Software

Vores software, apps og tjenester hjælper din kreativitet

Imaging Edge Mobile

Imaging Edge Mobile

Mobilprogram

Alsidigt mobilprogram til autooverførsel af stillbilleder, mens du optager via Wi-Fi® og deler via SNS, nemt og hurtigt. Du kan også sende 4K-film fra kameraet til mobiltelefonen, kontrollere kameraets livevisning via fjernadgang på mobilen og føje placeringsdata til billedfilerne.

Remote/Viewer/Edit

Remote/Viewer/Edit

Programmer til stationære computere

Løft din fotografering med Imaging Edge-programmer til stationære. Brug "Fjernadgang" til at styre optagelserne live på skærmen, "Fremviser" til at gennemse, rangere og udvælge fotos og "Rediger" til at fremkalde RAW-data til fotos i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af RAW-files fra Sony, og administrer dine produktioner mere effektivt.

IPTC

IPTC Metadata Preset

Opret og eksporter IPTC-metadata til α9, så de automatisk bliver mærket med copyright og andre beskrivelser.

Capture One til Sony

Capture One til Sony

Capture One Express (for Sony) er et prisbelønnet billedredigeringssoftware uden ekstra omkostninger, som tilbyder high-end billedredigeringsmuligheder for RAW-filer, nem filhåndtering og stærke redigeringsværktøjer. Capture One Pro (for Sony) kan tilkøbes, for flere avancerede værktøjer og direkte lagring på en tilsluttet computer.

PlayMemories

Anden nyttig software

Action Cam-logo

Action Cam Movie Creator

Skab og del fantastiske videoer med denne gratis software. Med funktioner som slowmotion, overlejring af GPS-data og multikameraredigering kan du blive stjernen i dit eget actionmesterværk.

Logo til musikvideooptager

MVR Studio

Med "MVR Studio" kan du nemt redigere lyd og video, der er optaget med musikvideooptageren HDR-MV1. Du kan forbedre lyden med lydeffekter og redigering af kurver, og derefter dele dem direkte på YouTube.