NW-WM1Z

Nyd de fantastiske detaljer

Oplev en symfoni af detaljer med vores Signature Series Walkman®, som kombinerer avanceret lydteknologi med smukt udformede materialer af høj kvalitet og klasseførende brugervenlighed.  

256 GB

NW-WM1Z

Vejl. Udsalgspris

kr 25.000,00

(VAT)
Signature Series

One Signature Sound

Løfter oplevelsen af lyd i høj opløsning, så man ikke bare lytter til den, men faktisk mærker den.

Ren lyd, førsteklasses enkeltdele

Opdag den funktionelle skønhed i iltfri kobber

NW-WM1Z er helt indkapslet i et kabinet af guldbelagt, iltfri kobber af høj kvalitet. Kobber anvendes ofte til fremstilling af instrumenter og giver afspilleren en unik og naturlig akustisk lyd. Kobberets ledeevne og råstyrke forstærker denne Walkman® med uovertruffen lydkvalitet.

Kabler med 4 ledninger
Avanceret kabeldesign

Kablerne med fire flettede ledninger er udviklet sammen med KIMBER KABLE® ved brug af avancerede fletteteknikker og er håndlavet til ubesværet håndtering af høje udgangseffekter og levering af den ultimative lydkvalitet.

FT Cap
Strømlinet kraft

Det nyudviklede FT CAP (højpolymerkondensator) regulerer strømføringen, så den optimeres til øjeblikkelig, ren lyd, når der er behov for det.  

Fine Sound Register
Pålideligt kredsløb

Det overflademonterede Fine Sound Register sikrer en ensartet, effektiv strømdistribution til kredsløbets komponenter for ensartet lydkvalitet.

Opdag NW-WM1Z

Få mere at vide om teknologien og inspirationen bag vores Walkman®-flagskib. 

Lyd i høj opløsning
Hør lyden i dens rette element

Leverer hver eneste tone, som kunstneren havde tænkt det, med lyd i høj opløsning

Nyd de fineste nuancer af lyd i studiekvalitet i bedre-end-CD-kvalitet med lyd i høj opløsning. Passionen for musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig. Lydfiler i høj opløsning bruger normalt en høj samplingfrekvens på 96 kHz eller 192 kHz ved 24 bit.

En revolution inden for autentisk lydkvalitet

Vores ingeniører trak på en omfattende erfaring inden for digital forstærkerteknologi og udviklede NW-WM1Z med detaljeret akustik og naturlige lydkvaliteter, hvilket resulterede i en unik og virkelig behagelig lytteoplevelse.

S-Master HX
Virkelighedstro lydgengivelse

Den nye digitale forstærkerteknologi, S-Master™ HX, som er særligt udviklet til Walkman®, er blevet videreudviklet, så den er kompatibel med tabsfrit DSD-format, afbalanceret output og høj udgangseffekt. Den reducerer forvrængning og støj i et stort frekvensområde - for fyldig, detaljeret lyd. 

DSD-format
Intet går tabt i oversættelsen

NW-WM1Z understøtter tabsfrie DSD-lydfiler (Direct Stream Digital), som stammer fra kilder tidligt i produktionsprocessen. Det betyder, at de bevarer alle de autentiske detaljer fra den originale optagelse.

4,4-tilslutning
Den nye standard for kraftfuldhed

Walkman® har et enkelt afbalanceret stik, der er designet til det nye Φ4,4 afbalancerede tilslutningskabel. Det adskiller lydsignaler fra venstre og højre side, samtidig med at det reducerer signaltransmissionstab og den deraf følgende lydforringelse. 

Bevar fornemmelsen

Indfang hver eneste tone og nuance med DSEE HX

Tag koncertfølelsen med hjem, og oplev musikken, som kunstneren havde tænkt det, i en lydkvalitet, der nærmer sig høj opløsning. DSEE HX-opskaleringsteknologien bruger en algoritme til at analysere din musik og udfylde alle tabte oplysninger, så kvaliteten kommer meget tæt på høj opløsning. Vælg mellem 4 ekstra tilstande ud over standardtilstanden for at få det bedste frem i musikken.

Jævnstrømsfaselinearisator
Jævnstrømsfaselinearisator

Ren lydgengivelse

Vores jævnstrømsfaselinearisator reproducerer effektivt en bred vifte af soniske signaturer. Den anvender digital signalbehandling til at matche faseegenskaberne for forskellige analoge forstærkertyper og leverer en renere og mere analoglignende lyd. Vælg mellem seks indstillinger for faseegenskaber.

Designet til livet

Betjeningen af NW-WM1Z Walkman® er helt instinktiv takket være enhedens intuitive brugervenlighed og funktioner, som er optimeret til det virkelige liv. 

Batteri
Op til 30 timers afspilning

Musikken bliver ved med at spille, så længe du har brug for det, med op til 30 timers uafbrudt afspilning af lyd i høj opløsning (FLAC 96 kHz/24 bit) og 33 timers mp3 (128 kbps).

Hukommelse
Nyd 256 GB indbygget hukommelse

NW-WM1Z rummer en indbygget filhukommelse på 256 GB, så du aldrig løber tør for musik.

Berøringsskærm med hurtig reaktionsevne
Berøringsskærm med hurtig reaktionsevne

Den fuldt responsive 10,2 cm (4") berøringsskærm og det klassiske grænsefladedesign er blevet skræddersyet til at opfylde selv de mest passionerede lydentusiasters behov.

Intuitive knapper på siden
Intuitive knapper på siden

De enkle og meget instinktive betjeningsknapper på siden gør det nemt at styre musikken.

Hukommelsen kan udvides
Hukommelsen kan udvides

Du løber aldrig tør for plads til dit musikbibliotek, og du kan gemme filer i den højeste kvalitet med Micro SD-stikket.

LDAC
Opdag bedre Bluetooth® med LDAC

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony, som giver dig mulighed for at nyde trådløs lyd i høj kvalitet via Bluetooth. Med 3 gange så mange overførte data giver LDAC en endnu bedre, trådløs lytteoplevelse til al din musik.

Opdag Signature Series

Lad dig ikke nøje med mindre end medrivende topkvalitet med hele udvalget af Signature Series-produkter. De er designet til ultimativ lydkvalitet og overgår alle tidligere lydkonventioner for at højne hver eneste tone.

Specifikationer og funktioner

Førsteklasses Walkman® fremstillet af kvalitetsmaterialer og banebrydende teknologi for kompromisløs lydkvalitet.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Understøtter tabsfrie DSD-filer (Direct Stream Digital)

  • DSEE HX opskalerer musik til lyd i høj opløsning

  • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • Kapacitet på 256 GB (op til 1600 numre med lyd i høj opløsning)

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger