lydtrykket for at levere en dybere og stærkere bas, mindre forvrængning og større klarhed af vokalen for en rig, klar og mere givende lytteoplevelse.

Oplev stor lyd - selv på farten
Med en batterilevetid på op til 25 timer kan man holde musikken i gang dag og nat. Og er højttaleren ved at løbe tør for strøm, er der ingen grund til at lukke ned for festen. For med hurtig opladning kan højttaleren få op til tre timers ekstra spilletid med kun 10 minutters lynopladning.

SRS-XV800 kommer med indbyggede hjul og håndtag, så man altid kan have musikken med på farten. Man skal blot tage fat i det praktiske bærehåndtag og vippe højttaleren tilbage, så er man klar til at rykke festen videre.

Ved at anvende indirekte belysning bliver lyset reflekteret, så højttaleren producerer omgivende lys, hvilket giver mulighed for at lyse rummet op på en måde, der matcher enhver stil og ethvert humør. Lysene vil automatisk synkroniseres til musikkens rytme, hvilket skaber en fordybende opvisning af farver.

Forbedret seeroplevelse
Takket være Sonys unikke TV Sound Booster-funktion får man fantastisk lyd, lige meget hvad man ser i tv’et. Kombinationen af tv-lyden og de to bagerste diskanthøjttalere på SRS-XV800 sammen med X-Balanced Speaker Units giver en endnu bedre tv-oplevelse med dyb bas og realistiske højfrekvenser, hvor lydbølgerne preller af væggene og omgiver rummet i lyd.

En bærbar partystarter
SRS-XV800 løfter enhver fest til næste niveau. Højttaleren kommer med både karaoke- og guitarinput, et intuitivt berøringspanel med lys, vandafvisende IPX4-klassificering samt Bluetooth® Fast Pair til Android™, der gør det endnu nemmere at lytte til musik når som helst.

Sony | Music Center og Fiestable
Den nye SRS-XV800 er kompatibel med både Sony | Music Center og Fiestable. Med Sony | Music Center-appen er det nemt at vælge playlister og ændre lysmønstre og lydtilstande direkte fra dansegulvet. Fiestable-appen giver adgang til sjove funktioner, der kan kickstarte enhver fest, som at oprette playlister, karaokefunktioner inkl. Voice Changer- og Echo-funktionerne samt DJ-kontrol, der giver mulighed for at tilføje lydeffekter til musikken.

Skabt med fokus på miljøet
Sonys produkter er ikke blot skabt med fokus på høj lydkvalitet, men også med hensyn til miljøet, hvor Sony stræber efter at reducere hvert produkts miljøpåvirkning. Derfor er dele af SRS-XV800 også skabt af Sonys unikke genbrugsplast.

Pris og tilgængelighed

  • SRS-XV800 bliver tilgængelig i maj 2023 til en vejledende udsalgspris på 6000 kr.

 

 

Alt afhængigt af, hvordan produktet er blevet sat, vil en sensor optimere lyden til layoutet og fire ud af de fem diskanthøjttalere bruges.

Så længe TV Sound Booster-funktionen er aktiveret, er de tre højttalerkomponenter (tre diskanthøjttalere) på forsiden af højttaleren deaktiveret for at optimere lydoutputtet til kombineret brug med et tilsluttet tv.

Når MEGA BASS er slået til, og lydstyrken er indstillet til 14, bliver lyset slukket. Den egentlige ydeevne kan variere fra batterilevetiden på grund af faktorer som lydstyrken, afspillede sange, temperatur og brugsforhold.

Tilgængelig via Sony |Music Center-appen.

Så længe at TV Sound Booster-funktionen er aktiveret, er de tre højttalerkomponenter (tre diskanthøjttalere) på forsiden af højttaleren deaktiveret for at optimere lydudgangen til kombineret brug med et tilsluttet TV

IPX4-klassificeringen gælder, når SRS-XV800 er opretstående og IPX2-klassificering gælder, når SRS-XV800 står vandret. Vandtæthed er kun effektiv, når hætten er lukket. Ikke garanteret i alle situationer.

Google og Android er varemærker tilhørende Google LLC.

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.