Tag inspirerende fotos med Xperia

Vi er gået sammen med professionelle fotografer for at vise dig, hvordan du kan bruge din Xperia-smartphone til alle typer billeder af høj præcision.

Vær den bedste udgave af dig selv med Photography Pro

Lær at mestre fotograferingens kunst med indstillingerne fra Sonys Alpha-kameraer. Du kan nemt vælge de rigtige indstillinger til din optagelse, herunder optagetilstand, brændvidde, lukkerhastighed og eksponering.

Xperia-skærm, der viser brugergrænsefladen til Photography Pro med et billede af en kvindelig model, der poserer på et tag.
Xperia 1 III | Hurtig ud over det sædvanlige
Fotograf Kazushi Momoi tager et billede med et Sony Alpha-kamera med langt objektiv.
Mød Kazushi Momoi

I over 30 år har freelancefotografen Kazushi taget portrætter af mennesker over hele verden. Han har også skrevet adskillige bøger om kameraer og hjalp med at udvikle Sonys første Alpha 100-kamera og den tekniske vejledning. Kazushi har som Alpha-kameraunderviser, fotoudstiller og portrætfotospecialist en enorm viden om Sonys teknologi.

© Kazushi Momoi. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Kazushi Momoi. Alle billeder er taget med Xperia 1 III.

En ægte bærbar Alpha

Når Kazushi Momoi ikke bruger sit Alpha-kamera med udskifteligt objektiv, så er Xperia 1 III den perfekte standin. Find ud af, hvorfor i denne video.

Portræt af fotograf Jean Fruth
Mød Jean Fruth

Jean er en af baseballs fremtrædende fotografer og startede med at dække Bay Area-sport, før hun blev rejsefotograf for National Baseball Hall of Fame and Museum og deres partner La Vida Baseball. Hendes velgørenhedsorganisation Grassroots Baseball hylder og fremmer amatørspillet over hele kloden. Hendes bog Grassroots Baseball: Where Legends Begin blev udgivet i juni 2019.

© Jean Fruth. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Jean Fruth. Alle billeder er taget med Xperia 1 III.

Portræt af fotograf Steven Irby
Mød Steven Irby

Steven John Irby – aka Steve Sweatpants – er født i Brooklyn og vokset op i Queens; han er gadefotograf, kreativ konsulent, håbefuld direktør og meget mere. Han er medstifter og direktør for magasinet Street Dreams og har leveret arbejder til kunder som Sony, Nike, Cartier og The New Yorker. I 2020 blev han hædret af byen New York for sit arbejde for kunst og lokalsamfundet.

© Steven Irby. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Steven Irby. Alle billeder er taget med Xperia 1 III.

Oplev, hvorfor sports- og gadefotografer vælger Xperia 

I denne video fortæller Jean Fruth og Steven Irby, hvorfor Xperia 1 III har den hastighed, de har brug for, til at forevige de uforglemmelige øjeblikke.

Portræt af fotograf Weimin Chu
Mød Weimin Chu

Weimin Chu er også kendt som Thomas Chu og er en prisvindende landskabsfotograf fra Chongqing i Kina. Han fokuserer på fjerne landskaber og menneskene i dem, og hans arbejde har ført ham rundt i hele verden, f.eks. Grønland, Pakistan og Sydamerika. Han vandt den store pris i 2019 National Geographic Travel Photo-konkurrence og var med på Forbes 30 Under 30 China 2019.

© Weimin Chu. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Weimin Chu. Alle billeder er taget med Xperia 1 III.

En perfekt mulighed til landskabsfotografering 

Oplev, hvorfor Weimin Chu tror, at Xperia 1 III er et uvurderligt værktøj til at fotografere på fjerne steder og i udfordrende miljøer.

Forskellige fotografer under #TravelByXperia
@SonyXperia på Instagram
Billede fotograferet på lang afstand af mor og barn i lyse, farvede jakker på en stensti gennem en tæt skov.
Ippei & Janine 

Fotografparret Ippei & Janine bor i Tokyo og er kendt for deres naturlige og emotionelle livsstils- og familiebilleder.

Hsiang Li (Rookie)

Hsiang Li (Rookie) er nu fotograf hos Sony Taiwan, men startede med at fotografere mennesker og motiver, som han mødte på sin rute som post. 

Udsigt langs en lang lige vej med marker på begge sider og med havet i det fjerne.
Nærbillede af en enkelt gul og rød tulipan omgivet af røde tulipaner
Albert Dros

Albert er landskabsfotograf fra Holland og officiel Sony Ambassador of Imaging, og hans arbejde vises i TIME, National Geographic og Adobe.

Xperia  1 III | Hurtighed ud over det sædvanlige
Xperia 1 II | Bygget til fart
Billede af Nick Didlick
Mød Nick Didlick

Nick har været professionel fotograf i over 40 år og har taget billeder ved de olympiske lege, Stanley Cup-finalen, Super Bowl og mange andre events i over 60 lande. Han er blevet berømt som sportsfotograf, er Reuters "Journalist of the Year", vinder af "National Newspaper Awards" og er to gange blevet nomineret til Pulitzerprisen.

