Sony vinder fem priser ved EISA 2023

Igen i år er Sonys høje kvalitet og innovation blevet hædret ved Expert Imaging and Sound Association Awards (EISA Awards). Ved årets prisuddeling vandt Sony hele fem priser.

EISA.png

Ved dette års EISA Awards blev Sony tildelt fem priser. Blandt prismodtagerne var ZV-E1, der modtog prisen for det bedste kamera til indholdsskabelse, hvor Xperia 1 V vandt for bedste multimedie-smartphone og Alpha 7R V løb med prisen for bedste avancerede full-frame kamera.

Se den fulde liste over, hvilke Sony-produkter der løb med sejren herunder.

  • EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2023-2024: Sony Alpha 7R V
  • EISA CONTENT CREATOR CAMERA 2023-2024: Sony ZV-E1
  • EISA LENS OF THE YEAR 2023-2024: Sony FE 20-70mm F4 G
  • EISA STANDARD PRIME LENS 2023-2024: Sony FE 50mm F1.4 GM
  • EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024: Sony Xperia 1 V

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2023-2024: Sony Alpha 7R V
Med Alpha 7R V har Sony kombineret en højopløselig 61 millioner pixel fuldskærmssensor med et sofistikeret autofokussystem til motivgenkendelse, der styres af en dedikeret AI-processor. Autofokus (AF) kan både genkende og spore fokus på en bred vifte af objekter, herunder mennesker, dyr, fugle, insekter, biler, tog og fly. Alpha 7R V giver samtidig mulighed for at optage 8K-video på op til 24fps eller 4K ved 60fps. Desuden kommer Alpha 7R V med en billedstabilisator i selve kroppen, der tilbyder op til otte niveauer af stabilisering i kameraet, alt imens det kommer med en stor elektronisk søger i høj opløsning samt en alsidig pegeskærm med både vrid og vip. Alt i alt et fantastisk kamera til fotografer, der ønsker detaljerige skud.

EISA CONTENT CREATOR CAMERA 2023-2024: Sony ZV-E1
Dette full-frame kamera med udskifteligt objektiv anses som Sonys bud på et kamera til indholdsskabere, der ønsker at filme vlogs, livestreams eller videointerviews. Med 12,1 millioner pixels og en hurtig BIONX XR™-processor, kan ZV-E1 optage 4K-video ved 60fps i 10-bit 4:2:2-farve med fuld pixeludlæsning og minimal lukketid. Med en gratis opdatering er det også muligt at optage i 4K/120fps. AF bliver styret af en dedikeret AI-behandlingschip, der minder om den, der er i Alpha 7R V. Den 5-aksede billedstabilisering tilbyder flere tilstande. Det kraftfulde indre er er omringet af en let og kompakt krop med pegeskærm, nem styring og et batteri med lang levetid.

EISA LENS OF THE YEAR 2023-2024: Sony FE 20-70mm F4.G
Sonys zoomobjektiv er en fremragende løsning på et nyere problem. På grund af 16:9-billedformatet kræver optagelse af video nu en bredere billedvinkel for at dække den samme billedhøjde. Derfor giver FE 20-70mm F4.G en bredere brændvidde end de fleste andre standardzoomobjektiver på markedet. Sony har desuden opnået dette helt uden at gå på kompromis med den optiske ydeevne; FE 20-70mm F4.G leverer fremragende skarphed på tværs af hele billedet. Derudover er objektivet let, vejrforseglet og kommer med en fast maksimal blændeåbning.

EISA STANDARD PRIME LENS 2023-2024: Sony FE 50mm F1.4 GM
Dette G Master™-objektiv tilbyder højeste optiske ydeevne samt en stor F/1.4 blænde i et relativt let og kompakt format. Objektivet tilbyder hurtigere AF, større skarphed og en mere jævn bokeh takket være et innovativt optisk design og fremstilling i høj præcision. AF-systemet tilbyder præcis og lydløs AF-sporing ved både foto og video. Takket være en vejrforseglet konstruktion og beskyttende fluorbelægning på frontelementet kan objektivet også anvendes i mere udfordrende miljøer.

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024: Sony Xperia 1 V
Xperia 1 V kommer med mange indbyggede funktioner, men det er især kamerasystemet af høj kvalitet der skiller sig ud. Den femte generation af flagskibstelefonen har især forbedret sig på sensorteknologien, da den er udstyret med en stablet tolags transistorpixel CMOS Exmor T for Mobile-billedsensor, der er cirka 1,7x større end tidligere billedsensorer. Det resulterer i dramatisk reducerede støjniveauer og et bredere dynamisk område, hvilket tager natbilleder til et helt nyt niveau. Xperia 1 V kommer med et 24mm hovedkamera, der suppleres af et objektiv på bagsiden med 16mm fokuslængde og et 85-125mm optisk zoom-objektiv. Alt denne råstyrke kommer til live på bedste vis med en 21:9 4K HDR OLED-skærm og et kraftfuldt batteri på 5000mAh samt den nyeste Snapdragon®-processor.

Find billeder her.

For yderligere information, kontakt venligst:

Bo Pedersen

Kommunikationsrådgiver for Sony, Discus Communications

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et datterselskab ejet af Sony Group Corporation og er ansvarlig for Sony Group’s afdelinger inden for underholdning, teknologi og services. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

 

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.