Her er Xperia 5 IV: en kompakt smartphone med fokus på kreativitet og indhold

ucrwBoymV
  • Skyd perfekte portrætter takket være Eye AF og tracking i realtid på alle tre objektiver
  • Fang de bedste øjeblikke fra hverdagen med 4K HDR 120fps med op til 5x slowmotion-videooptagelse på alle objektiver
  • Få knivskarpe selfies med et 12MP frontkamera og en stor billedsensor
  • Fordybende filmoplevelse med full-stage stereohøjttalere og HDR Drive i realtid samt en mere lysstærk skærm
  • Kraftfuld og kompakt: 5.000 mAh-batteri og et højtydende chipset
  • Optag lyd, som var du i lydstudiet med Music Pro-appen, der giver mulighed for lydoptagelse i høj kvalitet
  • Spil som en professionel: Game Enhancer-funktionen gør det muligt at livestreame og optage dit spil

Sony har i dag lanceret Xperia 5 IV – en premium smartphone, der er skabt til at fange dine vigtigste øjeblikke. Xperia 5 IV kommer med mange af de samme funktioner som Xperia 1 IV, men i et mere kompakt design. Som den første smartphone i Xperia 5-serien kommer Xperia 5 IV med Eye AF (autofokus) i realtid samt tracking i realtid på alle tre objektiver, hvilket sikrer perfekte portrætbilleder. Telefonen har desuden et 12MP frontkamera, der leverer krystalklare selfies og videoer - selv når det er mørkt. Den nye smartphone kommer desuden med en pallette af andre funktioner, herunder BRAVIA CORE til Xperia, trådløs opladning og batterideling. Kombineret med det seneste chipset og et kraftfuldt 5.000 mAh batteri, gør det Xperia 5 IV til den perfekte følgesvend, når du skal skabe, streame og dele indhold.

Gå aldrig glip af det perfekte skud
Xperia 5 IV kommer med de anerkendte teknologier fra Sonys serie af Alpha™-kameraer og kombinerer dem i et kompakt design. Xperia 5 IVs billedsensorer har en læsehastighed på op til 120fps (billeder pr. sekund) på alle tre objektiver, hvilket giver mulighed for 4K 120fps med op til 5x slow motion-videooptagelse. Med Videography Pro-appen kan du nemt livestreame dit indhold direkte til streamingtjenester. Frontkameraet kommer med en forbedret 12MP-sensor, der gør det muligt at skyde 4K HDR-indhold med enestående kontrastgradering. Kameraet sikrer også perfekte selfies under selv de mest vanskelige forhold, såsom modlys eller i mørke omgivelser. Kombineret med vlog-skærmen XQZ-IV01 har du en komplet opsætning til vlogging, hvilket giver den ultimative kontrol under optagelser.

Xperia 5 IV kan også anvendes som ekstern skærm. Ved at tilslutte telefonen et spejlløst kamera, f.eks. kameraer fra Alpha-serien, kan du skyde indhold i høj kvalitet samtidig med, at du får overblikket på din Xperia 5 IV.

Skyd perfekte portrætter
Takket være teknologien fra de anerkendte Alpha-kameraer tager Xperia 5 IV portrætbilleder, der skiller sig ud fra mængden. Udover Eye AF i realtid, understøtter Xperia 5 IV nu også tracking i realtid, der hjælper med at holde fokus, selv når dit motiv er i bevægelse. Det er muligt ved hjælp af en AI drevet billeddybde analyse. Xperia 5 IV har desuden en dedikeret kameraknap, der hurtigt åbner kameraappen, når du trykker på den.

Oplev en fordybende seeroplevelse
Xperia 5 IV tilbyder en ny visnings- og seeroplevelse takket være 6,1” 21:9 FHD+ HDR OLED-skærmen, der er helt op til 50 % mere lysstærk end sin forgænger. Telefonen har desuden HDR Drive, der giver et forbedret billede i både lyse og mørke områder ​ ̶ ​ og selv i rum med stort lysindfald. Du får biografoplevelsen med dig på farten, med surroundlyd fra Dolby Atmos® i samarbejde med Sony Pictures Entertainment, både hvis du bruger hovedtelefoner eller telefonens Full Stage-stereohøjttalere.

Med BRAVIA CORE til Xperia-appen har du adgang til et streamingkatalog af hundredvis af klassiske filmhits af Sony Pictures Entertainments, samt mulighed for at indløse medfølgende points til de seneste udgivelser. Alt imens du nyder dem i høj kvalitet på Xperia 5 IVs 21:9-skærm. Du kan desuden gå bag kulisserne med Studio Access og opleve IMAX® Enhanced titler og fordybende lyd fra DTS.

