Billeder af ZX500 Walkman® ZX-serien
Billeder af ZX500 Walkman® ZX-serien
Billeder af ZX500 Walkman® ZX-serien
Billeder af ZX500 Walkman® ZX-serien
Billeder af ZX500 Walkman® ZX-serien
Billeder af ZX500 Walkman® ZX-serien
Billeder af ZX500 Walkman® ZX-serien

Funktioner

Hver eneste tone, som kunstneren havde tænkt det

Bring din digitale musiksamling op på et nyt niveau med lyd i høj opløsning. Ved at optage og genskabe digital lyd med en højere hastighed end CD (24 bit/192 kHz og derover) giver lyd i høj opløsning dig mulighed for at komme tættere på den oprindelige studieoptagelse.

11,2 MHz ukomprimeret DSD / PCM 384 kHz

Højeste kvalitet med ukomprimeret 11,2 MHz DSD ved brug af afbalancerede hovedtelefoner og PCM 384 KHz/32-bit-understøttelse.

S-Master HX™

Den digitale S-Master HX™-forstærker reducerer forvrængning og støj hen over et bredt frekvensområde for en fyldig og detaljeret lyd.

DSEE HX™

Opskalering af lyden forbedres yderligere af vores nye DSEE HX™-processor, som på intelligent vis genkender instrumenterings-, vokal- og musikgenrer. Ved at identificere disse samt lydens relative energi kan den nøjagtigt genopbygge den lyd, der går tabt i den digitale komprimering, og give en fuld nøjagtighedsoplevelse selv med komprimerede formater. DSEE HX-processoren virker, selv mens du streamer musik.

NFC™ One-touch og Bluetooth® for øjeblikkelig tilslutningsmulighed

NFC- (Near Field Communication) og BLUETOOTH®-teknologi gør det nemt og hurtigt at tilslutte din musik. Hold blot din NFC™-kompatible enhed hen mod din NW-ZX500-serie for uden problemer at oprette forbindelse, og derefter begynde at streame. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®, og du er klar til at streame. LDAC og aptX™ HD-lydkompabilitet er tilgængelig.

Trådløs lyd i høj opløsning

Nyd musikstreaming i høj kvalitet takket være LDAC, vores førsteklasses trådløse codec. Med 3x bitraten for standard BLUETOOTH®-teknologi kan du nyde en overlegen lytteoplevelse ved al din musik.

Afbalanceret output

Et Ø4,4 mm afbalanceret stik forsyner kompatible hovedtelefoner med fuldt adskilte venstre og højre kanaler for mindre støj og klarere lyd.

Fræset aluminiumsramme

En stiv fræset aluminiumsramme giver stærk modstand over for elektrisk støj, hvilket hjælper NW-ZX500 med at levere klare, kraftfulde bastoner.

Fræset OFC-blok

Indeni det kompakte kabinet er komponenterne monteret på en fræset blok af iltfri kobber (OFC). Takket være dens større dimensioner sammenlignet med tidligere modeller, giver blokken mindre modstand og forbedret elektrisk jording til den digitale del, hvilket gør NW-ZX500 i stand til at levere endnu klarere lyd.

Nyudviklet FT CAP

Den nyudviklede FT CAP (højpolymerkondensator) er personliggjort til Sony og tilpasset af teknikere fra Sony og styrker strømforsyningen til forstærkerblokken for et afbalanceret output. Dette hjælper NW-ZX500 med at levere imponerende vokaler og instrumentering samt kraftfulde bastoner.

Avanceret lodning med guld

Guldets fremragende konduktivitet sikrer det absolut mindst mulige signaltab. En førsteklasses, blyfri lydkvalitetslodning med en lille smule guld forbinder NW-ZX500's kredsløb til batteriet for klarere lyd og vokaler.

Krystaloscillator

To kompakte præcisionskrystaloscillatorer med lav fasestøj sikrer præcis stabilitet på samplingfrekvenser på 44,1 kHz og 48 kHz. Med de to krystaloscillatorer er NW-ZX500 i stand til at opnå lydkvalitet med et godt signalstøjsforhold.

POSCAP for forbedret basfrekvensydelse

POSCAP indeni NW-ZX500 bruges til at styrke strømforsyningen til forstærkerblokken for et ubalanceret output, hvilket forstærker gengivelsen af basfrekvenser for en mere imponerende lytteroplevelse.

