Nyd, tilslut og vær kreativ.

Uanset om du udveksler tweets, deler fotos eller optager en single, omdanner VAIO-apps din computer til en kraftfuld kreativitetsmaskine.

Forestil dig det, gør det

Lad Imagination Studio™ VAIO Edition sætte skub i dit kreative projekt.

Tænk stort med denne praktiske samling af kraftfulde VAIO-apps. Lav original musik. Lav professionelle lydredigeringer. Lav en blændende DVD; og sidst, men ikke mindst, gør det nemt for dig selv med lynkurser og en omfattende hjælpefunktion.

Nyd yndlingsfotos og -videoer

Sonys PlayMemories er en brugervenlig tjeneste, der giver dig mulighed for samle fotos og videoer, så du nemt kan se dem. Organiser dem hurtigt, og lav imponerende fotobøger uden besvær, som du kan dele via din telefon, tablet eller computer.

PlayMemories Home med Sony Computer
Husk det hele med PlayMemories Home

Fotos og film organiseres efter dato og tidspunkt for optagelsen; find, og se så alting hurtigt.

PlayMemories Online med Sony Tablet
Del fornøjelsen med PlayMemories Online

Praktisk, skybaseret tjeneste (5 GB gratis hukommelse) synkroniserer dine fotos på tværs af flere enheder.

Vis dine minder med det samme via Album-app'en

Det er tidskrævende at sende enkelte billeder ud på internettet. Denne VAIO-app giver dig mulighed for med det samme at dele fotos og videoer i offentlige og private albummer eller uploade dem direkte på sociale netværkswebsteder.

Album-app med Sony Tablet
Vær social med Socialife

Vær flere steder, nemmere

Den største udfordring ved sociale medier er at følge med i og holde trit med diverse blogs, opdateringer, tweets, indlæg, nye historier og videoer med klaverspillende katte, men Sonys helt nydesignede Socialife er løsningen.

Socialife med Sony Tablet
En smartere vejledning til dit TV

App'en TV SideView omdanner din tablet, bærbare computer eller smartphone til den ultimative fjernstyring. Søg efter indhold, giv vennerne besked om de nyeste serier, og skift mellem flere hundrede kanaler med et strøg med fingeren - eller blot med en enkel stemmekommando.

Få fat i de gode ting med Sony Select

Glem alt om irrelevante markedsføringsbeskeder; med Sony Select kan du finde vores særlige tilbud, apps, tip og meget andet, der kun vedrører din VAIO-model.

VAIO Care-logo
Hold din VAIO i topform

Sonys omfattende VAIO Care sørger for automatisk evaluering af ydeevnen, fejlfinding, brugervenlige diagnosticeringsværktøjer og meget andet, så der bliver taget hånd om din VAIO.