Kompakt og kraftfuldt design, der sikrer kreativitet hele dagen
Xperia 5 IV kommer med et kraftfuldt 5.000 mAh-batteri med adaptiv opladning, der gør det muligt at forlænge batterilevetiden helt op til tre år. Skal du give dit batteri et energiboost, kan du nemt lade den 50 % op på blot 30 minutter med XQZ-UC1-opladeren. Xperia 5 IV har desuden trådløs opladning og tilbyder batterideling, så du hurtigt kan sikre, at dine andre enheder også er klar til brug.

Lyd udviklet i samarbejde med Sony Music Entertainment
Tag den bedste lydoplevelse med dig på farten med High-Res Audio og Sonys 360 Reality Audio i Xperia 5 IV. Uanset om du foretrækker at lytte til din musik i et par hovedtelefoner med eller uden kabel, giver Xperia 5 IV dig enestående lydkvalitet takket være sin 3,5 mm-tilslutning eller trådløs forbindelse med den nyeste Bluetooth LE Audio. Sonys DSEE Ultimate og LDAC-teknologier sikrer en trådløs forbindelse med lydkvalitet i høj opløsning.

Du kan endda anvende Xperia 5 IV til at optage musik med den nye Music Pro-app , der gør det muligt at anvende telefonen til lydoptagelser på et professionelt niveau, takket være en unik cloud-baseret behandling af lyden. Cloudbehandlingen fjerner desuden uønsket støj fra lydoptagelserne via en teknologi, der adskiller lydkilderne fra hinanden. Music Pro gengiver en fantastisk lyd i høj kvalitet, som var den optaget med professionelt udstyr i et lydstudie. Den kan også nemt adskille vokal- og akustiske guitarlyde og efterfølgende mixe dem efter behov.

Spil som en professionel
Xperia 5 IV tilbyder dig al den hastighed, ydeevne og pålidelighed, der kræves til mobilspil på højeste niveau. Med en 120Hz-skærm og 240Hz Motion Blur-reduktion får du et helt klart og jævnt gameplay, mens 240Hz touch scanning rate sikrer hurtige, præcise bevægelser, hvor handlingen sker nøjagtigt som – og når – du havde tiltænkt det. Med Game Enhancer-funktionen får du et forspring ved at tilpasse billed- og lydindstillinger til din perfekte spiloplevelse. Det er også muligt at livestreame dit spil, alt imens du kan tjekke seernes kommentarer og kommunikere med dem i realtid. Du kan desuden nemt dele dine vinderøjeblikke takket være high-frame-optagelser i op til 120fps.

Skabt til dine hverdagsbehov
Xperia 5 IV kombinerer kraftfuld og pålidelig ydeevne med en bred vifte af praktiske funktioner. Med Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform leverer telefonen en hurtig ydeevne og er innovativ inden for både AI, spil og tilslutningsmuligheder, der resulterer i en luksusoplevelse.

Skab indhold hvor som helst, når som helst
Xperia 5 IV er udstyret med Corning® Gorilla® Glass Victus® på både for- og bagsiden og er IP65/68-certificeret, så den både er vand- og støvtæt. Dermed har du fuld kreativ frihed.

Som en del af Sonys bæredygtighedsinitiativ kommer Xperia 5 IV i plastfri emballage, hvor plastkomponenterne enten er fjernet helt eller erstattet med papirmaterialer.

Perfekt til professionelt brug
Cat Burns, der er en fremadstormende kunstner fra Sony Music, har netop annonceret lanceringen af sin nye single People Pleaser, hvor den tilhørende musikvideo udelukkende er optaget med Xperia 5 IV. Ved at benytte manuelle indstillinger i Videography Pro-appen vil seere af musikvideoen til People Pleaser få oplevelsen af at være fluen på væggen.

”Både Eye AF og objektsporing på Xperia 5 IV er fænomenal. I mange af de scener vi optog, var der meget bevægelse, og Eye AF var altid perfekt,” fortæller Jomar A O-Mealley, der er Lead Videographer.

”At skabe indhold på Xperia 5 IV gør det muligt at bruge fantasien, og telefonen samler de nyeste teknologier i en lille og kompakt enhed, som du nemt kan have med over alt. Dermed kan alle blive filmskabere,” tilføjer Nathan James Tettey, som er instruktør af musikvideoen.

