Software

Vores software, apps og tjenester hjælper din kreativitet

Imaging Edge

Imaging Edge

Giv din fotografering et løft med softwarepakken Imaging Edge. Få den bedste kvalitet fra Sony RAW-filer, og administrer dit arbejde mere effektivt. Brug "Remote" til at styre og overvåge dine optagelser live på din PC-skærm; "Edit" udvikler RAW-data til billeder i høj kvalitet til levering; mens "Viewer" gør det hurtigt at få overblik over, bedømme og udvælge i store billedbiblioteker.

Fjernbetjening

Fjernbetjening

Opnå mere nøjagtig optagelse, højere hastighed og komfort med kraftfuld Live View-visning og kameraindstilling på din store computerskærm.

Fremviser

Fremviser

Gennemse hurtigt store billedsamlinger for at finde de bedste billeder, organisere og bedømme.

Redigering

Redigering

Finjuster og generer Sony RAW-billeder med dette værktøj, der er optimeret til at levere den højeste billedkvalitet.

IPTC

IPTC Metadata Preset

Opret og eksporter IPTC-metadata til α9, så de automatisk bliver mærket med copyright og andre beskrivelser.

Capture One til Sony

Capture One til Sony

Capture One Express (for Sony) er et prisbelønnet billedredigeringssoftware uden ekstra omkostninger, som tilbyder high-end billedredigeringsmuligheder for RAW-filer, nem filhåndtering og stærke redigeringsværktøjer. Capture One Pro (for Sony) kan tilkøbes, for flere avancerede værktøjer og direkte lagring på en tilsluttet computer.

PlayMemories

Anden nyttig software

Action Cam-logo

Action Cam Movie Creator

Skab og del fantastiske videoer med denne gratis software. Med funktioner som slowmotion, overlejring af GPS-data og multikameraredigering kan du blive stjernen i dit eget actionmesterværk.

Logo til musikvideooptager

MVR Studio

Med "MVR Studio" kan du nemt redigere lyd og video, der er optaget med musikvideooptageren HDR-MV1. Du kan forbedre lyden med lydeffekter og redigering af kurver, og derefter dele dem direkte på YouTube.