Sony fremviser deres nyeste teknologier og løsninger til CES 2022

ucr36993K

Sony Group Corporation deltager på CES 2022, der i år foregår både fysisk i Las Vegas, men også virtuelt fra den 5. januar 2022.

Sonys mission er at fylde verden med følelser ved hjælp af kreativitetens og teknologiens kraft. Ved at komme tættere på både skabere og brugere, arbejder Sony på at udvikle ny værdi, der bringer følelser frem hos mennesker. Kenichiro Yoshida, der er Chairman, President og CEO hos Sony, udtalte til pressemødet, som blev afholdt den 4. januar forud for udstillingens åbning:

I løbet af de sidste to udfordrende år er vi blevet bekræftet i, hvor vigtigt vores mål er. Vi ønsker, at mennesker i højere grad kan skabe dybe forbindelser til dem, der deler de samme interesser og på den måde knytte stærkere bånd i deres lokalsamfund”.

Efterfølgende fortalte han om Sonys arbejde med kunstnere, som eksempelvis Adele og hendes nye album ”30”, hvor han også introducerede Sonys nyeste teknologier og initiativer, der hjælper skabere: Virtual Production, der fjerner begrænsninger for videoproduktion; Sonys professionelle drone Airpeak, der tilbyder kreative muligheder; samt den nye smartphone, Xperia PRO-I.

Tom Rothmand, der er Chairman og CEO hos Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group, fortalte efterfølgende om PlayStation Productions, der er et samarbejde mellem Sony Pictures Entertainment og Sony Interactive Entertainment, som skal producere film og tv baseret på PlayStations immaterielle rettigheder. Tom Holland, der medvirker i PlayStation Producutions’ filmatisering af Uncharted, og Neil Druckmann, der er Co-President hos spilvirksomheden Naughty Dog, fortalte også om betydningen af samarbejdet.

Efterfølgende fortalte Jim Ryan, der er President og CEO hos Sony Interactive Entertainment, om PlayStation VR2, der er fremtidens virtual reality-system, og de nye controllere PlayStation VR2 Sense-controllers, der vil realisere en hidtil uset oplevelse og fordybelse i spilverden. Han annoncerede desuden, at den globale succes Horizon Call of the Mountain, der er det seneste værk i Horizon -serien, bliver et spil eksklusivt til PlayStation VR2.

Herefter indtog Yoshida scenen igen for at præsentere sporingsteknologien fra Sony Group-virksomheden Hawk-Eye Innovations samt Sonys samarbejde med Manchester City Football Club, der skal realisere fremtidens virtuelle fanfællesskaber. Yoshida afsluttede præsentationen med at fortælle om fremtiden for VISION-S, der er et initiativ med formålet om at bidrage til udviklingen af mobilitet. Han fortalte, at ”som kreativ virksomhed inden for underholdning er Sony godt positioneret til at redefinere mobilitet”. Han sluttede med at fortælle, at Sony i foråret 2022 vil etablere et driftsselskab, Sony Mobility Inc., der har til hensigt at udforske samt bidrage til elbils-markedet.

Læs mere om de vigtigste produkter og teknologier:
Under temaet ”Co-create the Future of Entertainment” vil Sony lancere forskellige teknologier og initiativer, som understøtter skabere og kommer tættere på brugerne på standen i Las Vegas og på onlineplatformen Sony Square.

Vises frem på standen i Las Vegas:

 • VISION-S:

En prototype (VISION-S 01), der netop er ved at blive testet på offentlige veje, samt en prototype af SUV-typen (VISION-S 02) som ny formfaktor, vil blive udstillet.

For flere detaljer, besøg: https://www.sony.com/en/SonyInfo/News/Press/202201/22-002E/ eller https://www.sony.com/en/SonyInfo/vision-s/.

 • Airpeak S1

Sonys professionelle drone, Airpeak S1, der netop er blevet tilgængelig i USA, udstilles nu for første gang. Airpeak S1 er verdens mindste drone, der kan udstyres med det spejlløse fuldformats Alpha™-kamera. Den kommer med en unik proprietær motor, propeller, styresystem samt registreringsteknologi, der giver mulighed for høj smidighed og dynamik, samt en præcis flyvning.

 • PlayStation® 5

PlayStation® 5 tilbyder spilverdener med en hidtil uset hastighed, visuel nøjagtighed og sensorer, der gør, at spilleren kan fordybe sig helt. PS5 er udstyret med ultrahøjhastigheds SSD, integreret brugerdefineret I/O, Tempest 3D AudioTech-teknologi og DualSense™ Wireless Controller med banebrydende haptisk teknologi og adaptive knapper. Alle fem farvevariationer af coveret til konsollen og de trådløse DualSense controllers, der er inspireret af galaksen, vil blive fremvist på udstillingen.

