Nu får PlayStation-brugere adgang til helt ny funktion på Sony A95L

Sony BRAVIA XR A95 4K HDR QD-OLED-tv
Sony BRAVIA XR A95 4K HDR QD-OLED-tv

Den nye PS Remote Play-funktion er netop blevet tilgængelig via den nye PS Remote Play-app til Android TV.

Sony har netop offentliggjort, at den nye PS Remote Play-funktion, der er udviklet af Sony Interactive Entertainment (SIE), nu er tilgængelig på BRAVIA XR A95 4K HDR QD-OLED-tv’er, der kommer med den nye PS Remote Play-app til Android TV.

Med PS Remote Play er det muligt at få fjernadgang til gameplay fra en PS5® og PS4™, uanset placering. Det eneste, man behøver er en kompatibel enhed og et A95L-tv forbundet til en højhastighedsinternetforbindelse. Den nye funktion gør det muligt at få det fulde potentiale ud af PlayStation-konsollen og nyde alle de yndlingsspil, der er installeret på enten PS5 eller PS41. Dermed kan gamere at få adgang til deres konsoller og fortsætte eventyret, også når de ikke er hjemme ved deres egen konsol. Med Sonys A95L-tv’er giver PS Remote Play-funktionen det muligt for brugeren at skifte mellem enheder og genoptage deres spil, der hvor de slap, helt ubesværet.

BRAVIA XR A95L er et af de første Android TV’er, der drager fordel af PS Remote Play-funktionen og åbner op for en verden med ekstraordinære spil. Takket være den farverige QD-OLED-tv kan brugerne fordybe sig i betagende grafik, fængslende gameplays og levende lyd.

A95L kommer også med den nyeste version af Cognitive Processor XR™ med den helt nye XR Clear Image-teknologi, der reducerer støj og bevægelsessløring, selv ved bevægelse, hvilket skaber utroligt klare og lavende scener selv ved scener sprængfyldt med action.

Ved at anvende Acoustic Center Sync-funktionen bliver tv’et centrum i hjemmets lydsystem. Funktionen sørger for, at tv’et automatisk synkroniserer med udvalgte Sony soundbars. Resultatet bliver en forstærket centerhøjttalerkanal, der leverer klar, fyldig dialog og endnu mere fordybende lyd under gameplays2. Ønsker man en endnu mere fængende lyd, så understøtter A95L-serien også Sony soundbars, der tilbyder 360 Spatial Sound Mapping, der kalibrerer lyden til rummet, hvilket skaber flere virtuelle fantomhøjttalere, der optimerer lydfeltet. Som kirsebærret på toppen har tv’et også Acoustic Surface Audio+™ med aktuatorer, der vibrerer for at producere lyd fra hele skærmen, så lyden er strømlinet med billedet.

A95L-serien giver også gamere mulighed for at hæve deres PlayStation®5-spil til næste niveau med en række eksklusive funktioner, herunder Auto HDR Tone Mapping- og Auto Genre Picture Mode-funktionerne, der optimerer billedkvaliteten under spil og streaming. Derudover kommer A95L-serien med en dedikeret spilmenu, hvor gamere kan skræddersy indstillingerne, så de passer til deres præferencer. Det kan bl.a. være at tænde eller slukke for VRR eller at få hurtig adgang til Motion Blur Reduction. Spilmenuen giver også mulighed for at øge lysstyrken i mørke områder, så brugeren nemt kan få øje på objekter og modstandere, takket være Black Equalizer – og desuden nemt kan sigte på modstandere med hele seks forskellige sigtekorn. Som noget nyt kommer A95L-serien også med muligheden for at tilpasse størrelsen på skærmen med funktionen Screen Size, så gameren har mulighed for at koncentrere sig om en mindre, men fokuseret skærm3.

1 Spiltitler, der kræver et VR-headset (enten PlayStation VR eller PlayStation VR2) eller yderligere ydre enheder (på nær DUALSHOCK 4, DualSense eller DualSense Edge trådløs controller) understøtter ikke PS Remote Play-funktionen.

2 Kompatible soundbars: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000 og HT-A3000

3 Bliver tilgængelig via en senere firmwareopdatering.

 

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et datterselskab ejet af Sony Group Corporation og er ansvarlig for Sony Group’s afdelinger inden for underholdning, teknologi og services. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Amalie Ayoe Sørensen

Kommunikationsrådgiver for Sony, Discus Communications

 

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.