© Nick Didlick. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Nick Didlick. Alle billeder er taget med Xperia 1 II.

Bring action til live med Nick Didlick og Xperia

I denne video fortæller Nick om de hurtigste optagefunktioner i Xperia 1 II, og hvordan han bruger dem til at fange det smukke i en bevægelse.

Billede af Ira Block
Mød Ira Block

Landskabsfotografen Ira har i over 40 år rejst verden rundt med National Geographic og lavet over 30 historier på sine ekspeditioner i 10 lande. Hans objektiv har fanget utrolige landskaber fra Sibirien til Asien, fra Sydamerika til Arktis. Omkring 350.000 følger ham på Instagram.

© Ira Block. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Ira Block. Alle billeder er taget med Xperia 1 II. 

Mestring af landskaber med Ira Block og Xperia 

I denne video fremhæver Ira nogle af de avancerede billedfunktioner i Xperia 1 II, der hjælper ham med at fange byers og naturens magi.

Billede af Kazushi Momoi
Mød Kazushi Momoi

I over 30 år har freelancefotografen Kazushi taget portrætter af mennesker over hele verden. Han har også skrevet adskillige bøger om kameraer og hjalp med at udvikle Sonys første Alpha 100-kamera og den tekniske vejledning. Kazushi har som Alpha-kameraunderviser, fotoudstiller og portrætfotospecialist en enorm viden om Sonys teknologi.

© Kazushi Momoi. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Kazushi Momoi. Alle billeder er taget med Xperia 1 II.

Fang øjeblikket med Kazushi Momoi og Xperia 

I denne video fortæller Kazushi, hvordan han bruger de avancerede billedfunktioner i Xperia 1 II, f.eks. Eye AF og serieoptagelse med 20 billeder pr. sekund, til at tage imponerende portrætbilleder.

Billede af Akiyo Ogawa
Mød Akiyo Ogawa

Akiyo er en populær kæledyrsfotograf med en lang række dyrekvalifikationer, og hun har indtil videre taget over 30.000 billeder af kæledyr. Hun har givet Alpha-fotoundervisning og stået for utallige egne fotoaktiviteter i Japan og er blevet bestilt til at levere kæledyrsbilleder til kalendere, postkort og kataloger.

© Akiyo Ogawa. Alle billeder er taget af den professionelle fotograf Akiyo Ogawa. Alle billeder er taget med Xperia 1 II.

Fang dyrenes udtryk med Eye AF og serieoptagelse med 20 billeder pr. sekund 

I denne video fortæller Akiyo, hvorfor hun anbefaler Xperia 1 II til alle, der har kæledyr.

Forskellige fotografer under #TravelByXperia
@SonyXperia på Instagram
Gademotiv i skygge
Billy Ha 

Billy er født i Hongkong og opvokset i USA og fokuserer på historiefortællingen i hver billede og nyder at udforske anderledes kompositioner og perspektiver i sit arbejde.

Tobias Hägg

Tobias Hägg (Airpixels på de sociale medier) er en svensk fotograf og videograf med en passion for landskaber, adventure og alt udendørs.

Et lille træ i sneen med morgensolen i baggrunden
Træer og bjerge spejler sig i en sø.
Tiffany Nguyen

Tiffany er adventure-rejsefotograf fra det sydlige Californien og finder inspiration i at udforske nye steder og opleve ukendte kulturer.

Xperia 1 II | Bygget til fart
Xperia 5 II | Bygget til fart i kompakt design
Portræt af Ippei & Janine ved vandet
Mød Ippei & Janine

Ippei & Janine er begge fotografer og bor i Tokyo, hvor de har specialiseret sig i filmisk fotografering, udendørs naturlige og emotionelle livsstilsbilleder og fotografering af par og familier. Deres billeder er blevet udgivet i dusinvis af verdenskendte publikationer og i utallige reklamekampagner.

© Ippei & Janine Photography. Alle billeder er taget af de professionelle fotografer Ippei og Janine. Alle billeder er taget med Xperia 5 II.

Oplev, hvorfor familiefotografer vælger Xperia 

Find ud af, hvorfor Ippei & Janine anbefaler Xperia til spontane familiebilleder, der er flydt med energi og udtryk.

Se denne video for at få flere tip til fotografering af børn 

Læs mere om, hvordan du tager naturlige og medrivende billeder af dine børn; fra at sikre, at de ikke er bevidst om kameraet til at optage samme motiv fra flere forskellige vinkler.

Forskellige fotografer under #TravelByXperia
@SonyXperia på Instagram
Udsigt til himlen med to bygninger på hver side, taget nedefra
Crissibeth Cooper 

Crissibeth bor i New York og hendes kreative billeder er karakteriseret af imponerende, præcist komponerede billeder, som ofte er inspireret af arkitektur og bylandskaber. 

Laurent Derossi

Laurent Derossi er en succesfuld by- og rejsefotograf med bopæl i Paris og en passion for den by, som han kalder sit hjem.

Parisisk gade med en knallert og en vandpyt
Xperia 5 II | Bygget til fart i kompakt design