 • Crystal LED Theater

En stor Crystal LED-installation vil stå ved indgangen til standen og vise indhold, der præsenterer Sonys nyeste innovationer inden for området, hvilket indebærer f.eks. virtuel produktion og fremtiden inden for sportsunderholdning.

  • Virtuel produktion: filmteknologi, der stimulerer kreativiteten hos skabere
   Virtuel produktion frigør skabere fra forskellige begrænsninger, når der skal optages, såsom lokation, vejr og tid, ved at implementere et produktionsmiljø, der integrerer baggrundsbilledet med motivet i realtid. Kombinationen af Crystal LED, som viser baggrundsbilleder i høj opløsning med høj kontrast og rig farvegengivelse samt Sonys filmkamera, VENICE, der tilbyder høj opløsning og flotte billeder, vil stimulere skabernes kreativitet.
  • Fremtiden inden for sportsunderholdning: Hawk-Eyes sporingssystemer og virtuelle fanengagement
   Hawk-Eye Innovations, der er en del af Sony Group-koncernen, har fremmet innovation inden for sportens verden gennem sine løsninger til sport og teknologier til forbedring af tv-transmittering. Deres seneste præstation er introduktionen af nye skeletsporings- og datavisualiseringssystemer. Disse systemer gør det muligt øjeblikkeligt og præcist at spore atleters og objekters bevægelser fra videooptagelserne i live-spil, indsamle skeletdata og virtuelt genskabe handlingen.

Sony vil også gennemføre et PoC (proof of concept) med Manchester City Football Club med henblik på at skabe et globalt online fanfællesskab, der integrerer både den fysiske og virtuelle verden. Konceptet vil benytte Sonys billedanalyseteknologi og sensorteknologi samt Hawk-Eyes sporingssystemer til at skabe nye former for underholdning til fans verden over.

 • En oplevelse i rummet: STARSPHERE
  Sammen med University of Tokyo og JAXA fremviser Sony STARSPHERE: et projekt, der har til formål at skabe en inspirerende oplevelse af at være i rummet. Sony vil for første gang nogensinde udstille en nanosatellit-model udstyret med Sonys kameraudstyr, der har planlagt lancering i 2022. Ved at benytte skydesimulatoren kan brugerne styre satellitten for at fange både jorden og stjernerne. STARSPHERE skal hjælpe med at skabe nye inspirerende oplevelser ved at åbne rummets perspektiver for mennesker, og vil desuden fremme samskabelse mellem forskellige skabere og partnere i fremtiden.

Dette kan opleves på onlineplatformen Sony Square:
Udover pressemødet og selve udstillingen på CES vil Sony, gennem videoer, fremvise teknologier og løsninger for hvert undertema af Empower Creators, Expand Fan Communities og Envision a Better Planet. Du kan også se videoer af de nye produktlanceringer af 8K/4K BRAVIA®-tv’er og liveoptrædener med 360 Reality Audio.

 • BRAVIA XR™ tv’er med innovativ XR Backlight Master Drive-teknologi til de nye mini LED-modeller
  En række af nye mini LED-tv er tilføjet til serien af BRAVIA XR-tv’er. XR Backlight Master Drive-teknologien, der benytter Sonys unikke signalbehandlingsteknologi Cognitive Processor XR, styrer præcist mini LED-baggrundsbelysningen, hvilket resulterer i et utroligt strålende lys samt dybe sorte farver - selv i alle hjørner af den store skærm. Den nye serie af BRAVIA XR™-tv’er kombinerer detaljerede billeder og tredimensionel lyd, hvilket resulterer i fordybende seer- og gamingoplevelser.
 • Livestreaming af 360 Reality Audio med Spatial Sound Technology
  Kunstneren REZZ vil fremføre en 360 Reality Audio-liveoptræden kaldet ”LIVE From Miami in 360 Reality Audio”, der kombinerer rumlig lyd og visuelle elementer, der tilsammen giver følelsen af nærvær og fordybelse.Optrædenen bliver streamet den 5. januar klokken 01.00 direkte fra Miami og viser de nye teknologiske muligheder for underholdningsoplevelser, der bliver mulige gennem 360 Spatial Sound-teknologi.

---

Brug af droner i USA og Danmark er underlagt føderale love og regler. Statslige og lokale bekendtgørelser kan også gælde for visse operationer. Når du betjener et luftfartøj, er det fjernpiloten/operatørens ansvar altid at overholde gældende love, regler og bekendtgørelser

Denne liveoptræden af 360 Reality Audio kan afspilles ved hjælp af hovedtelefoner. Den understøtter ikke højttalerafspilning eller personlige lydoplevelser.

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.