Sony lancerer to nye hovedtelefoner: WH-CH720N og WH-CH520

ucrTbyTWm
  • WH-CH720N garanterer høj komfort og komplet stilhed takket være Dual Noise Sensor-teknologi og Sonys Integrated Processer V1, der er kendt fra de prisvindende WH-1000XM5.
  • WH-CH520 kommer med op til 50 timers batterilevetid, så man kan nyde indhold i op til flere dage helt uden afbrydelser.

Sony har i dag lanceret to nye hovedtelefoner: WH-CH720N der er en over-ear model samt on-ear modellen WH-CH520.

Komfort hele dagen
Uanset om du er på en lang togtur eller slapper af på en café, kan du roligt læne dig tilbage, nyde musikken – og intet andet. WH-CH720N kommer nemlig med Sonys Integrated Processer V1-chip og Dual Noise Sensor-teknologi, så de leverer Sonys prisvindende støjreducerende ydeevne. Integrated Processer V1 hjælper med at udelukke ekstern lyd, hvor to mikrofoner i begge ørekopper på WH-CH720N fanger omgivende lyd og blokerer støj udefra med Dual Noise Sense-teknologi.

WH-CH720N er ergonomisk designet, hvilket gør dem behagelige at have på, selv over længere tid. Med en vægt på blot 192 gram er de Sonys hidtil letteste over ear-hovedtelefoner med støjreduktion. De består desuden af komfortabelt syntetisk læder og materialer i urethan – og kombineret med en optimal ørepudestruktur er du garanteret enestående slidstyrke. WH-CH720N kommer med op til 35 timers batterilevetid, når støjreduktion er slået til, så du ikke skal bekymre dig om at løbe tør for strøm på farten.

WH-CH520 er skabt med fokus på hverdagsbrug. Derfor kommer de også med op til 50 timers batterilevetid, så der er strøm til flere dages brug. Desuden er de lette, har bløde ørepuder og kommer med en justerbar og polstret bøjle over hovedet, så de let kan justeres alt efter behov.

Lyt til dit yndlingsindhold i høj kvalitet
Både WH-CH720N og WH-CH520 leverer en naturlig vokal, krystalklar lyd og afbalanceret tuning, takket være DSEE. Og med en Integrated Processor V1-chip i WH-CH720N producerer hovedtelefonerne en autentisk lytteoplevelse ved at gengive detaljerne i musikken med minimal forvrængning. Uanset om der lyttes til elektronisk pop eller basset rap, kan du skræddersy musikken til netop din unikke smag ved hjælp af equalizeren i Sony | Headphones Connect-appen. Det er også muligt at vælge mellem en lang række indstillinger til at justere lydkvaliteten til den genre, der lyttes til – og det er endda nemt at oprette og gemme personlige indstillinger.

Krystalklare opkald
De nye WH-CH720N kommer med en række smarte funktioner, så opkald bliver af endnu bedre kvalitet. De stråleformede mikrofoner, der kommer med Precise Voice Pickup-teknologi, er placeret således, at de opfanger din stemme helt klart og præcist.

Begge modeller tilbyder desuden håndfri opkald, så det er nemt at besvare opkald med blot et enkelt klik på knapperne på ørekoppen. De indbyggede højkvalitetsmikrofoner og støjdæmpende funktioner gør desuden, at hovedtelefonerne nemt opsamler lyd og reducerer omgivende støj under opkald, så intet kommer i vejen under telefonsamtaler.

Både WH-CH720N og WH-CH520 kommer desuden med Multipoint-forbindelse, nem styring via knapperne på ørekopperne og stemmestyring, hvilket gør dem ideelle til hverdagsbrug. Forbindelsen finder nemt og hurtigt sted takket være Swift Pair og Fast Pair.

Skabt med fokus på bæredygtighed
Sony har designet begge hovedtelefoner med tanke på miljøet. Derfor er begge hovedtelefoner skabt med designprincipper med lav toksicitet for øje og i overensstemmelse med Sonys miljøplan, Road to Zero. Der er ingen plastik i emballagen, som hovedtelefonerne leveres i, og begge hovedtelefoner kommer også med dele, der er produceret af genbrugsplast.

Pris og tilgængelighed

  • WH-CH720N kommer i farverne sort, blå og hvid og bliver tilgængelig fra marts 2023 til en vejledende udsalgspris på 1.200 kr.
  • WH-CH520 kommer i farverne blå, hvid og beige og bliver tilgængelige fra marts 2023 til en vejledende udsalgspris på 550 kr.

For mere information, besøg:


Via Bluetooth®-forbindelse er batterilevetiden op til 35 timer for brug af musikafspilning. Er gældende, når DSEE er slået fra, og codec er AAC. Brugstiden kan variere afhængigt af codec og brugsbetingelserne.

Stemmeassistenterne på WH-CH720N giver dig mulighed for at få håndfri hjælp blot ved at sige "Ok Google" eller "Alexa". WH-CH520 understøtter stemmestyring, blot tryk på Play/Opkalds-knappen for at få hjælp fra Google eller Siri.

Gælder ikke belægning og klæbende materialer. Varierer efter område.

Genbrugsplast anvendes i flere dele af hovedtelefonerne, hvilket på sigt kan ændres.

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.