Her er Sonys 2023 BRAVIA XR-tv’er

ucrzBHZs9

Sony lancerer et nyt line-up af 2023 BRAVIA XR-tv’er, der kommer med en række helt nye funktioner, heriblandt XR Clear Image.

Sony har i dag lanceret en række nye tv’er i deres BRAVIA XR-serie. De nye tv’er kommer alle med Cognitive Processor XR, der leverer den ultimative hjemmebiografoplevelse. Det nye line-up byder på fire nye tv’er i BRAVIA XR-serien: X95L Mini LED, X90L Full Array LED, A95L QD-OLED og A80L OLED. Alle modellerne kommer med en række spændende funktioner, der giver fordybende oplevelser, hvad end der ses film, tv-serier eller games.

Helt nyt for 2023-modellerne er den opdaterede Cognitive Processer XR™, der nu kommer med XR Clear Image-teknologi, som reducerer støj, bevægelser og sløring i billedet, hvilket skaber scener sprængfyldt med handling. Cognitive Processor XR styrer desuden bagbelysningen for at dæmpe stærke lyszoner, øge lysstyrken og reducere glorier på skærmen.

Hvert tv passer desuden perfekt med en række af Sonys lydprodukter. De nye tv’er kommer nemlig alle med Acoustic Center Sync, så når tv’et kombineres med en Sony soundbar eller lydsystem, bliver tv’et centrum i hjemmebiografsystemet. Det resulterer i en fyldig bas og et bredere lydfelt, hvilket frembringer den ultimative fordybende oplevelse i hjemmet. Hvert tv tilbyder desuden også 360 Spatial Sound Mapping, hvilket genererer flere virtuelle fantomhøjttalere samt optimering af lydbilledet, når tv’et kombineres med en Sony soundbar.

Som noget helt nyt tilbyder X95L også Acoustic Multi-Audio+™, så lyden bliver løftet og passer perfekt til det, der sker på skærmen. A95L og A80L kommer desuden med Acoustic Surface Audio+™ med aktuatorer, der vibrerer, for at producere lyd fra hele skærmen, hvilket sikrer, at lyden præcist matcher det, der sker på tv’et.

De nye modeller i BRAVIA XR-serien giver også gamere mulighed for at løfte deres gamingsessioner på PlayStation® 5 til et helt nyt niveau med en række eksklusive funktioner, herunder både Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture-tilstand, der optimerer billedkvaliteten under spil og streaming. Andre nye funktioner inkluderer en ny spilmenu, hvor gamere nu kan skræddersy indstillingerne, så de passer til deres præferencer. Det kan bl.a. være at tænde eller slukke for VVR eller få hurtig adgang til Motion Blur Reduction. Spilmenuen giver også mulighed for at øge lysstyrken i mørke områder, så brugeren nemt kan få øje på objekter og modstandere takket være Black Equalizer – og desuden nemt kan sigte på modstandere med hele seks forskellige sigtekorn. De nye modeller kommer også med muligheden for at tilpasse størrelsen på skærmen med funktionen Screen Size, så man kan koncentrere sig om en mindre, fokuseret skærm. A95L kommer også med den nye Multi-View-funktion, så man kan se gennemgange af spil samt gameplay-guides samtidig med, at man spiller sit yndlingsspil.

Alle nye tv-modeller er designet med tanke på miljøet i overensstemmelse med Sonys miljøplan, Road to Zero. For at reducere miljøpåvirkningen arbejder Sony på at optimere en række aspekter af produktets livscyklus, heriblandt at reducere brugen af ny plastik, forbedre transporteffektiviteten samt at give muligheden for en gennemgang af energiforbruget under brug. Alle 2023-modellerne kommer med det nye Eco Dashboard, der giver brugerne mulighed for nemt at tilpasse energibesparende præferencer og indstillinger.

