Gaming-udstyr

Gaming-udstyr

Gaming-udstyr
Billede af Sony INZONE H9-gamingheadset med VALORANT-figurer og INZONE- og VALORANT VCT23-logoer Billede af Sony INZONE H9-gamingheadset med VALORANT-figurer og INZONE- og VALORANT VCT23-logoer

Den officielle gamingheadsetpartner for VALORANT Champions Tour

Billede af Laz fra ZETA DIVISION med et INZONE H9-gamingheadset

"INZONE H9 er et fremragende headset til at identificere den retning, lyden kommer fra, og til at høre detaljerede lyde, som begge er vigtige, når du spiller VALORANT. I kampsituationer med små grupper, hvor du ikke ved, hvor modstanderholdet er, kan det at høre et trin gøre en stor forskel mellem en sejr eller et nederlag. Så lyd er ekstremt vigtig, selv på det professionelle plan i dag. Jeg har tidligere brugt mange øretelefoner og headset, men INZONE H9-lydkvaliteten kan jeg genkende øjeblikkeligt."

Laz | ZETA DIVISON

Vinder af tredjepladsen på 2022 VCT STAGE 1 MASTERS Reykjavík og INZONE headset-partner

Zeta divison-logo
Billede af Neli fra EXCEL ESPORTS med et INZONE H9-headset på

"Komforten ved at have INZONE H9 på har været fantastisk, lige siden jeg begyndte at bruge det. Dette headset er som at have min egen radar. Desuden gjorde den personlige INZONE HUB-tilpasning mit gameplay mere realistisk, medrivende og præcist."

Neli – EXCEL ESPORTS VALORANT Game Changers-spiller

Billede af ethos fra NRG, der sidder ved et skrivebord med en plakat i baggrunden og et NZONE H9-headset på skrivebordet

"INZONE H9-headsettet er perfekt til taktiske førstepersonsskydespil som f.eks. VALORANT, fordi det er fremragende til at isolere lyde i spillet. Med støjreduktion i verdensklasse er det nemt at høre hver eneste lyd i spillet tydeligt, uanset om du er hjemme hos dig selv eller til en LAN-turnering med hundredvis af mennesker, der jubler. INZONE H9-headsettet er det ideelle tilbehør til alle, der ønsker at bringe deres spil op på et højere niveau."

ethos | NRG

VCT Americas International League Team

Billede af en mand i et rum med lilla belysning, der spiller VALORANT på en PC med et INZONE H9-gamingheadset på Billede af en mand i et rum med lilla belysning, der spiller VALORANT på en PC med et INZONE H9-gamingheadset på

Tekniker hos Sony, der er rangeret som Immortal, forklarer, hvordan INZONE H9 hjælper ham med at vinde i VALORANT

Knus konkurrenterne i Konkurrencetilstand

Jeg er Sentinel og in-game leader (IGL), så det er vigtigt for mig at have et overblik over situationen. INZONE H9 har øget min evne til at skelne mellem lyde og øget den mængde information, jeg kan bruge til at lægge en strategi. Det har betydet, at mit repertoire af strategier er blevet udvidet, og at nøjagtigheden af mine instruktioner til teammedlemmer er blevet forbedret.

Fra små lyde som fjerne fodtrin kan jeg nu få en fornemmelse af afstanden, selv bag mig, som jeg ikke kunne med det headset, jeg brugte før. Jeg kan også bedre forstå det underlag, som modstanderteamet går på, og identificere hver enkelt spillers fodtrin. Disse små fodtrin forsvinder ofte i stemmechat, men selv de mindste lyde af installationsbaserede evner kan nu høres klart. Støjreduktionen reducerer støjen udefra, hvilket hjælper mig med at koncentrere mig og skelne mellem spillets lyde, uanset hvor lave de er.

Understøttende teknologi
360 Spatial Sound for Gaming / 360 Spatial Sound Personalizer / Støjreduktion

VALORANT-skærmbillede fra spillet, hvor en mand har et INZONE H9-gamingheadset på overlejret

I Uklassificeret-tilstand og opvarmning

Det, jeg bedst kan lide ved INZONE H9, er, at jeg kan lytte til min yndlingsmusik fra min smartphone som baggrundsmusik under Deathmatch og ved Shooting Range ved hjælp af den samme musik-app, jeg normalt bruger. Jeg kan også justere lydstyrken med knapperne på min smartphone.

Understøttende teknologi
Samtidig 2,4 GHz- og Bluetooth®-forbindelse

Billede af H9-headset med linjer, der fører til en PC via et trådløst 2,4 GHz-symbol og en mobiltelefon via et Bluetooth-symbol

I kø og i pauser

Når jeg har brug for at forlade min stol et øjeblik under en kamp, kan jeg bevæge mig frit rundt uden at fjerne headsettet. Det er praktisk, fordi det ikke forstyrrer udstrækning og emotionelle udbrud. Lydforsinkelser, som generelt er et problem med trådløse headset, er slet ikke et problem med INZONE H9. Nu, hvor jeg har skiftet til trådløs, vil jeg aldrig vende tilbage til kablet.

Understøttende teknologi
Lav forsinkelse med 2,4 GHz trådløs forbindelse

Billede af en mand, der drikker af en metalkop, mens han har et INZONE H9-gamingheadset på og en PC i baggrunden

Model vist på denne side

INZONE H9

Trådløst gamingheadset med støjreduktion

Prøv selv INZONE H9, og se, hvilken forskel det kan gøre.
Billede af INZONE H9-gamingheadsettet

INTO YOUR ZONE

Skærp dine sanser, og forbered dig på sejr. Vores INZONE-gamingheadset hjælper dig med at høre mere klart og reagere hurtigere for uovervindelig gaming.
Billede af INZONE H9-gamingheadsettet på en lilla og pink skrånende baggrund