Nu bliver den ultrakompakte trådløse højttaler Sony SRS-XB100 tilgængelig i Europa

SRS-XB100
SRS-XB100
  • Nyd kraftfuld og klar lyd fra en lille og kompakt højttaler
  • Vær altid klar med et godt beat takket være lang batterilevetid på op til 16 timer
  • Bærbar og nem at have med på farten

Den ultrakompakte bærbare højttaler SRS-XB100 kombinerer kraftfuld og klar lyd i et lille design. Nu kan Sony løfte sløret for, at den bærbare højttaler også bliver tilgængelig i Europa.

SRS-XB100
SRS-XB100

Kompakt størrelse, bred lyd

Lad dig ikke narre af den lille, kompakte form. For på trods af den lille størrelse, spreder SRS-XB100 lyden imponerende. Det gør højttaleren ideel til dem, der altid er på farten. Den inkluderer en passiv radiator, der leverer både kraftfuld og helt klar lyd, selv ved høje lydstyrker, takket være den ikke-centrale membran. Og takket være DSP-teknologi udvider Sound Diffusion-processoren lyden i ethvert rum.

SRS-XB100
SRS-XB100

Strøm og funktioner til en hel dags brug

SRS-XB100 kommer med op til 16 timers batterilevetid1, alt imens højttaleren er vandtæt og støvtæt med en IP67-klassificering2. Desuden kommer den med et robust ydre og en rem, hvilket gør den perfekt til livet på farten. Højttaleren kommer også med en indbygget mikrofon, der gør det muligt at klare håndfri opkald direkte fra højttaleren, uanset om man er hjemme eller ude. Og takket være Echo Cancelling-funktionen bliver opkaldende krystalklare og lader to personer tale på samme tid – uden af deres stemmer bliver afbrudt.

IP67-klassificering
IP67-klassificering

Fokus på miljøet

Sonys produkter er ikke kun skabt til at levere fantastisk lydkvalitet, men tager også hensyn til miljøet. Både selve højttaleren og remmen på SRS-XB100 er delvist designet af genbrugsmaterialer3, alt imens emballagen er helt uden plastik.

Pris og tilgængelighed

SRS-XB100 bliver tilgængelig fra august 2023 til en vejledende udsalgspris på 550 kr.

 

Find billeder her.

Website preview
SRS-XB100 Bærbar Bluetooth-højttaler | Trådløse højttalere | Sony Danmark
Se nærmere på SRS-XB100 fra Sony.Vær klar til at opleve kraftfuld og klar lyd fra et kompakt kabinet. XB100-højttaleren er alt, hvad du behøver til livet på farten. Den er holdbar, har masser af batteri og er perfekt til at lytte derhjemme, eller når du er ude med venner. Det er den perfekte allrounder, uanset hvor du vil lytte til musik.
Sony Danmark

___

1 Når lydstyrken er indstillet til 36. Den egentlige ydeevne kan variere fra den beskrevne tid grundet lydstyrken, afspillede sange, omgivende temperatur og brugsforhold.

2 Gælder når hætten er fastgjort sikkert. Når hætten er lukket tæt, har SRS-XB100 en vandtæt specifikation på IPX7*1 som specificeret i "Beskyttelsesgrad mod vandnedsænkning" i IEC60529 "Ingress Protection Rating (IP Code)", og en støvtæt specifikation på IP6X*2 som specificeret i "Beskyttelsesgrader mod faste fremmedlegemer".*1 IPX7-ækvivalens: Højttaleren er blevet testet til og bevarer dens funktionalitet, når den forsigtigt nedsænkes i vand til en dybde på 1 m og efterlades i 30 minutter.*2 IP6X-ækvivalens: Højttaleren er blevet testet for og fortsætter med at blokere støv efter omrøring i 8 timer i et testforsøg, der indeholder støvpartikler, som er op til 75 μm i diameter.

3 Genbrugsplast anvendes i flere dele af hovedtelefonerne, hvilket på sigt kan ændres.

 

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et datterselskab ejet af Sony Group Corporation og er ansvarlig for Sony Group’s afdelinger inden for underholdning, teknologi og services. Med en vision om fortsat at skabe Kando (følelser) og Anshin (pålidelighed, tiltro og ro i sindet) hos mennesker verden over ved hjælp af teknologi, skaber Sony produkter og tjenester inden for områderne hjemmeunderholdning og lyd, billedbehandling og mobil kommunikation. For mere information, besøg: http://www.sony.net/

Paola Rashid

Marketing Communications Manager TV, Video & Sound, Sony Nordics

Bo Pedersen

Kommunikationsrådgiver for Sony, Discus Communications

 

 

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.