Elektrisk dobbeltlagskondensator

En elektrisk dobbeltlagskondensator er blevet brugt som den primære strømkilde til at levere strøm fra batteriet. Den er i stand til øjeblikkeligt at levere store mængder strøm og kan præcist sende signaler ved at undgå pludselige fald i spænding. Resultatet er klar, kraftfuld bas.

Optimeret printkortlayout

Printpladens opbygning er blevet optimeret ved at opdele lydblokken (markeret med rød) og strøm-/digitalblokken (blå) for at sikre, at lydkvaliteten er upåvirket af digital støj.

Filmkondensatorer

Filmkondensatorer i høj kvalitet leverer spænding med en lineær respons på tværs af frekvenser, hvilket resulterer i mindre forvrængning og støj.

Vinylprocessor

Giv varmen og egenskaberne ved vinyl tilbage til dine digitale numre, og lad dig igen fortabe i melodiernes fylde og dynamik på dine foretrukne albummer. Diskret gengivelse af den lavfrekvente resonans, tonearm-modstand og overfladestøj giver en autentisk lydoplevelse.

Wi-Fi-kompatibel for direkte download og streaming

NW-ZX500 understøtter Android™, er Wi-Fi-kompatibel og giver dig endnu flere måder at lytte til din musik. Nyd din yndlingsstreamingtjeneste og musikapps direkte på din Walkman eller forbind til en pc for at få adgang til din musiksamling.

Understøtter Android™

NW-ZX500 understøtter Android™, hvilket giver dig let adgang til en stor række medieapps og musiktjenester.

USB Type-C™-port

NW-ZX500 har en USB Type-C™-port for nem tilslutning til en lang række enheder.

Kompakt, praktisk størrelse

NW-ZX500 Walkman leverer lyd af høj kvalitet i en kompakt enhed – så du kan tage din yndlingsmusik med dig overalt. 

Brugergrænseflade med kassettebånd

NW-ZX500 har en speciel brugergrænseflade og screensaver med kassettebånd. Det synlige kassettebånd på din Walkman®-skærm afhænger af codec for den musik, du lytter til.

20 timers batterilevetid

Nyd op mod 20 timers 128 kbps MP3-afspilning.

Større berøringspanel for nemmere betjening

NW-ZX500's berøringspanel på 3,6 tommer er 16 procent større end berøringspanelet på forgængeren NW-ZX300. Det har aldrig været nemmere at administrere og nyde din musik.

Lagerkapaciteten kan udvides til utallige afspilningslister

Ud over den indbyggede 64 GB hukommelse er der også plads til et SD-kortstik, så du kan tage selv de største musiksamlinger med på farten.

Førsteklasses design

Det kurvede kabinet i aluminium i høj kvalitet på NW-ZX500 er designet til at hvile komfortabelt i din hånd og til at glide nemt ned i din lomme.

Intuitive betjeningsknapper på siden

Få nem adgang til afspilning/pause, musikvalg og juster lydstyrken fra bekvemt placerede sidepanelkontroller.

Walkman® 40-årsjubilæum

I år er 40-årsjubilæet for Walkman®. Den først Walkman, TPS-L2, blev lanceret i 1979 og blev et teknisk og designmæssigt ikon, der for evigt ændrede folks måde at høre musik. For første gang var det muligt at nyde dine yndlingsnumre, -albums og -kunstnere i høj lydkvalitet når som helst og hvor som helst, og vi har gjort det lige siden.

Få mere at vide om historien bag Walkman®

Specifikationer
NW-ZX500 er præcisionsteknik, kompatibel med lyd i høj opløsning og udviklet til at levere ægte autentisk lyd fra en lang række musikkilder. Med Android™ og Wi-Fi kan du nyde dine foretrukne streaming- og musikapps på din Walkman®, eller du kan forbinde til din pc for at få adgang til din musiksamling. Det har aldrig været lettere at lytte til din yndlingslyd.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • S-Master HX™-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • DSEE HX™-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • 4.4 φ afbalanceret output for mindre støj og klarere lyd

  • Brug Wi-Fi til at streame og downloade musik med dine foretrukne Android-apps

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet