NW-WM1A

Opdag dybden i kvalitetslyd

NW-WM1A er en førsteklasses Walkman® designet til optimal lydkvalitet. Mærk hver eneste tone og nuance med lyd i høj opløsning, og hør forskellen i musikken med afbalanceret lyd, uanset hvor du er. 

128 GB

NW-WM1A

Vejl. Udsalgspris

kr 10.000,00

(VAT)
Signature Series

One Signature Sound

Løfter oplevelsen af lyd i høj opløsning, så man ikke bare lytter til den, men faktisk mærker den.

Hi-Res Audio-logo
Skabt til lyd i høj opløsning

Nyd de fineste nuancer af lyd i studiekvalitet i bedre-end-CD-kvalitet med lyd i høj opløsning. Passionen for musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig. NW-WM1A Walkman® understøtter også afspilning af de allernyeste lydformater med 384 kHz / 32 bit-hastighed og tabsfri DSD.

DSD
Tabsfri DSD

NW-WM1A understøtter tabsfrie DSD-lydfiler, som stammer fra kilder tidligt i produktionsprocessen. Det betyder, at de bevarer alle de autentiske detaljer fra den originale optagelse.

S-Master HX
S-Master HX

Den nye digitale S-Master™ HX-forstærkerteknologi, som er særligt udviklet til Walkman®, fjerner forvrængning og støj i et stort frekvensområde for en fyldig, detaljeret lyd.

DSEE HX
DSEE HX

DSEE HX-opskaleringsteknologien bruger en algoritme til at analysere din musik og udfylde alle tabte oplysninger, så kvaliteten kommer meget tæt på høj opløsning. Vælg mellem 5 tilstande for at få det bedste frem i musikken. 

Afbalanceret lyd
Med ø4,4 mm afbalanceret standardtilslutning

Nyd klar, præcis, dynamisk og afbalanceret lyd. Med det nye ø4,4 mm afbalancerede standardstik reduceres den støj, ledningen sender til forstærkeren. Resultatet - overlegen lyd, klart leveret.

Førsteklasses design, der giver optimal lydkvalitet

NW-WM1A Walkman® er konstrueret med aluminiumsramme og skræddersyede elektriske komponenter og er designet til kraftfuld lyd i høj kvalitet. 

Aluminiumsramme

Den aluminiumlegerede ramme skaber et kraftigt afstivet kabinet, der kan modstå elektrisk støj og andre forstyrrelser og give en stabil lyd i høj kvalitet.

OFC-kabel
Kabel af iltfrit kobber

Et kabel af iltfrit kobber med lav modstand giver lav forvrængning og overlegen kanaladskillelse.

MELF-modstande
MELF-modstande

Reducerer støj og minimerer forvrængning af lydsignalvejen med modstande af MELF-typen.  

FT CAP
Strømlinet kraft

Det nyudviklede FT CAP (højpolymerkondensator) regulerer strømføringen, så den optimeres til øjeblikkelig, ren lyd, når der er behov for det.  

Jævnstrømsfaselinearisator

Ren lydgengivelse

Vores jævnstrømsfaselinearisator reproducerer effektivt en bred vifte af soniske signaturer. Den anvender digital signalbehandling til at matche faseegenskaberne for forskellige analoge forstærkertyper og leverer en renere og mere analoglignende lyd. Vælg mellem seks indstillinger for faseegenskaber.

Jævnstrømsfaselinearisator
Bevar fornemmelsen

Indfang hver eneste tone og nuance med DSEE HX™

Tag koncertfølelsen med hjem, og oplev musikken, som kunstneren havde tænkt det, i en lydkvalitet, der nærmer sig høj opløsning. DSEE HX™-opskaleringsteknologien bruger en algoritme til at analysere din musik og udfylde alle tabte oplysninger, så kvaliteten kommer meget tæt på høj opløsning. Vælg mellem 4 ekstra tilstande ud over standardtilstanden for at få det bedste frem i musikken.

Perfekt til hverdagsbrug

NW-WM1A er designet til at passe til dit daglige liv. Takket være den kompakte størrelse og letvægtskonstruktionen er den nem at gribe, når du trænger til at høre musik i høj kvalitet.

Produktbillede af NW-WM1A med berøringsfølsom skærm
En intuitiv berøringsfunktion

En 4,0" (10 cm) berøringsfølsom skærm giver dig adgang til funktionerne, når du blot trykker på ikonet. 

Knapper i siden
Praktiske knapper

Knapperne til afspilning/pause, musikvalg og lydstyrke på sidepanelet er formet og placeret til nem betjening.

Nyd mere musik med avanceret teknologi 
Filformater
Afspil forskellige filformater

NW-WM1A Walkman® understøtter en lang række filtyper.

Batterilevetid
Lang batterilevetid

Nyd op til 30 timers kontinuerlig afspilning af lyd i høj opløsning (FLAC 96 kHz/24 bit) og 33 timers mp3 (128 kbps).

Hukommelsen kan udvides
Indbygget hukommelse med mulighed for udvidelse

Du løber aldrig tør for musik med 128 GB indbygget hukommelse, og du kan tilføje mere via Micro SD-hukommelseskortstikket.

Bluetooth streaming når det er bedst

Nyd musikstreaming i høj kvalitet takket være LDAC, vores førsteklasses, trådløse codec. Med 3x bithastighed i forhold til standard Bluetooth® kan du nyde en overlegen lytteoplevelse i al din musik.

Opdag Signature Series

Lad dig ikke nøje med mindre end medrivende topkvalitet med hele udvalget af Signature Series-produkter. De er designet til ultimativ lydkvalitet og overgår alle tidligere lydkonventioner for at højne hver eneste tone.

Specifikationer og funktioner

NW-WM1A er en førsteklasses Walkman®, som er designet til optimal lydkvalitet. Mærk hver eneste tone og nuance med lyd i høj opløsning, og hør forskellen i din musik med afbalanceret lyd, uanset hvor du er.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • DSEE HX opskalerer musik til lyd i høj opløsning

  • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • Kapacitet på 128 GB (op til 800 numre med lyd i høj opløsning)

  • Nyd op til 33 timers afspilningstid med lydfiler i høj opløsning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger