Xperia-galleri

Tag fotografering og filmkunst til et helt nyt niveau. Xperia-smartphones udnytter teknologier fra Sonys Alpha-kameraer og sørger for, at du har dem lige ved hånden. Se nærmere på nogle af de fantastiske billeder, der er taget med Xperia.

Forevig øjeblikket

Du skal blot pege og fotografere, så gør Xperia resten. Tag smukke fotos hver gang selv i udfordrende situationer med svagt lys. Få enestående billedkvalitet i hvert foto.

Øje-autofokus

Med teknologien til autofokus på øjet fra Sonys Alpha-kameraer kan du fastholde motivet hurtigere og skabe uforglemmelige billeder.

16 mm ekstra bredt vidvinkelobjektiv

Objektiv med vidvinkel på 16 mm

26 mm alsidigt objektiv

26 mm objektiv

52 mm portræt- og teleobjektiv

52 mm portræt- og teleobjektiv

Kamera med tre objektiver

Få enestående billedkvalitet i hvert foto med et kamera med tre objektiver til en hvilken som helst situation.

Makro-bokeh med sløret baggrund

Makro-bokeh

Vær kreativ, og få motivet til at træde frem med en sløret baggrund.

Portræt-bokeh med en blidt sløret baggrund

Portræt-bokeh

Tag smukke portrætbilleder med en blidt sløret baggrund.

Få fuld kontrol

Den manuelle tilstand har adskillige indstillinger, som giver dig større kreativ kontrol over det endelige billede. Du har kontrol over alt lige fra lukkerhastighed til eksponeringsværdi for at opnå det perfekte billede.

Kunstgalleri

Dominika Koszowska, professionel fotograf

Dominika Koszowska, professionel fotograf

Dominika vandt den 8. årlige Mobile Photography Award som MPA Photographer of the Year, og hun er kandidat i grafisk design fra Katowice Institute of Information Technologies & the Department of Graphics på Academy of Fine Arts i Polen.

Dominika bruger årstider, bybilledet og smarte kompositioner til at tage sine billeder til et nyt niveau, og hun tager fantastiske landskabsbilleder, der har både en teknisk og emotionel dybde. Hendes arbejde har været fremvist på adskillige kunstudstillinger i hele verden.

Fotografering af Dominika Koszowska
Fotografering af Dominika Koszowska
Fotografering af Dominika Koszowska
Fotografering af Dominika Koszowska

Cinema Pro

Optag film med en filmisk atmosfære Sammen med Sonys digitale filmkamerateknikere har vi skabt Cinema Pro, som er baseret på kameraer, der bruges af rigtige filmproducenter. Du får adgang til professionelle Look-farveindstillinger, et højde-bredde-forhold på 21:9, 4K HDR og 24 fps.

Oplev den innovative kortfilm "TASTE"

Optaget med Cinema Pro fra Xperia

Indhyl dine sanser i "TASTE" – en kortfilm fra Shep Films, som udelukkende er optaget ved brug af Xperias avancerede kamerateknologi og i samarbejde med Sony Innovation Studios. "TASTE" er fortællingen om en kok, som bruger splinterny teknologi til at indfange smagsnuancer med en avanceret optisk sensor. Vi følger med kokken på en international ekspedition for at finde nye ingredienser i forsøget på at skabe en ret som ingen anden.

Skrevet og instrueret af Chris Caldwell & Zeek Earl, instruktører, Shep FilmsWorld-premiere på CinefestOZ Film Festival præsenteret af Glenn Gainor, direktør, Sony Innovation Studio

Instruktørerne Zeek Earl og Chris Caldwell

Kom bag kulisserne på "TASTE"

Følg Zeek Earl og Chris Caldwell fra Shep Films på deres episke rejse, lige fra byens kulørte lys til stille, landlige omgivelser, på deres mission for at skabe den Xperia-optagede kortfilm "TASTE". Instruktørerne Zeek Earl og Chris Caldwell diskuterer den unikke fortælling, det lykkedes dem at fortælle med en mindre gruppe filmfolk og Xperias strømlinede kameraudstyr – hvor de filmede i dristige nye omgivelser, som ville være svære at få adgang til med traditionelt kameraudstyr.

Skrevet og instrueret af Chris Caldwell & Zeek Earl, instruktører, Shep FilmsWorld-premiere på CinefestOZ Film Festival præsenteret af Glenn Gainor, direktør, Sony Innovation Studio

Shinya Tsukamoto Filminstruktør

Shinya Tsukamoto, filminstruktør

Shinya Tsukamoto vandt hovedprisen på PIA-filmfestivalen i 1988 for "The Adventures of Electric Rod Boy". Og i 1989 vandt han hovedprisen på Fantafestival (Italien), samme år som biografpremieren for "Tetsuo: The Iron Man". Siden da er hans film blevet udbredt til hele verden, og han er en fast gæst på internationale filmfestivaler. Han har vundet adskillige priser, både i Japan og internationalt.

"Japans ældste eksisterende biograf"

Sted: Takada Sekaikan, Niigata-præfekturet

En af Japans ældste biografer, Takada Sekaikan, optaget med Cinema Pro på Xperia 1. Nyd de smagfulde billeder fra Cinema Pro, som har indfanget den unikke skønhed og stil i denne historiske bygning. Se, hvordan den alsidige Xperia 1 indfanger scener, der kun er mulige med en smartphone.

Venedig, Italien – foreviget med Cinema Pro

Adam Nicholas, professionel filmproducent

Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i visse produkter.