Oplev filmisk surroundlyd med den nye soundbar HT-S2000 fra Sony

ucrVyI1Uf

Den nye 3.1-kanals soundbar understøtter både Dolby Atmos® og DTS.X® og leverer en helt filmisk surroundlyd takket være Sonys unikke teknologier, Vertical Surround Enginge og S-Force PRO Front Surround.

Sony har i dag lanceret en ny soundbar: HT-S2000. Den nye 3.1-kanals Dolby Atmos® / DTS.X® soundbar leverer en filmisk surroundlyd med Vertical Surround Enginge og S-Force PRO Front Surround. HT-S2000 gengiver en tredimensionel surroundlydsoplevelse, selv ved stereoindhold, takket være en nyudviklet mixer. Desuden sikrer centerhøjttaleren en tydelig dialog, alt imens den indbyggede dobbelte subwoofer leverer dyb bas. HT-S2000 er desuden den første soundbar, der er kompatibel med den nye Sony | Home Entertainment Connect-app.

Fordybende oplevelse med surroundlyd
Takket være Vertical Surround Engine og S-Force Pro Front Surround skaber HT-S2000 filmisk surroundlyd, der giver mulighed for at nyde spændingen ved Dolby Atmos og DTS:X. Desuden kommer HT-S2000 med en række af Sonys unikke virtuelle teknologier, der producerer en fordybende lydoplevelse helt uden behov for ekstra højttalere. Heriblandt Vertical Surround Engine, der placerer lyden foroven, hvor S-Force Pro danner lyd fra siderne, hvilket skaber en filmisk oplevelse direkte i stuen.

Med Sonys nyudviklede upmixer er det også muligt at opleve tredimensionel surroundlyd – ikke blot med indhold i surroundlydformat, men også stereoindhold, som video eller musik, der streames via internettet eller Bluetooth®. Ved at analysere indholdet i realtid, adskiller Sonys unikke teknologi lyden i de individuelle dele (såsom stemmer, lydeffekter eller musikinstrumenter) og vikler hver del omkring seeren for at levere en medrivende oplevelse ved alt indhold.

Krystalklar lyd og fyldig bas
HT-S2000 kommer med en dedikeret centerhøjtaler til klar dialog samt en indbygget dobbelt subwoofer til kraftig og fyldig bas, der sammen leverer klar og bred lyd i hele rummet. Desuden er Sonys X-Balanced Speaker Unit nøglen til at opnå et højere lydtryk, alt imens den sikrer mindre forvrængning og større vokalklarhed.

En helt ny Home Entertainment Connect-app
Det er nemmere end nogensinde før at sætte soundbaren op og anvende den i hverdagen med den nye Sony | Home Entertainment Connect-app. Den guider gennem de indledende indstillinger, hjælper med fejlfinding og giver fuld kontrol over alt fra lydstyrke til lydfelt og meget mere direkte fra en smartphone. Den giver også besked, hvis der anbefales bestemte funktioner, når der er nye softwareopdateringer og meget mere.

Opgraderet hjemmebiografoplevelse
For endnu mere fyldig baslyd er det muligt at tilkøbe en af de valgfri trådløse subwoofers (SA-SW5 / SA-SW3). Det er også muligt at tilkøbe den trådløse baghøjttaler (SA-RS3S) , der fuldender den filmiske oplevelse. Når enhederne er tilsluttet et BRAVIA-tv™ ​ , vil lydindstillingerne for soundbaren automatisk vises i BRAVIA Quick Settings-menuen, hvilket gør det nemt at justere alt efter smag.

Bæredygtighed i fokus
Sonys lydprodukter er ikke kun skabt for at levere en fremragende lydoplevelse, men også med fokus på miljøet. Sony er forpligtet til at anvende mindre plastik i både produkter og emballage. I flere dele af HT-S2000 er der derfor også anvendt specialudviklet genbrugsplast, hvilket gør Sony i stand til at gengive en suveræn akustisk ydeevne med genbrugsplast. Cirka 95 % af emballagen er skabt af genbrugspapir og papirbaserede materialer for at minimere brugen af plastik.

Pris og tilgængelighed

  • HT-S2000 bliver tilgængelig fra juni til en vejledende udsalgspris på 4000 kr.

 

Appen kan downloades i både Google Play og App Store. Netværkstjenester, indhold, styresystem og software er underlagt vilkår og betingelser og kan til enhver tid ændres eller afbrydes og der kan desuden opkræves gebyrer, registrering og kreditkortoplysninger.

Produkternes tilgængelighed varierer efter land/område.

Produkternes tilgængelighed varierer efter land/område.

Appen kan downloades i både Google Play og App Store. Netværkstjenester, indhold, styresystem og software er underlagt vilkår og betingelser og kan til enhver tid ændres eller afbrydes, og der kan desuden opkræves gebyrer, registrering og kreditkortoplysninger.

Den integrerede brugergrænseflade virker med kompatible modeller. Læs mere her: https://www.sony.net/hav_faq.

Anvendelse afhænger af produktionstidspunkt.

Gælder ikke belægning og klæbende materialer.

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.