Hovedfunktionerne for 2023 BRAVIA XR-tv’erne:

 • Cognitive Processor XR med XR Clear Image: Sonys revolutionerende Cognitive Processor XR ved, hvordan mennesket ser og hører og gengiver indholdet herefter. Det gør, at seerne på ny vis kan fordybe sig i deres yndlingsfilm og -serier. Den nyeste version af Cognitive Processor XR kommer nu også med avanceret XR Clear Image. Denne teknologi reducerer støj og bevægelsessløring yderligere, hvilket skaber utroligt levende scener.
 • Løft lyden til et helt nyt niveau, når tilsluttet med Sonys lydprodukter: De nye BRAVIA XR-tv’er er et perfekt match med en lang række af Sonys lydprodukter, heriblandt hjemmebiografsystemet HT-A9 eller soundbarene HT-A7000, HT-A5000 og HT-A3000. 360 Spatial Sound Mapping er en revolutionerende teknologi og er den seneste tilføjelse til de tre soundbars. Ved at kalibrere lyden til rummet skaber teknologien flere virtuelle fantomhøjttalere, der resulterer i et bredere og mere medrivende lydbillede.
 • XR Backlight Master Drive: Takket være Cognitive Processor XR™ anvender XR Backlight Master Drive en lokal dæmpningsalgoritme til at styre tusindvis af små, tætplacerede mini-LED’er med absolut præcision og uafhængighed. Det resulterer i ekstraordinær lysstyrke, imponerende dynamisk rækkevidde, utrolig dyb sort og smukke, naturlige farver.
 • Acoustic Center Sync:Når tv’et er parret med Sonys Home Audio-produkter, der understøtter Acoustic Center Sync-funktionen, kan brugeren forvente en enestående seeroplevelse. Ved at anvende funktionen Acoustic Center Sync bliver BRAVIA XR-tv’et centrum i hjemmets lydsystem. Funktionen sørger for, at tv’et automatisk synkroniserer med udvalgte Sony soundbars. Resultatet er en forstærket centerhøjttalerkanal, der leverer klar, fyldig dialog og endnu mere fordybende lyd.
 • Perfect for PlayStation® 5, som giver en række nye funktioner til gameren:De nye 2023 tv-modeller giver enhver gamer et kæmpe forspring i deres gameplay. Takket være en række eksklusive funktioner, som f.eks. Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode, kan gamere løfte deres PlayStation® 5-spil til næste niveau. De to funktioner optimerer billedkvaliteten under spil og streaming. Og med den nye spilmenu har det aldrig været nemmere at finjustere spilindstillinger og hjælpefunktioner til sit personlige behov. Alt det nødvendige er lige ved hånden, så man nemt kan justere undervejs. Desuden kommer BRAVIA XR A95L med den nye Multi view-funktion, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at se gennemgange af spil samt gameplay-guides side om side, mens brugeren spiller sit yndlingsspil.
 • BRAVIA CORE: BRAVIA CORE-appen er en præinstalleret filmtjeneste, der tilbyder op til to års ubegrænset streaming samt mulighed for at downloade op til 5, 10 eller 15 film og serier gratis ved køb af et BRAVIA XR-tv. Billed- og lydkvaliteten er i top, takket være BRAVIA XR-teknologierne, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced. Med BRAVIA CORE Calibrated-tilstanden justeres filmindstillingerne desuden automatisk, så billedet kommer så tæt på filmskabernes vision som muligt, og sammen med IMAX Enhanced-tilstanden får man en enestående filmoplevelse i hjemmet. BRAVIA CORE-appoplevelsen vil løbende blive opdateret med nye funktioner.
 • Fjernbetjening med dedikeret Crunchyroll-knap:Med en dedikeret Crunchyroll-knap på fjernbetjeningen får brugerne direkte adgang til et af verdens største anime-biblioteker med en samling på over 18.000 timers anime-indhold fordelt på mere end 44.000 forskellige episoder og spillefilm, der er oversat til flere sprog. Simulcasting bliver også tilgængelig, så japanske titler kan ses fra udlandet efter premieren i Japan.
 • BRAVIA CAM:Denne banebrydende teknologi sikrer, at du altid har den bedste plads foran tv’et. BRAVIA CAM registrerer seerens position for at optimere billed- og lydkvaliteten både i forhold til rummet og synsafstanden. BRAVIA CAM tilbyder også bevægelsesfunktioner, videochat og mange andre oplevelser.
 • Google TV:Se mere end 700.000 film, serier og tv-programmer på ét sted. Google TV samler og organiserer indhold fra forskellige apps og tjenester og gør det nemt at søge efter indhold. Brugeren kan nemlig nemt få hjælp af Google ved blot at sige ”Hey Google, find en actionfilm” for at søge på tværs af apps.
 • Bygget med fokus på bæredygtighed: Under fremstillingen reducerer Sony det samlede plastforbrug med cirka 60 % og reducerer desuden emissionerne med cirka 15 % ved at bruge såvel mindre som lettere emballage under transport.
 • Alle Eco-indstillinger på ét sted: Det nye Eco Dashboard gemmer alle brugerindstillinger ét sted, hvilket gør det nemt at ændre dem enkeltvis eller alle på én gang. Med Nem opsætning-indstillingen kan man desuden nemt optimere indstillinger for visningen.
 • Ny app til at ændre kanaler:Sonys nye app gør det nemmere at tilpasse kanalrækkefølgen på tv’et. Når appen er downloadet til en Android-telefon, kan man se og ændre rækkefølgen af kanalerne ved at trække og slippe dem på telefonen eller ved at søge efter kanalen og indtaste dens ønskede nummer.

