Sony tilbyder købere af BRAVIA XR-tv’er digitale voucher koder til en værdi af 1000 DKK

ucrEFoyJc

Købere af BRAVIA XR-tv’er i 20 europæiske lande, herunder Danmark, får nu mulighed for at få en voucher kode med 1000 kr til PlayStation™-Store.

 

Sony Europa lancerer en kampagne i samarbejde med Sony Interactive Entertainment (SIE) i 20 europæiske lande, herunder Danmark, hvor købere af BRAVIA XR-tv’er, der er verdens første tv med kognitiv intelligens, kan modtage voucher koder til PlayStation™ Store til en værdi af 1000 DKK. Tilbuddet gælder alle køb, der er foretaget i udvalgte forhandlere i kampagneperioden der løber fra d. den 7. oktober til den 30. november 2021.

BRAVIA XR-tv’er leverer forbløffende realistiske billeder fyldt med kontrastfulde farver, takket være Sonys unikke Sound-from-Picture Reality™, der placerer dig midt i handlingen, hvad end du ser en film eller spiller spil. BRAVIA XR-tv’erne er skabt til spil med de realistiske farver og detaljer, hurtige reaktionstid og fordybende lyd kombineret med understøttelsen af flere HDMI 2.1-funktioner. Med en input-lag på blot 6,0 ms ved Z9J-modellerne, opnår du et ekstraordinært stabilt og flydende spil. Det kommer især til udtryk, når der spilles spil med høj ydeevne og mange hurtige scener som ved skyde- og sportspil.

Takket være Cognitive Processor XR anvender tv’erne en helt ny forarbejdningsmetode, der går forud for konventionel AI. Når vi får øje på en genstand, fokuserer vi ubevidst på bestemte punkter. Med Cognitive Processer XR™, der er drevet af kognitiv intelligens, deles skærmen i talrige zoner og registrerer, hvor fokuspunkterne i billederne er. Hvor konventionel AI udelukkende registrerer og analyserer billedelementer som farver, kontraster og detaljer, kan den nye Cognitive Processer XR krydsanalysere og optimere hundredetusindevis af elementer samtidig – præcis ligesom hjernen gør det. Herved justeres elementerne i sammenhæng med hinanden for det bedste resultat, hvor alt i billedet er synkroniseret og naturtro – noget, som ikke kan opnås med konventionel AI.

Cognitive Processor XR analyserer ligeledes, hvor lydpositionen er i lydsignalet. Det betyder, at lyden og billedet vil harmonere perfekt. Samtidig opskalerer Cognitive Processor XR al lyd til 3D-surroundsound, som giver en realistisk oplevelse med et fordybende lydbillede. Processoren analyserer, lærer og forstår en hidtil uset mængde data og optimerer intelligent hver pixel, billede og scene, hvilket giver det mest naturtro billede nogensinde fra et Sony-tv.

For mere information om BRAVIA XR-tv’erne, besøg: https://www.sony.dk/electronics/bravia-xr

For yderligere information om BRAVIA XR og voucher koder til PlayStation 5 Store, besøg: www.sony.dk/promo/tv

---

”PlayStation Family mark”, ”PlayStation” og ”PlayStation Shapes Logo” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Interactive Entertainment Inc. er et registreret varemærke tilhørende Sony Group Corporation.

Kampagneperioden varierer fra land til land. Betingelser og vilkår, gældende tv-modeller, deltagende forhandlere og indløsningsinstruktioner er tilgængelige på www.sony.dk/promo/tv

Inkluderer en processor, der krydsanalyserer hvert element på samme tid, ligesom menneskets hjerne. Gældende fra den 7. oktober 2021 har ingen andre brands gjort krav på en lignende kognitiv intelligens til deres tv-processor. Verificeret af Strategy Analytics

Input-lag målt ved spil på Z9J via 4K 120fps HDMI-input baseret på interne testforhold og kan variere efter model, brugsbetingelser og -miljø og specifikke forhold. Input-lag målt ved A90J, A80J, X95J og X90J under samme testbetingelser på 8,5 ms

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.