Udover Videography Pro blev Music Pro-appen anvendt til at optage en acapella-version af omkvædet, der anvendes i musikvideoen. Cat Burns roser appens brugervenlighed: ”At være i stand til at optage fantastisk lyd og uploade det med det samme, uden at skulle bruge en bærbar pc, er en fantastisk mulighed og sparer tid i min hektiske hverdag”.

Pris og tilgængelig

  • Xperia 5 IV bliver tilgængelig i starten af oktober 2022 i farverne sort, grøn og ecru-hvid til en vejledende udsalgspris på 7.999 kr. Telefonen kan forudbestilles fra midt-september hos udvalgte forhandlere som en del af et introtilbud, hvor et par LinkBuds S vil blive inkluderet i prisen. Forudbestillingen og intro-tilbuddet er gældende indtil den 30. oktober 2022 eller så længe lager haves.

For yderligere information, besøg: https://www.sony.dk/smartphones/products/xperia-5m4

Du kan også se en videopræsentation af Xperia 5 IV her: https://www.youtube.com/watch?v=uNtvdjmM3ME.

--

Alle bagobjektiver.

Alle bagobjektiver.

Ved anvendelse af denne funktion, følg de brugsbetingelser og krav til livestreaming, som livestreamingtjenesten har udstedt. Betingelser og specifikationer for brug af livestreaming er afhængig af livestreamtingtjenesten, der anvendes, og nye kan tilføjes eller de kan ændres uventet. Begrænsninger for livestreaming kan være gældende.

Ved anvendelse af denne funktion, følg de brugsbetingelser og krav til livestreaming, som livestreamingtjenesten har udstedt. Betingelser og specifikationer for brug af livestreaming er afhængig af livestreamtingtjenesten, der anvendes, og nye kan tilføjes eller de kan ændres uventet. Begrænsninger for livestreaming kan være gældende.

Sælges separat.

Sony-kameraer med udskiftelige objektiver eller kompakte digitalkameraer med UVC-understøttelse anbefales.

Understøttelse af kameraer kan variere.

Gælder kun ved visning af HDR10-indhold.

For yderligere information om "BRAVIA CORE til Xperia", besøg venligst https://www.sony.net/bravia-core-for-xperia. Servicetilgængeligheden kan variere fra marked til marked.

Dolby, Dolby Atmos og dobbelt-D-symbolet er blandt de registrerede og uregistrerede varemærker tilhørende Dolby Laboratories, Inc. i USA og/eller andre lande.

DTS-teknologi bringer højkvalitetslyd til din yndlingsunderholdning og dine foretrukne enheder.

Simuleret resultat af Sony Corporation, baseret på faktisk brugsprofil ved brug af samme type batteri og USB-opladning. Batteriets levetid afhænger af brugssituation.

Sælges separat. Vi anbefaler at bruge ægte opladere og kabler som XQZ-UC1 (opladnings- og kabelbundt).

Trådløs oplader sælges separat, og understøttelse kan variere.

Understøttelse af Bluetooth® LE Audio kommer som softwareopdatering (softwareopdateringer er en trinvis proces – timing og tilgængelighed varierer afhængigt af marked og/eller operatør).

Music Pro er en tjeneste til at optage din musik uden eksternt udstyr og tilbyder optagelse, redigering og studio tuning. Studio tuning gælder kun ved vokallyde. Musikoptagelse og redigering er gratis. Studio tuning kræver et betalt abonnement. Omkostningerne for månedligt abonnement kan variere afhængigt af markedet.

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige ved alle tjenester og indhold. Effekten kan variere afhængigt af indholdet.

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige ved alle tjenester og indhold.

Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaber. Snapdragon er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated.

Denne enhed er vandafvisende og beskyttet mod støv. Alle porte og vedhæftede dæksler skal være godt lukkede. Anbring ikke enheden helt under vand eller udsæt den for havvand, saltvand, klorholdigt vand eller væsker såsom drikkevarer. Misbrug og forkert brug af enheden vil ugyldiggøre garantien. Enheden er testet under Ingress Protection-klassificering IP65/68. Sony-enheder, der er testet for deres vandafvisende egenskaber, placeres forsigtigt i en beholder fyldt med postevand og sænkes ned til en dybde på 1,5 meter. Efter 30 minutter i beholderen tages enheden forsigtigt ud, og dens funktioner og egenskaber testes. Bemærk, at denne model har en hættefri USB-port til tilslutning og opladning. USB-porten skal være helt tør inden opladning.

Emballage refererer til den enkelte produktæske samt komponenter såsom bakker, rumfordelere og indpakning.

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.