Find alle de nye BRAVIA XR-tv’er og nøglefunktioner herunder.

BRAVIA XR X95L HDR Mini LED-tv

 • Bliver tilgængelig i størrelserne 85”, 75” og 65”
 • Cognitiv Processor XR sikrer intelligent og kraftfuld billede- og lydbehandling
 • Styring af bagbelysning med XR Backlight Master Drive
 • Mini-LED sikrer skarpe kontraster og flotte farver med XR Backlight Master Drive- og XR Triluminos Pro-teknologi
 • Google TV
 • BRAVIA CORE
 • Perfect for PlayStation® 5 med Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture-tilstand
 • Ny dedikeret spilmenu, hvor alle indstillinger for gaming er samlet
 • Spil med HDMI 2.1 med 4K/120, VRR og ALLM
 • Billede og lyd i perfekt overensstemmelse takket være understøttelse af Acoustic Multi-Audio og Dolby Atmos
 • Understøtter Dolby Vision, IMAX Enhanced og Netflix Adaptive Calibrated-tilstand
 • Mere klarhed og mindre støj takket være XR Clear Image- og XR 4K Upscaling-teknologierne
 • X-Anti Reflection og X-Wide Angle
 • Kan nemt tilsluttes Sony soundbars med Acoustic Center Sync
 • BRAVIA CAM
 • Eco Dashboard
 • Minimalistisk ramme af aluminium
 • Trebenet stand i aluminium, der tilbyder tre forskellige positionsmuligheder. Vælg mellem en standardposition; en smal position, der optager mindre plads, eller en position, der hæver tv’et og giver mulighed for at have et integreret soundbarsystem under.

For yderligere information om X95L, besøg: https://www.sony.dk/bravia/products/x95l-series

BRAVIA XR X90L 4K HDR Full Array LED-tv

 • Bliver tilgængelig i størrelserne 98”, 85”, 75”, 65” og 55”
 • Cognitiv Processor XR sikrer intelligent og kraftfuld billede- og lydbehandling
 • Full Array LED kontraster og farver takket være XR Contrast Booster- og XR Triluminos Pro-teknologierne
 • Google TV
 • BRAVIA CORE
 • Perfect for PlayStation® 5 med Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture-tilstand
 • Ny dedikeret spilmenu, hvor alle indstillinger for gaming er samlet
 • Spil med HDMI 2.1 med 4K/120, VRR og ALLM
 • Billede og lyd i perfekt overensstemmelse takket være understøttelse af Acoustic Multi-Audio og Dolby Atmos
 • Understøtter Dolby Vision, IMAX Enhanced og Netflix Adaptive Calibrated-tilstand
 • Mere klarhed og mindre støj takket være XR Clear Image- og XR 4K Upscaling-teknologierne
 • Kan nemt tilsluttes Sony soundbars med Acoustic Center Sync
 • BRAVIA CAM
 • Eco Dashboard
 • Minimalistisk ramme af aluminium
 • Trebenet stand i aluminium med skrå kanter, der tilbyder tre forskellige positionsmuligheder. Vælg mellem en standardposition; en smal position, der optager mindre plads eller en position, der hæver tv’et og giver mulighed for at have et integreret soundbarsystem under.

