X-serien, helt nye højttalere

LIVE LIFE LOUD

Livet skal leves med fuld lydstyrke. Det betyder, at du samler dine venner, skruer helt op for musikken og danser hele natten til en klar, fyldig lyd. Med vores nye X-Series-højttalere kan du få mest muligt ud af hvert eneste øjeblik, holde fester, du vil huske for evigt, og altid leve livet for fuld styrke.

Skru op for underholdningen

Musik er skabt til at blive delt, og med X-serien kan du dele med flere mennesker end nogensinde. Alle vores højttalere i X-serien er designet til at levere en kraftfuld, rummelig lyd, uanset om du lytter indendørs eller udendørs, alene eller sammen med venner. Så det eneste spørgsmål er: Hvor vil du tage den med hen?

 Du bestemmer selv

Du vil have en højttaler, der passer til forskellige steder og stemninger. Takket være X-serien kan du vælge en højttaler, der passer perfekt til din livsstil, med masser af valgmuligheder for lydkvalitet, bærbarhed, holdbarhed og belysning.

Innovativ teknologi til mere fyldig lyd

Vi prøver altid at skabe noget nyt, og X-serien er ingen undtagelse. X-Balanced Speaker Unit er en enestående metode til at give dig kraftfuld, rummelig lyd og en mere tilfredsstillende lytteoplevelse. Du kan måske ikke se det, men når du trykker på play, kan du høre forskellen hele vejen igennem.

Større rækkevidde, bedre bas

En ikke-cirkulær membran, i stedet for den konventionelle runde membran, maksimerer højttalerens rækkevidde og øger lydtrykket for at skabe en dybere bas og reducerer driverudslag for at give mindre forvrængning og større vokalklarhed. Gå ikke på kompromis. Køb din højttaler i X-serien, og skru op for livet.