Sony vinder hele otte priser til EISA 2022

ucrAFIOqa
  • EISA FULL-FRAME CAMERA 2022-2023: Sony Alpha 7 IV 
  • EISA VLOGGING CAMERA 2022-2023: Sony ZV-E10 
  • EISA LENS OF THE YEAR 2022-2023: Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
  • EISA PHOTO/VIDEO WIDE ANGLE ZOOM LENS 2022-2023: Sony FE PZ 16-35mm F4 G
  • EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2022-2023: Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II
  • EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2022-2023: Sony Xperia 1 IV
  • EISA WIRELESS HEADPHONES 2022-2023: Sony WH-1000XM5
  • EISA PREMIUM OLED TV 2022-2023: Sony XR-65A95K

Igen i år er Sonys velkendte kvalitet og innovation blevet hædret til Expert Imaging and Sound Association Awards. Til prisuddelingen vandt Sony hele otte priser for bl.a. bedste full-frame kamera og bedste multimedia smartphone.

EISA FULL-FRAME CAMERA 2022-2023: Sony Alpha 7 IV

Dette spejlløse full-frame kamera kommer med væsentlige forbedringer på stort set alle områder i forhold til dens forgænger: Alpha 7 III. Den nye bagbelyste CMOS Exmor R-sensor med 33 millioner pixels og den seneste BIONZ XR-processor sikrer fantastisk billedkvalitet, mens kameraets touch-display gør det lettere for især filmskabere og vloggere at arbejde. Kameraet giver også mulighed for kontinuerlige serieoptagelser ved 10fps, og med den hurtige og pålidelige Real-Time sporingsfunktion er det muligt at følge øjnene på både mennesker, dyr og fugle.

Alpha 7 IV kan klare op til UHD 4K/30p-videooptagelser ved at benytte hele bredden i sensoren eller optage i 4K/60p med Super 33mm-funktionen. Kameraet tilbyder desuden brugerne en lang række forskellige codecs, Creative Looks og billedtilstande, herunder den anerkendte S-Cinetone, der giver et rigt filmisk udtryk.

EISA LENS OF THE YEAR 2022-2023: Sony FE 24-70mm F2.8 GM II

Sony FE 24-70mm F2.8 GM II er et hurtigt standard zoomobjektiv til full-frame kameraer og er designet til både fotografer og filmskabere. Det giver billeder i høj kvalitet med en smuk bokeh samt fire hurtige og pålidelige lineære XD-motorer til autofokus. Denne anden generation af G Master standard zoomobjektiv kan prale med en mindre størrelse og vægt, men også flere funktioner i forhold til dens forgænger. Udover en ny blændering, der kan sættes til trinløs-tilstand, kommer objektivet med en zoomjævnhedskontakt, hvor fotografer kan skifte mellem Smooth eller Tight – alt efter hvilken situation, fotografen befinder sig i. Desuden har objektivet to justerbare fokustilstandsknapper, der giver ekstra kontrol.

EISA PHOTO/VIDEO WIDE ANGLE ZOOM LENS 2022-2023: Sony FE PZ 16-35mm F4 G

Sonys nyeste vidvinkel zoomobjektiv benytter et powerzoom-system, der drives af lineære XD-motorer, og giver mulighed for en fremragende og præcis styring. Det gør objektivet attraktivt for videofotografer, der ønsker at lave jævne og præcise zooms under optagelser. De vil også sætte pris på, at der næsten er intet skifte i synsvinklen, når der fokuseres eller skift i fokus, når der zoomes. Dette objektiv er dog ikke blot skabt til video. Da det er kompakt, let og vejrbestandigt, er det også et godt valg til naturfotografer. Både billede og videofotografer vil kunne drage fordel af objektivets mange indstillinger, her under en dedikeret blændering.

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2022-2023: Sony FE 70-200mm F2.8 GM OSS II

Dette hurtige telefotozoomobjektiv er et helt nyt design af Sonys første FE 70-200mm F2.8 G Master-objektiv. Det nye optiske design giver en skarphed gennem hele objektivets rækkevidde. Autofokussystemet er opbygget omkring to sæt af lineære XD-motorer, der driver to fokusgrupper, giver en hurtigere fokusering og forbedret fokussporing. Videofotografer vil få glæde af blænderingen, der kan benyttes med enten kliktrin eller trinløs, samt mindre brændviddevariation og fokusforskydning. Til trods for alle disse forbedringer, er objektivet faktisk næsten en tredjedel lettere end den originale version.

EISA VLOGGING CAMERA 2022-2023: Sony ZV-E10

Præcis som Sony ZV-1, der vandt en EISA-pris for to år siden, er vloggerkameraet ZV-E10 designet til indholdsskabere – dog med den ekstra fordel, at man kan benytte udskiftelige objektiver. Det er et fantastisk kamera til både billeder og video, og det byder på hurtig og præcis autofokus samt Real-Time Eye-autofokus. LCD-skærmen, der kan vippes, er en stor hjælp, når der skal tages video og billeder til f.eks. selfies. I videotilstand giver mikrofonen med dens vindhætte krystalklar lyd. Desuden understøtter ZV-E10 den sidste nye videoteknologi, såsom 4K til livestreaming og et utal af funktioner, der gør det nemt at skabe og dele videoer i alle situationer.

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2022-2023: Sony Xperia 1 IV

Sonys smartphone imponerer allerede ved første øjekast takket være det moderne og elegante design samt den robuste glas-finish. Det er dog det, der er inde i telefonen, der gør den endnu mere attraktiv for brugerne. Sony Xperia 1 IV kommer med verdens første kontinuerlige zoomobjektiv i en smartphone, nemlig et 85-125mm teleobjektiv. Alle objektiverne på telefonen kommer også med sensorer, der har en læsehastighed på op til 120fps. Xperia 1 IV gør det også muligt at lave professionelle optagelser med både billeder eller video i 4K HDR 120fps. Telefonen kommer også med en kraftfuld Snapdragon-processor fra Qualcomm samt et batteri på hele 5000mAh. Samlet set gør det Xperia 1IV til kongen blandt smartphones.

EISA WIRELESS HEADPHONES 2022-2023: Sony WH-1000XM5

Sonys WH-1000XM5 er designet til at være hovedtelefoner, du altid vil tage med dig. Derfor er de også trådløse og kommer med brancheførende støjreduktion. WH-1000XM5 kommer med et nyt let design og ørepuder i blødt læder, der blokerer ekstern støj, men samtidig ikke trykker for meget på ørene. Hovedtelefonerne kommer også med en specialdesignet driverenhed, der både forbedrer støjreduktion og leverer fantastisk lyd med ekstraordinære mange detaljer i den høje og lave ende af lydspektret, hvilket gør dem ideelle til at lytte til High-Resolution-lyd. Fire indbyggede mikrofoner sikrer fremragende lyd under opkald og Auto NC Optimizer-funktionen optimerer automatisk støjreduktionen afhængigt af dine omgivelser. Sonys smartphone-app tilbyder desuden en række funktioner, der gør WH-1000XM5 til din faste makker på farten.

EISA Premium OLED TV 2022-2023: Sony XR-65A95K (Official EISA citation)

Sonys bedste OLED-tv nogensinde kommer med den nye QD-OLED-teknologi, der benytter blå dioder og Quantum Dot-lag. Det resulterer i, at XR-65A95K leverer billeder i særklasse med dybere sort, intense farver og en lysstyrke, der kun kan imponere og bliver fuldendt af Sonys Cognitive Processor XR TM. Både film og tv-indhold fremstår perfekt på skærmen, og tv’et er naturligvis også klar til gaming med mulighed for CRR, ALLM og 4K/120Hz-afspilning.

Tv’ets status som et af de bedste OLED-tv bliver understreget af Acoustic Surface Audio+ systemet, der leverer detaljeret 2.2 kanals lyd og kan drage fordel af den automatiske kalibrering af lyden. Tv'ets smarte funktioner bliver leveret af Google TV, hvor der også er adgang til den eksklusive BRAVIA CORE TM film-app. Slutteligt kommer tv’et med BRAVIA CAM, der blandt andet giver mulighed for videochat, strømbesparende tilstand* og mange andre funktioner.

*Automatisk strømbesparende tilstand bliver tilgængelig via en fremtidig firmwareopdatering.

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.