For yderligere information om X90L, besøg: https://www.sony.dk/bravia/products/x90l-series

BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED-tv

 • Bliver tilgængelig i størrelserne 77”, 65” og 55”
 • QD-OLED-skærm der forbedres yderligere takket være XR Triluminos Max-teknologi
 • Fantastiske kontraster: individuelt oplyste pixels producerer ren sort, så både film, serier og spil kommer til livs på skærmen med ekstraordinære detaljer og dybde
 • Google TV
 • BRAVIA CORE
 • Perfect for PlayStation® 5 med Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture-tilstand
 • Ny dedikeret spilmenu, hvor alle indstillinger for gaming er samlet
 • Spil med HDMI 2.1 med 4K/120, VRR og ALLM
 • Understøtter Dolby Vision, IMAX Enhanced og Netflix Adaptive Calibrated-tilstand
 • Understøtter Acoustic Surface Audio+™ og Dolby Atmos
 • Mere klarhed og mindre støj takket være XR Clear Image- og XR 4K Upscaling-teknologierne
 • Kan nemt tilsluttes Sony soundbars med Acoustic Center Sync
 • BRAVIA CAM
 • Eco Dashboard
 • Slankt design med minimalistisk ramme i aluminium
 • Trebenet stand i aluminium, der tilbyder tre forskellige positionsmuligheder. Vælg mellem en standardposition; en smal position, der optager mindre plads, eller en position, der hæver tv’et og giver mulighed for at have et integreret soundbarsystem under.

For yderligere information om A95L, besøg: https://www.sony.dk/bravia/products/a95l-series

BRAVIA XR A80L 4K HDR OLED-tv

 • Bliver tilgængelig i størrelserne 83”, 77”, 65” og 55”
 • Cognitiv Processor XR sikrer intelligent og kraftfuld billede- og lydbehandling
 • XR OLED Contrast Pro- og XR Triluminos Pro-teknologier
 • Fantastiske kontraster: individuelt oplyste pixels producerer ren sort, så både film, serier og spil kommer til livs på skærmen med ekstraordinære detaljer og dybde
 • Google TV
 • BRAVIA CORE
 • Perfect for PlayStation® 5 med Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture-tilstand
 • Ny dedikeret spilmenu, hvor alle indstillinger for gaming er samlet
 • Spil med HDMI 2.1 med 4K/120, VRR og ALLM
 • Understøtter Dolby Vision, IMAX Enhanced og Netflix Adaptive Calibrated-tilstand
 • Understøtter Acoustic Surface Audio+™ og Dolby Atmos
 • Mere klarhed og mindre støj takket være XR Clear Image- og XR 4K Upscaling-teknologierne
 • Kan nemt tilsluttes Sony soundbars med Acoustic Center Sync
 • BRAVIA CAM
 • Eco Dashboard
 • Trebenet stand i aluminium med skrå kanter, der tilbyder tre forskellige positionsmuligheder. Vælg mellem en standardposition; en smal position, der optager mindre plads eller en position, der hæver tv’et og giver mulighed for et integreret soundbarsystem under.
 • Kant med glat metaloverflade.

For yderligere information om A80L, besøg: https://www.sony.dk/bravia/products/a80l-a83l-a84l-series

Sonys 2023 BRAVIA tv line-up byder desuden på følgende BRAVIA tv’er og funktioner:

BRAVIA X85L 4K HDR Full Array LED-tv

 • Bliver tilgængelig i størrelserne 75”, 65” og 55”
 • 4K HDR Processor X1™ gengiver mere dybde, tekstur og naturlige farver takket være objektbaseret HDR gengivelsesteknologi
 • Full Array LED kontraster og farver
 • Google TV
 • BRAVIA CORE
 • Ny dedikeret spilmenu, hvor alle indstillinger for gaming er samlet
 • Spil med HDMI 2.1 med 4K/120, VRR og ALLM
 • Perfect for PlayStation® 5 med Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture-tilstand
 • X-Balanced højttalerenheder
 • Understøtter Dolby Vision
 • BRAVIA CAM
 • Eco Dashboard
 • Minimalistisk ramme
 • Slank tobenet stand i sort, der er designet til at passe til både brede og smalle møbeloverflader.

For yderligere information om X85L, besøg: https://www.sony.dk/bravia/products/x85l-series

BRAVIA X80L 4K HDR LED-tv

 • Bliver tilgængelig i størrelserne 85”, 75”, 65”, 55”, 50” og 43”
 • 4K HDR Processor X1™ gengiver mere dybde, tekstur og naturlige farver takket være objektbaseret HDR gengivelsesteknologi
 • Google TV
 • BRAVIA CORE
 • Ny dedikeret spilmenu, hvor alle indstillinger for gaming er samlet
 • Auto Low Latency-tilstand når en konsol er forbundet via HDMI 2.1
 • X-Balanced højttalerenheder
 • Understøtter Dolby Vision
 • BRAVIA CAM
 • Eco Dashboard
 • Ramme med glat overflade
 • Slank tobenet stand i sort med skrå kanter, der er designet til at passe til både brede og smalle møbeloverflader.

For yderligere information om X80L, besøg: https://www.sony.dk/bravia/products/x80l-x81bl-series

BRAVIA X75WL 4K HDR LED TV

 • Bliver tilgængelig i størrelserne 75”, 65”, 55”, 50” og 43”
 • 4K X1™ Processor gengiver lyse, farverige billeder og analyserer samt forbedrer indhold i realtid
 • Google TV
 • BRAVIA CORE
 • Ny dedikeret spilmenu, hvor alle indstillinger for gaming er samlet
 • Auto Low Latency-tilstand når en konsol er forbundet via HDMI 2.1
 • X-Balanced højttalerenheder
 • Understøtter Dolby Vision, IMAX Enhanced og Netflix Adaptive Calibrated-tilstand
 • BRAVIA CAM
 • Eco Dashboard
 • Slank tobenet stand med Hairline Finish.

Pris og tilgængelighed

 • Priser og tilgængelighed bliver offentliggjort i løbet af 2023.

Soundbars der understøtter funktionen: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000 og HT-A3000.

Bliver tilgængelig via en senere firmwareopdatering.

Soundbars der understøtter funktionen: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000 og HT-A3000.

Soundbars der understøtter funktionen: HT-A9, HT-A7000, HT-A5000 og HT-A3000.

For at aktivere Auto HDR Tone Mapping skal funktionen aktiveres, når tv’et og PS5 parres for første gang. Hvis dette ikke virker, skal man afbryde tv'et og PS5, gendanne til fabriksindstilling på PS5 og aktivere funktionen under den indledende opsætning. Auto Genre Picture Mode fungerer, når Auto Picture Mode på tv'et er indstillet til TIL. Begge funktioner understøttes kun, når PS5 og tv’et er direkte forbundne. Er gældende for alle BRAVIA XR-modeller, X85L.

Ved køb af et kompatibelt tv, kan man tilmelde sig BRAVIA CORE™ senest den 23. februar 2026 for at få del i kampagnetilbuddet. Hvilke film, der er tilgængelige, kan variere. Vilkår og betingelser gælder. For flere detaljer, besøg https://www.sony.net/bravia-core. Netværkstjenester, indhold, styresystem og produktsoftware kan være underlagt særskilte eller tredjeparts vilkår og betingelser og kan ændres, afbrydes eller ophøres til enhver tid og kan desuden opkræve gebyrer, registrering og kreditkortoplysninger.

Brugeren skal oprette et bredbåndsnetværk. Som standard er Pure Stream-indstillingen slået fra og skal være slået til i BRAVIA CORE-indstillingerne. BRAVIA CORE tilbyder streaming mellem 30 Mbps til 80 Mbps, når brugeren tænder for Pure Stream. For at få adgang til Pure Stream ved 30 Mbps skal brugeren have en internethastighed på minimum 43 Mbps via Wi-Fi. For at få adgang til Pure Stream af højeste kvalitet, tilgængelig ved 80 Mbps, skal brugeren have en internethastighed på minimum 115 Mbps via Wi-Fi. Med forbehold for brugerens netværksoperatørs begrænsninger for videostreaming, vælger BRAVIA CORE automatisk den bedste bit-rate som følger med adaptiv streamingsfunktionalitet baseret på den tilgængelige internethastighed.

Knappen dækker over følgende områder: Amerika, Europa og en del af Asien og Stillehavet.

Funktioner, indhold og tilgængelighed af programmer afhænger af abonnentstatus og varierer efter region. Yderligere licensbegrænsninger kan være gældende.

BRAVIA CAM er inkluderet ved A95L og Z9K. BRAVIA CAM sælges separat og er valgfrit ved X95L, A80L, A90K, X90L, X85L og X80L.

Brugeren skal acceptere Googles servicevilkår (http://www.google.com/policies/terms/), Plays servicevilkår (https://play.google.com/intl/en-US_us/about/play-terms /index.html) og privatlivspolitik (http://www.google.com/policies/privacy/) for at bruge tv’et. Der skal oprettes forbindelse til en Google-konto for at bruge visse funktioner, herunder stemmestyring for at aktivere tilknyttede apps, installere visse apps og betjeningssoftware under opsætningen. Brug af tv’et uden at oprette forbindelse til en Google-konto giver kun mulighed for grundlæggende tv-funktioner og visse apps. Trådløs tilslutning kræver 802.11-hjemmenetværk (802.11n anbefales). Netværkstjenester, indhold, operativsystem og software til dette produkt kan være underlagt separate eller tredjepartsvilkår og -betingelser og ændringer, pause eller afbrydelse kan til enhver tid afkræves gebyrer, registrering og kreditkortoplysninger. Apps skal være kompatible med tv’et. Appens tilgængelighed varierer afhængigt af region og enhed. Google TV er navnet på denne enheds softwareoplevelse og er et varemærke tilhørende Google LLC. Google er et varemærke tilhørende Google LLC.

De 60 % plastreduktion er kun gældende ved visse modeller og i bestemte regioner.

De 15 % er sammenlignet med 2018-modellerne. Forholdet kan variere fra model til model.

Funktionen er understøttet i en lang række lande, heriblandt Danmark. Andre lande inkluderer: Finland, Tyskland, Sverige, Norge, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Estland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine og Storbritannien.

Spiltitel, der understøtter VRR og/eller 4K/120fps er påkrævet. VRR-resultater kan variere afhængigt af det spil, der spilles. Hvis aktivering af VRR resulterer i uventede visuelle effekter, kan det til enhver tid slås fra.

Dolby Vision og Dolby Atmos-indhold er understøttet ved streamingtjenester eller kompatibel indholdsenhed tilsluttet via HDMI-indgang (sælges separat).

Tilgængelig med 55”, 65”, 75” og 85”-modellerne

Trebenet stand er inkluderet med 77”-modellen. 65”- og 55”-modellerne kommer med en tobenet stand.

Trebenet stand er inkluderet med 77”-modellen. 65”- og 55”-modellerne kommer med en tobenet stand.

Tobenet stand er inkluderet med 55”, 65”, 75” og 85”-modellerne

Slank tobenet stand er inkluderet med 55”, 65” og 75”-modellerne

Få opdateringer i din indbakke

Ved at klikke på "Tilmeld" bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne Privatlivspolitik.